Sunday, February 9, 2020

«Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ»!


Μόλις ξέσπασαν τα επεισόδια στην Λέσβο, επισημάναμε –και παρεξηγηθήκαμε από κάποιους!- ότι πρόκειται για καλά οργανωμένη προβοκάτσια της κυβέρνησης των άτιμων, προκειμένου να πιστέψει η κοινή γνώμη ότι «κινδυνεύουν τα νησιά μας». Σ’ αυτό βοήθησαν και τα τερατολογικά δημοσιεύματα των «ακροδεξιών» παπαγάλων, ότι «οι λάθρο καίνε σπίτια στη Μόρια, με τους κατοίκους τους μέσα», «επιχείρησαν να κάψουν το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μυτιλήνη»,
«θα λεηλατήσουν τις αποθήκες όπλων», κ.τ.λ., ενώ στις εικόνες και στα βίντεο των επεισοδίων φαίνονταν κάτι… ανήλικα αφγανάκια, καθώς και πολλά… γυναικόπαιδα!  Άρα, πρέπει να γίνει άμεσα «αποσυμφόρηση» και ακολούθως, αφενός μεν να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν τα 20 νέα hotspots στην ηπειρωτική χώρα για να βολευτούν οι «αποσυμφορηθέντες», χωρίς αντιδράσεις από τις αρχές και τις τοπικές κοινωνίες, αφετέρου δε, να ιδρυθούν τα νέα «κλειστά κέντρα» στα νησιά, επίσης χωρίς αντιδράσεις των αρχών και των πολιτών, γιατί αλλιώς «πάει, τα χάνουμε τα νησιά μας»!
Δηλαδή, να επιτευχθεί ο εποικισμός-εξισλαμισμός της χώρας χωρίς αντιδράσεις, βάσει της μυστικής συμφωνίας Σόρος-CIA-Μητσοτάκη, καθώς όσοι αντιδρούν θα χαρακτηρίζονται αυτομάτως… προδότες!
Ιδού τι προβλέπει το σχέδιο, σύμφωνα με τους δημοσιογραφικούς παπαγάλους της κυβέρνησης των προδοτών:  
«Το χρονοδιάγραμμα για τα κλειστά κέντρα προβλέπει ότι το πρώτο θα λειτουργήσει εντός του Φεβρουαρίου στη Σάμο και τα υπόλοιπα θα είναι έτοιμα εντός του Μαρτίου, ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί και ο χάρτης με τα κλειστά κέντρα στην ηπειρωτική Ελλάδα. Επίσης, θα προχωρήσει το πρόγραμμα μετεγκαταστάσεων για την αποσυμφόρηση των νησιών, ενώ η τοποθέτηση του περίφημου θαλάσσιου φράχτη εξαρτάται από τη δοκιμή που θα γίνει και μάλιστα σε χώρο ελεγχόμενο (Ανατολική Αττική). Εξαιρετικά σημαντική, τέλος, είναι η συνδρομή των κομματικών στελεχών της ΝΔ, τα οποία επιχειρούν να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή να… καλμάρουν τους τοπικούς παράγοντες και κυρίως να προετοιμάσουν τις τοπικές κοινωνίες είτε για τις μετεγκαταστάσεις είτε για τα κλειστά κέντρα…».
Ήδη, προς την κατεύθυνση αυτή εκδηλώθηκε ο πρώτος ψοφοδεξιός, αποκαλύπτοντας το σχέδιο των άτιμων! Πρόκειται για τον ψοφοδεξιό περιφερειάρχη Ηπείρου Καχριμάνη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως η ίδρυση νέων hotspots στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι… πατριωτικό καθήκον, για να μη… χαθούν τα νησιά μας!!! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του, που αποδεικνύουν την όλη μεθόδευση:
«Εμείς δεν έχουμε φοβικά σύνδρομα… Αυτό αποτελεί αρχή της περιφερειακής διοίκησης και της παράταξής μας. Βοηθήσαμε στον Κατσικά, στην Αγία Ελένη, στα Δολιανά και στην Κόνιτσα. Δεν λαϊκίζω σ’ αυτά τα θέματα. Σήμερα στα νησιά οι μετανάστες είναι περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους τους. Έχουν ακουστεί μέχρι τώρα πολλά σενάρια. Εφόσον η πατρίδα χρειάζεται, θα γίνουν κι άλλα κέντρα μεταναστών».
Καταλάβατε τώρα τι άτιμο παιχνίδι παίζουν;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails