Friday, March 20, 2020

Ο ενάντια στους εμβολιασμούς Βιολόγος Stefan Λάνκα στοιχηματίζει 100000 ευρώ, στην θέση ότι η ιλαρά δεν είναι ένας ιός? Κερδίζει στο γερμανικό ομοσπονδιακό ανώτατο δικαστήριο




Με τον προφυλακτικό εμβολιασμό ενηλίκων και ιδιαίτερα παιδιών κατά της ιλαράς, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει κερδίσει δισεκατομμύρια σε μια περίοδο 40 ετών. Όμως οι δικαστές στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο (BGH) επιβεβαίωσαν σε μια πρόσφατη απόφαση ότι ο ιός της ιλαράς δεν υπάρχει.
Επιπλέον: Δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη στον κόσμο που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη ενός τέτοιου ιού μέχρι στιγμής. Αυτό εγείρει το ερώτημα τι πραγματικά εγχέεται σε εκατομμύρια Γερμανούς πολίτες τις τελευταίες δεκαετίες. Σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, μπορεί να μην ήταν εμβόλιο κατά της ιλαράς.
Το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο (BGH) έχει αποφανθεί στη δίκη του ιού της ιλαράς. Η Πρώτη Αστική Σύγκλητος του BGH επιβεβαίωσε την απόφαση του Ανωτάτου Περιφερειακού Δικαστηρίου της Στουτγάρδης (OLG) της 16ης Φεβρουαρίου 2016. Το ποσό των 100.000 ευρώ που είχα προσφέρει ως ανταμοιβή για την επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης του υποτιθέμενου ιού της ιλαράς δεν χρειάζεται να καταβληθεί στον ενάγοντα. Ο ενάγων καταδικάστηκε επίσης να φέρει όλα τα διαδικαστικά έξοδα. Στην υπόθεση συμμετείχαν πέντε εμπειρογνώμονες και παρουσίασαν τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών.
Και οι πέντε εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Δρ Ανδρέας Podbielski ο οποίος είχε διοριστεί από την OLG Στουτγάρδη ως το προηγούμενο δικαστήριο, έχουν διαπιστώσει με συνέπεια ότι στις έξι δημοσιεύσεις που έχουν εισαχθεί στη δίκη, δεν περιέχεται επιστημονική απόδειξη της ύπαρξη του υποτιθέμενου ιού της ιλαράς.
Η γενετική παραποιεί τη θέση της ύπαρξης
Στη δίκη, εισήχθησαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τα λεγόμενα γενετικά δακτυλικά αποτυπώματα του υποτιθέμενου ιού της ιλαράς. Δύο αναγνωρισμένα εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου και κορυφαίου γενετικού ινστιτούτου στον κόσμο, έφτασαν ανεξάρτητα στα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι συντάκτες των έξι δημοσιεύσεων στο κρούσμα του ιού της ιλαράς ήταν λάθος, και ως άμεσο αποτέλεσμα όλοι οι ιολόγοι ιλαράς εξακολουθούν να είναι λάθος σήμερα: Έχουν παρερμηνεύσει τα συνήθη συστατικά των κυττάρων ως μέρος του ύποπτου ιού της ιλαράς.
Λόγω αυτού του σφάλματος, κατά τη διάρκεια δεκαετιών διαδικασίας οικοδόμησης συναίνεσης, τα φυσιολογικά συστατικά κυττάρων συναρμολογήθηκαν διανοητικά σε ένα μοντέλο ενός ιού ιλαράς. Μέχρι σήμερα, μια πραγματική δομή που αντιστοιχεί σε αυτό το μοντέλο δεν έχει βρεθεί ούτε σε έναν άνθρωπο, ούτε σε ένα ζώο. Με τα αποτελέσματα των γενετικών εξετάσεων, όλη η θέση ύπαρξης του ιού της ιλαράς έχει διαψευστεί επιστημονικά.
Οι συντάκτες των έξι εκδόσεων και όλα τα άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, δεν αντιλήφθηκαν το σφάλμα επειδή παραβίασαν το θεμελιώδες επιστημονικό καθήκον, το οποίο είναι η ανάγκη εργασίας «lege artis», δηλαδή σύμφωνα με τους διεθνώς καθορισμένους κανόνες και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιστήμη. Δεν πραγματοποίησαν πειράματα ελέγχου. Τα πειράματα ελέγχου θα προστάτευαν τους συγγραφείς και την ανθρωπότητα από αυτό το βαρυσήμαντο λάθος. Αυτό το σφάλμα έγινε η βάση της πίστης ιών που προκαλούν ασθένειεςστην. Ο εμπειρογνώμονας που διορίστηκε από το δικαστήριο, ο καθηγητής Δρ Podbielski, απαντώντας στη σχετική ερώτηση από το δικαστήριο, σύμφωνα με τη σελίδα 7 του πρωτοκόλλου, επιβεβαίωσε ρητά ότι οι συγγραφείς δεν διεξήγαγαν πειράματα ελέγχου.
Το Αν. Περιφερειακό Δικαστήριο της Στουτγάρδης (OLG) στις 16 Φεβρουαρίου 2016, ανέτρεψε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, απέρριψε την προσφυγή και παρέπεμψε, μεταξύ άλλων, στο κεντρικό μήνυμα του καθηγητή Podbielski, όσον αφορά τα έξι δημοσιεύματα. Ο ενάγων άσκησε έφεση κατά της απόφασης της OLG στο Ανώτατο Δικαστήριο. Σαν λόγο δήλωσε υποκειμενική του, αλλά αντικειμενικά ψευδή αντίληψη της ακολουθίας της δίκης στο δικαστήριο στη Στουτγάρδη, και τον ισχυρισμό ότι η ονομασία μας των γεγονότων σχετικά με την ιλαρά αποτελούσε απειλή για τη δημόσια υγεία. Η θέση του ενάγοντος απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο με απλά λόγια. Έτσι, το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε την απόφαση της OLG Stuttgard από τις 16 Φεβρουαρίου 2016.
Conclusions
Τα έξι δημοσιεύματα που υποβλήθηκαν στη δίκη είναι τα κύρια σχετικά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα του "ιού της ιλαράς". Δεδομένου ότι σε αυτές τις έξι δημοσιεύσεις δεν υπάρχουν άλλες δημοσιεύσεις που θα επιχειρούσαν με επιστημονικές μεθόδους να αποδείξουν την ύπαρξη του ιού της ιλαράς, η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στη δίκη του ιού της ιλαράς και τα αποτελέσματα των γενετικών εξετάσεων έχουν συνέπειες: Οποιεσδήποτε εθνικές και διεθνείς δηλώσεις σχετικά με τον υποτιθέμενο ιό της ιλαράς, τη μολυσματικότητα της ιλαράς, καθώς και σχετικά με το όφελος και την ασφάλεια του εμβολιασμού κατά της ιλαράς, δεν έχουν έκτοτε επιστημονικό χαρακτήρα και, ως εκ τούτου, έχουν στερηθεί τη νομική τους Βάση.
Μετά από έρευνες που είχαν προκληθεί από την αμφισβήτηση του ιού της ιλαράς, ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αναφοράς για την Ιλαρά, στο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), καθηγητής Δρ Annette Mankertz, παραδέχθηκε ένα σημαντικό γεγονός. Αυτή η παραδοχή μπορεί να εξηγήσει το αυξημένο ποσοστό των αναπηριών που προκαλούνται από εμβολιασμούς και συγκεκριμένα από τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, και γιατί και πώς ειδικά αυτό το είδος του εμβολιασμού φαίνεται να προκαλεί όλο και περισσότερο αυτισμό.
Ο καθηγητής Mankertz έχει παραδεχθεί ότι ο «ιός ιλαράς» περιέχει τα φυσικά συστατικά των τυπικών κυττάρων (ριβοσώματα, τα πρωτεϊνικά εργοστάσια του κυττάρου). Δεδομένου ότι ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς περιέχει ολόκληρο τον " ιό της ιλαράς", αυτό το εμβόλιο περιέχει τις δομές των κυττάρων. Αυτό εξηγεί γιατί ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς, προκαλεί συχνές και πιο σοβαρές αλλεργίες και αυτοάνοσες αντιδράσεις, από άλλους τύπους εμβολιασμού. Ο εμπειρογνώμονας του δικαστηρίου καθηγητής Podbielski δήλωσε επανειλημμένως ότι με τον ισχυρισμό του Ινστιτούτου Robert Koch, όσον αφορά τα ριβοσώματα στον ιό της ιλαράς, η θέση ύπαρξης του ιού της ιλαράς έχει παραποιηθεί.
Στη δίκη καταγράφηκε επίσης, ότι η υψηλότερη γερμανική επιστημονική αρχή, στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, το Ινστιτούτο Robert Koch, σε αντίθεση με τη νομική εντολή του σύμφωνα με § 4 Νόμος προστασίας από λοιμώξεις (IfSG), απέτυχε να δημιουργήσει ελέγχους για τον υποτιθέμενο ιό της ιλαράς και να τις δημοσιεύσει. Το Ινστιτούτο ισχυρίζεται ότι έκανε εσωτερικές μελέτες για τον ιό της ιλαράς, ωστόσο αρνείται να παραδώσει ή να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails