Tuesday, May 12, 2020

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ο Αλβανός που «ρήμαζε» σπίτια στην Αττική




























Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συνελήφθη την 28-4-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

(επ) BEQIR (ον) MARTIN του ALBERT και της MIMOZA , γεν. 25-1-1989 στην Αλβανία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 1-7-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails