Friday, May 29, 2020

Γκέιτς και Πάπας: Η κοινή τους απαίτηση για καθολικό εμβολιασμό κατά covid19….

H επιλεκτική ευαισθησία των Μπιλ Γκέιτς και του Πάπα για την χαρακτηρισμένη πανδημία από κορωνοιό.Η κοινή τους απαίτηση για καθολικό εμβολιασμό κατά covid19. Συγκριτική μελέτη των στοιχείων με άλλες ασθένειες είναι αποκαλυπτική. Από πνευμονία και γρίπη πεθαίνουν παγκοσμίως ως κι 7.000.000 ενώ από τον covid19 ως τώρα μόλις 240.000.

Στις αρχές Μαΐου, ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι ο κόσμος χρειαζόταν 14 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού COVID-19 και αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Ο δισεκατομμυριούχος τώρα επιτρέπει στον εαυτό του να μιλάει ως «ο επικεφαλής της δημόσιας υγείας». Επιπλέον, ως εκπρόσωπος … των συμφερόντων της ανθρωπότητας.
https: //newspunch.com/bill-gat …
«Διανείμετέ τα [δόσεις εμβολίου] επειγόντως μόλις φτάσει η πρώτη παρτίδα. Πρώτα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, και στη συνέχεια στις χώρες με χαμηλό εισόδημα, επειδή είναι πολύ πιθανό να εξαπλωθεί η ασθένεια », προτρέπει ο Γκέιτς.
Ο εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού ως «επείγουσα ενέργεια» διατυπώθηκε από τον Γκέιτς πολύ πριν από την έλευση του COVID-19.
Στις 21 Ιανουαρίου 2016, ο ιατρικός ανταποκριτής του CNN πήρε συνέντευξη από τον Μπιλ Γκέιτς, στον οποίο, μεταξύ άλλων, είπε:
https: //www.wimp.com/dr-sanjay …
Δημοσιογράφος: “Δέκα δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια για να γίνει το” έτος εμβολιασμού “, τι σημαίνει αυτό;”
Μπιλ Γκέιτς: «Πιστεύουμε ότι σε αυτά τα δέκα χρόνια θα μπορέσουμε να επιτύχουμε απίστευτη πρόοδο εφευρίσκοντας νέα εμβόλια και διασφαλίζοντας ότι όλα τα παιδιά που τα χρειάζονται θα τα πάρουν. Τότε θα χρειαστούμε άλλα έξι ή επτά, και θα έχουμε τα μέσα για να μειώσουμε την παιδική θνησιμότητα και να μειώσουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού. Το αποτέλεσμα θα είναι η σταθερότητα και ένα υγιές περιβάλλον. “
Ο Μπιλ Γκέιτς επανέλαβε αυτή την ιδέα στις συνεντεύξεις του πολλές φορές.
Μαζί με τον Γκέιτς, ο επικεφαλής του Βατικανού κάνει εκστρατεία για τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού του πλανήτη. Στην τελευταία του ομιλία προς τον κόσμο, ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι «μια πανδημία είναι μια απάντηση της φύσης στην άγνοια της ανθρωπότητας για την κλιματική αλλαγή» και τόνισε ότι «κάθε επιτυχημένο εμβόλιο πρέπει να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.»
Φυσικά, η ομοφωνία του Ρωμαίου ποντίφικα και του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σχετικά με τη διανομή εμβολίων, για τα οποία απολύτως τίποτα δεν είναι γνωστό σήμερα, εγείρει ερωτήματα. Καθώς μια αμερόληπτη σύγκριση των στατιστικών του κορονοϊού και άλλων ασθενειών δεν αποδεικνύει με κανέναν τρόπο ότι το COVID-19 είναι “ο πιο επείγων κίνδυνος για την ανθρωπότητα”.
Για παράδειγμα, στη Γερμανία, με πληθυσμό 83 εκατομμυρίων ανθρώπων, τα δεδομένα για την εξάπλωση του ιού από τις 4 Μαΐου ήταν τα εξής:Οι άρρωστοι – 165 664.Ανάρρωσαν – 132.700.Οι νεκροί – 6866
Σε σύγκριση με τις επιπτώσεις άλλων μαζικών ασθενειών, αυτοί οι αριθμοί είναι σχετικά μικροί. Περίπου 680.000 άνθρωποι υπόκεινται σε πνευμονική λοίμωξη στη Γερμανία ετησίως, 230.000 νοσηλεύονται. Η μέση καταγεγραμμένη θνησιμότητα από αυτήν την ασθένεια είναι περίπου 10%. Το μέσο ετήσιο ποσοστό θανάτου από πνευμονία στη Γερμανία από το 2016 είναι περίπου 35 χιλιάδες άτομα. Αυτό δεν είναι συγκρίσιμο με αυτό που αναμένεται από την εξάπλωση της λοίμωξης από κοροναϊό.
Αν μιλήσουμε για τους αριθμούς σε όλο τον κόσμο που χειρίζεται ο Μπιλ Γκέιτς, ο ΠΟΥ και ο Πάπας (3,5 εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν με τον κοροναϊό και 240 χιλιάδες από αυτούς πέθαναν), από φυσιολογική πνευμονία μόνο η βρεφική θνησιμότητα (παιδιά κάτω των 5 ετών) ανέρχεται σε 1,1 εκατομμύρια θανάτους ετησίως. Συνολικά, μαζί με τις συνήθεις μορφές γρίπης, η πνευμονία παίρνει περίπου 7 εκατομμύρια ζωές παιδιών και ενηλίκων. Δηλαδή, όλα είναι πιο σοβαρά εδώ, και αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά, αλλά ούτε ο Μπιλ Γκέιτς ούτε ο επικεφαλής του Βατικανού δεν είχαν ποτέ ανησυχίες κι ευαισθησίες για αυτό το πρόβλημα.
Και τέλος, για τη νέα γενιά εμβολίων που δημιουργήθηκαν με τη νανοτεχνολογία. Είναι επίσης επισφαλείς από την άποψη των μακροπρόθεσμων επιπτώσεών τους στην ανθρώπινη υγεία, αλλά, επιπλέον, ένα υγρό (ζελέ) μικροτσίπ που εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τέτοιο εμβόλιο. Οι πρώτες αναφορές των νανοτσίπ που κρύβονται σε νανο-εμβόλια εμφανίστηκαν το 2009, σε άρθρο που ισχυριζόταν ότι οι πληθυσμοί προετοιμάζονται για τα νανο-μικροτσίπ μέσα σε εμβόλια; Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Prevent Disease.Com
https: //www.preventdisease.com …
Οι υποστηρικτές του καθολικού εμβολιασμού του πληθυσμού επιμένουν ότι ο εμβολιασμός πρέπει να συμπληρώνεται από μια «ψηφιακή αναγνώριση» ενός ατόμου. Δηλ., όσοι ελέγχουν την υγεία του πληθυσμού θα πρέπει να έχουν μια πλήρη εικόνα του καθενός, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τους εμβολιασμούς. Και μπορεί, καταρχήν, να αντλούνται τέτοιες πληροφορίες από ένα μικροτσίπ, το οποίο, με τη σειρά του, θα εισάγεται υποδόρια σ΄ένα άτομο. Αλλά τι γίνεται αν σήμερα, εν μέσω της γενικής αναταραχής για την πανδημία του κορονοϊού, ένας καθολικός εμβολιασμός πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με μια επιχείρηση για τον ψηφιακό προσδιορισμό/ εντοπισμό των ανθρώπων;
Μου φαίνεται ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι ακριβώς ο άνθρωπος που ετοιμάζει τη λειτουργία για να ρίξει με μια πέτρα 2 πουλιά. Εάν αποδεχτείτε αυτήν την λογική, είναι κατανοητό γιατί ο δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να συνδυάσει δύο τομείς των ενδιαφερόντων του: ψηφιακή τεχνολογία (Microsoft) και εμβόλια (φιλανθρωπικό ταμείο).
Γκέιτς – ένας από τους εμπνευστές του
Ο Γκέιτς είναι ένας από τους εμπνευστές του event ID2020, υποστηριζόμενος από τα Ηνωμένα Έθνη και μέρος της πρωτοβουλίας για τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης του 2030. Ο στόχος του έργου είναι να παρέχει σε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη ένα ψηφιακό αναγνωριστικό (ID) έως το τέλος της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα.
Όταν ο Γκέιτς ηγήθηκε της εταιρείας της Microsoft, ενδιαφερόταν πολύ για το θέμα των κλασικών μικροτσίπ που εμφυτεύθηκαν στο ανθρώπινο σώμα. Τώρα εργάζεται για τη δημιουργία ενός nanomicrochip, ισχυριζόμενος ότι θα είναι ένα μικροτσίπ «περιορισμένης χρήσης», ένα είδος ψηφιακού πιστοποιητικού που συνοδεύει την ένεση ενός εμβολίου. Και ποιος είναι βέβαιος ότι το υγρό «ψηφιακό πιστοποιητικό» δεν θα γίνει ηλεκτρονικό βραχιόλι/χαλκάς με το οποίο οι κεφαλαιοκράτες θα βάλουν τους ανθρώπους σ’ ένα ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης;
Και πολλά άλλα: Ο Γκέιτς ενδιαφερόταν για τα τατουάζ κβαντικής κουκκίδας, αυτή είναι επινόηση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και του Πανεπιστημίου Ράις. Τα τατουάζ έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν το ιστορικό εμβολιασμού κάθε ατόμου. Όπως είπαν ερευνητές από τα δύο πανεπιστήμια τον Δεκέμβριο του 2019, αυτή η εξέλιξη (επιτροπή Gates) θα επιτρέψει τον εντοπισμό όσων δεν έχουν εμβολιαστεί κατά διαφόρων ασθενειών.
Ο Μπιλ Γκέιτς γνωρίζει καλά γιατί απαιτείται καθολικός εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό ειπώθηκε, ιδιαίτερα, από τον διάσημο Αμερικανό οικονομολόγο και πολιτικό επιστήμονα William Engdahl στο βιβλίο «Σπόροι Καταστροφής. Μυστικό υπόβαθρο γενετικών χειρισμών ». Γιατί όμως επιμένει για καθολικό εμβολιασμό ο επικεφαλής της Αγίας Έδρας; Τι συμβαίνει (ή έχει ήδη συμβεί) στο Βατικανό;
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails