Thursday, July 2, 2020

ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!


Ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα μάς!
Γίνεται Ομολόγιτες του Άρθρου 120 του Συνταγματικού Δικαίου του έθνους μάς!
Καλύψτε το κενό εξουσίας το οποίο υπάρχει, καταθέτοντας την ομολογία σας, στο Ανώτατο τριαδικο Δικαστήριο του έθνους των Ελλήνων που απορρέει από το Άρθρο 12Ο !
Σταματάμε όλες τις διαδικασίες που είναι παράνομες και εισβαρος των Ελλήνων ενώ κανείς από όλους αυτούς Δεν έχουν δικαίωμα σύσταση σε σώμα!
Γίνεται θεματοφύλακες τήρησης Του συνταγματικού Δικαίου του έθνους μας!
ΤΟ Άρθρο 3 & 4 του Ο.Η.Ε προστατεύει τούς αυτόχθονες γηγενείς λαούς και έχουμε το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης της Αυτονομίας της Αυτοδιοίκησης και της Αυτοχρηματοτησεις!
Για ποιό λόγο έχουμε λοιπόν αυτούς τους αλλογενείς που παράνομος βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας μας ενώ είναι Όλοι μια ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
Δεν μπορεί να φέρνουν εδώ τους συγγενείς τους να τους τα παρέχουν Όλα δωρεάν και Εσύ Έλληνα Μου να πληρώνεις τους κλεφταραδες που φωνάζουν να φύγουν οι Νοικοκυραίοι!
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή από την ημέρα που παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία έχασαν όλες τις εξουσίες και είναι Όλοι εκπτωτοι και ιδιωτικές εταιρείες με φορολογικό μητρώο με έδρα την Νέα Υόρκη ΕΛΛΑΣ ΑΕ!
Δεν νοητό να μάς λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ό,τι έχουμε μονο υποχρέωσεις
Και να συνεχίζουν να μάς γενοκτονουν μέσα στην ίδια μάς Την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μάς! —

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails