Saturday, July 4, 2020

ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Γερμανός πολιτικός σύρθηκε βίαια έξω από το κοινοβούλιο αφού κατηγόρησε τους αριστερούς ότι είχαν αίμα στα χέρια τους επειδή πλημμυρίζουν τις χώρες με βίαιους μουσουλμάνους εισβολείς.

Το Ανεξάρτητο Μέλος του Κοινοβουλίου, ο Δρ Heinrich Fiechtner απομακρύνθηκε βίαια από το κρατικό κοινοβούλιο της Στουτγάρδης από την αστυνομία την Τετάρτη, αφού χτύπησε τα αριστερά κόμματα που διαχειρίζονται τη Γερμανία. Ο Δρ Fiechtner τους κατηγόρησε ότι «είχαν αίμα στα χέρια τους» για να πλημμυρίσουν τη χώρα με μουσουλμάνους κακοποιούς.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι νέοι που φώναζαν «Allahu Akbar» συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Στουτγκάρδη, τις χειρότερες ταραχές της Γερμανίας στην ιστορία που σημειώθηκαν αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι πολιτικές μετανάστευσης των ανοιχτών συνόρων της Γερμανίας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ συνεχίζουν να έχουν καταστροφικές συνέπειες στη Γερμανία.
Αρκετές εκατοντάδες μουσουλμάνοι εισβολείς και αριστεροί ριζοσπάστες, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι 500, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και επιτέθηκαν σε καταστήματα, έσπασαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες και λεηλάτησαν επιχειρήσεις για αρκετές ώρες. Επιτέθηκαν στο αστυνομικό γραφείο με μπουκάλια και έσπασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα.
Migrant Rioters chant ‘Allahu Akbar’ during Stuttgart Germany’s worst ever riots!
Η ισχυρή ομιλία του Fiechtner έχει καταδικαστεί ευρέως από τους αριστερούς πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης ως «ρητορική μίσους». Η «ρητορική μίσους» είναι η μαρξιστική εκδοχή των ισλαμικών νόμων περί βλασφημίας. Ο πρόεδρος του κρατικού κοινοβουλίου, Τούρκος μουσουλμάνος Μουχτέρεμ Άρας από το κομμουνιστικό Κόμμα των Πρασίνων, έφτασε στο σημείο να εκδιώξει τον πολιτικό κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ταραχές στη Στουτγάρδη, καλώντας ακόμη και την αστυνομία να τον απομακρύνει. Διακόπηκε επίσης για πέντε συνόδους του κοινοβουλίου.
Ο Δρ Fiechtner κατηγόρησε τις κομμουνιστικές πολιτικές των καθιερωμένων ηγετών που επέτρεψαν στη Γερμανία να πλημμυρίσει με επικίνδυνους μετανάστες που διεξάγουν πόλεμο στη χώρα υποδοχής τους. Οι φρικτές ταραχές του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Στουτγκάρδη, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μαζικές ζημιές σε επιχειρήσεις και άφησαν τραυματίες 19 αστυνομικούς, είναι ένα παράδειγμα της βίας.
Συνολικά, περισσότεροι από δώδεκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών και περίπου 20 «κυρίως νέοι (MUSLIMS) με μεταναστευτικό υπόβαθρο» συνελήφθησαν. Δώδεκα συνελήφθησαν αλλοδαποί υπήκοοι από τη Βοσνία, το Ιράν, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Τρία από τα άλλα δώδεκα ήταν Γερμανοί υπήκοοι με μουσουλμανικό μετανάστευτικό υπόβαθρο.
»Scenes of Civil War’ in Stuttgart: Migrants Attack Police, Riot while Screaming ‘Allahu Akbar’
Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της Στουτγάρδης Τόμας Μπέργκερ δήλωσε ότι στα 30 χρόνια του ως αστυνομικός, δεν είχε δει ποτέ βία όπως αυτή και «δεν υπήρξαν ποτέ τέτοιες σκηνές στη Στουτγκάρδη».
Οι σκηνές βίας και επιθέσεων στη Γερμανία, ωστόσο, έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που ο Καγκελάριος Μέρκελ επέλεξε να αφήσει τα σύνορα της Γερμανίας ανοιχτά στις αρχές της εισβολής παράνομων μουσουλμάνων 2014/2015.
Οι μουσουλμάνοι εισβολείς κατηγορούν τη Γερμανία για την πρόκληση των ταραχών, «το πρόβλημα είναι ότι μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μειονεκτούντες και αυτό τους κάνει να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις». Εάν η Γερμανία θα είχε παράσχει στους μετανάστες περισσότερους δωρεάν πόρους φορολογουμένων, δεν θα είχαν ενεργήσει βίαια:
If Germany would have given migrants more free resources they would never have rioted in Stuttgart!
Ο Fiechtner του είχε αφαιρεθεί το δικαίωμά του να μιλήσει από τον Πρόεδρο του κρατικού κοινοβουλίου αφού ο Fiechter καταδίκασε το πολιτικό κόμμα τους (Πράσινοι) και τους άλλους αριστερούς ηγέτες του κόμματος, για την άρνησή τους να παραδεχτούν ή να ασχοληθούν με τη μεταναστευτική φύση των ταραχών στη Στουτγκάρδη. Τους κατηγόρησε επίσης ότι ήθελαν να ξεπεράσουν τη Γερμανία με ξένους και κομμουνιστές:
«Όλοι εσείς, από τους πράσινους, κόκκινους [SPD], το μαύρους [CDU της Merkel] και το ματζέντα- πορφυρούς [Αριστερά] το γνωρίζετε. Έχετε σκελετούς στην ντουλάπα σας. Εσείς είσασταν που θέλατε να δείτε τον γερμανικό μας πληθυσμό να κατακλύζεται από ξένους. Εσείς, εσείς που στη Θουριγγία ψηφίσατε, κομμουνιστές, στο αξίωμα. Υπάρχει αίμα στα χέρια σας!»
German Politician Forcibly Removed from Parliament after Slamming Left-Wing Stuttgart riots
Αφού ο Δρ Fiechtner απομακρύνθηκε βίαια από το νομοθετικό σώμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη φύση του κομμουνιστικού Κόμματος των Πρασίνων και την επικίνδυνη συμμαχία της αριστερής κυβέρνησης. Ο Δρ Fiechtner ανακοίνωσε ότι θα παραπέμψει την υπόθεσή του στο Συνταγματικό Δικαστήριο σχετικά με τον αποκλεισμό του και προτρέπει τους Γερμανούς να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ελευθερίες τους:
Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, συνεχίστε να κρατάτε ψηλά τη σημαία σε αυτήν τη μάχη για ελευθερία. Η χώρα μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Η χώρα μας δέχεται επίθεση. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη χώρα μας, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να σηκωθούμε και να είμαστε ανεπηρέαστοι από κάθε κριτική.
German Politician who was Forcibly Removed from Parliament after Slamming Left-Wing Riots Speaks Out
ΕΛΛΑΔΑ: Οι λαθρέμποροι μεριμνούν ώστε τα ελληνικά ναυτικά πλοία να παραλαμβάνουν φορτία από παράνομους εξωγήινους μουσουλμάνους εισβολείς.
Παράγεται και χρηματοδοτείται από τον μεγαλύτερο παράνομο αλλοδαπό μουσουλμανικό εισβολέα δαχτυλίδι εμπορίας ανθρώπων – το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros.
Η ΠΟΛΩΝΙΑ λέει, «ΔΕΝ θα λάβουμε ούτε έναν μουσουλμάνο»
Μεγάλη διαφήμιση που προωθεί την Πολωνία υπό το φως των βίαιων εξεγέρσεων στη φιλελεύθερη Δύση.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails