Sunday, October 18, 2020

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ»!

 

Τρελό πανηγύρι έχουν στήσει όλες οι διεθνείς οργανώσεις των σύγχρονων «Σοφών της Σιών», για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής που υπαγόρευσαν στους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους, ψοφοδεξιούς κι αριστερούς, στους οποίους μοίρασαν συγχαρητήρια («συγχαίρουμε την προηγούμενη και την τρέχουσα πολιτική ηγεσία της Ελλάδος») και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του προτεκτοράτου τους!

Μάλιστα, ο ομολογουμένως… πρωτοπόρος εντολέας των διώξεων κατά των Ελλήνων εθνικιστών, Ντέιβιντ Χάρρις, δε κράτησε ούτε τα προσχήματα, γράφοντας για την απόφαση, πως την «αναμέναμε αρκετό καιρό»!

Αφιερώνουμε εξαιρετικά τους πανηγυρισμούς των σιωνιστών στους διάφορους «πατριώτες του πληκτρολογίου», που χαρακτήριζαν την Χρυσή Αυγή… «συμβιβασμένη» και τώρα κρύβονται: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (WJC)  

«Το W.J.C., σε συνεργασία με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, έχει αντιταχθεί σθεναρά κατά της Χ.Α., και έχει ζητήσει την απομάκρυνσή της από το Ελληνικό πολιτικό σύστημα με νομικά μέσα.

Η απόφαση, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται το μίσος και το διχασμό. Συγχαίρουμε την προηγούμενη και την τρέχουσα πολιτική ηγεσία της Ελλάδας για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την εξάλειψη της πλατφόρμας διασποράς μίσους αυτής της απεχθούς οργάνωσης…».

TWEET DAVID HARRIS, CEO AMERICAN JEWISH COMMITTEE:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου την οποία αναμέναμε εδώ και καιρό. Η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση. Οι αρχηγοί της οδηγούνται στη φυλακή. Ως στόχος της Χ.Α., γνωρίζω κάτι για τις μεθόδους της. Η δικαιοσύνη επικράτησε στην #Ελλάδα».

TWEET AJC GLOBAL:

«Μια ιστορική απόφαση στην Ελλάδα. Κατά τις τελευταίες εκλογές, ο ελληνικός λαός δεν ψήφισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής και δεν εξελέγη στο Κοινοβούλιο. Σήμερα το δικαστήριο χαρακτηρίζει τη Χ.Α. εγκληματική οργάνωση. Μπράβο στην Ελλάδα και στον λαό της!». 

TWEET Anti-DEFAMATION LEAGUE (ADL):

«Χαιρετίζουμε την καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία του Ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος Χ.Α. για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και για τη δολοφονία αριστερού ακτιβιστή από μέλος της».

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ  ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (EJC):

«Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) Δρ. Μοσέ Κάντορ  καλωσόρισε την απόφαση-ορόσημο του Ελληνικού δικαστηρίου με την οποία το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση και  κήρυξε ενόχους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα ηγετικά στελέχη της. «Πρόκειται για μια καλοδεχούμενη, όσο και σημαντική απόφαση που επιτέλους λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ότι δηλαδή νεοναζί όπως αυτοί της Χ.Α. είναι εγκληματίες, απλά και ξεκάθαρα», δήλωσε ο Δρ. Κάντορ. Ευελπιστούμε ότι και άλλα έθνη, που επιτρέπουν σε παρόμοια νεοναζιστικά κόμματα να συμμετέχουν σε εκλογές και να καταλαμβάνουν έδρες σε κοινοβούλια, θα κηρύξουν παρομοίως εκτός νόμου κόμματα που προωθούν ρατσιστικές και μισαλλόδοξες ιδεολογίες.

Ελπίζουμε ότι αυτή η απόφαση αποτελεί την χαριστική βολή για τη Χ.Α.».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails