Monday, October 26, 2020

MEGA ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: Ευρέθησαν υπό το Όρος του Ναού εις τα Ιεροσόλυμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ αρχαιολογικά που δεν μας είπαν ποτέ οι Εβραίοι & Μουσουλμάνοι!!!

 


ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο ακόλουθο αναρτημένο στο Youtube βίντεο του καναλιού Sergio & Rhoda in Israel με τίτλο Untold Archaeology of the Temple Mount — Rare Footage, ακούμε και βλέπουμε άναυδοι τον κο Σέργιο και την κα Ρόδα καθώς μας αποκαλύπτουν φοβερά αρχαιολογικά κρυμένα κάτω από το έδαφος και σε διάφορά μέρη του Όρους του Ναού στα Ιεροσύλμα. Υπάρχουν πάρα πολλά αρχαία αντικείμενα εκεί που χρονολογούνται στον πρώτο και δεύτερο Ναό.

Απ’ ό, τι φαίνεται και σύμφωνα με τους ερευνητές αυτούς, το Όρος του Ναού έχει απίστευτα ευρήματα που κρύβονται κάτω από τα πατώματά του, ιδιαίτερα στο Τέμενος Αλ-Άκσα, ευρήματα που μόλις βρούν και το φώς της ημέρας αλλά και της δημοσιότητος, θα “εκτινάξουν” εκ νέου και το όνομα και την δόξα του….ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Το «ψαχνό» -ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες– είναι από το 14:00 και μετά του βίντεο, όπου μας αποκαλύπτουν και τα εξής απίστευτα και, μέχρι πρόσφατα, ΆΓΝΩΣΤΑ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ τις τελευταίες εκατονταετίες τουλάχιστον θα λέγαμεν…

-Το 1927, έγινε μεγάλος σεισμός εις τα Ιεροσόλυμα που ταρκούνησε και προκάλεσε ζημιές στον Ναόν, ιδιαίτερα στο Τέμενος Αλ Άκσα. Η στέγη του τζαμιού κατέρρευσε. Έτσι, οι Μουσουλμάνοι αποφάσισαν να σκάψουν τα πατώματα για να ενισχύσουν περαιτέρω τις στήλες του τζαμιού. 

-Έτσι, όταν σήκωσαν τα δάπεδα, ένας Βρετανός αρχαιολόγος ονόματι Ρόμπερτ Χάμιλτον βρισκόταν στη σκηνή για να επιβλέπει το έργο σε περίπτωση που βρεθεί σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα.

-Χωρίς έκπληξη, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχαία αντικείμενα και γι ‘αυτό ο κ. Χάμιλτον τεκμηρίωσε τα πάντα σε έκθεση 336 σελίδων με τίτλον «Η δομική ιστορία του τζαμιού Al Aqsa. Μια καταγραφή των αρχαιολογικών σταχυολογημάτων από τις επισκευές (1938-42). Του Τμήματος Αρχαιοτήτων της Παλαιστίνης.».

-Στην έκθεση κατέγραψε μαρμάρινα δάπεδα, αρχαίες κρυμμένες διόδους και πολλά άλλα.

-Ένα από τα πιο απίστευτα ευρήματα ήταν ένα μωσαϊκό που βρίσκεται κάτω από το δάπεδο του τζαμιού Al Aqsa.

-Αυτό το καταπληκτικό εύρημα δεν κέρδισε καμία σημασία μέχρι που το επισήμανε δημόσια ο εξέχων Ισραηλινός αρχαιολόγος Zachi Dvira, ο οποίος είπε ότι αυτό το μωσαϊκό είναι πανομοιότυπο με το δάπεδο που βρίσκεται στην Εκκλησία της Γεννήσεως. Δήλωσε ότι το ψηφιδωτό δάπεδο στο τζαμί προήλθε από την προ-ισλαμική βυζαντινή περίοδο!

-Το ψηφιδωτό δάπεδο εκτείνεται πέρα από τους τοίχους του τζαμιού προκαλώντας από τους αρχαιολόγους να αναρωτιούνται εάν υπάρχει εκεί μια πλήρης Βυζαντινή Εκκλησία!

-Αρχαία ελληνικά γκράφιτι βρέθηκαν στα δοκάρια του Τέμενους.

-Υπάρχουν επίσης επιγραφές στα αρχαία ελληνικά που είναι προειδοποιήσεις στους ειδωλολάτρες επισκέπτες να μην προχωρήσουν επι ποινή θανάτου!

Η ελληνικότης όλης εκείνης της περιοχής είναι και προφανής και καλά ιστροικά τεκμηριωμένη. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την αμφηβητήσει και όπου πας σε οποισδήποτε την γνωνία του κόσμου, ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!
ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΠΟΣΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ….!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails