Sunday, March 14, 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

 

 ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ????


Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 52ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ !!!!!!

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ – SMS ΣΤΟ 6971540626  


ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΩΜΑΤΟ 5 Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ : -“ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;” –


”ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ” !!!!!!!!!


 “Ε Μ Ε Ι Σ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ε Μ Ε Ι Σ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ” !!!!!!!!! “ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ” !!!!!! “ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ; -”ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -“ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ !!!” –


”ΜΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!” -”Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι Σ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ” !!! Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νοσοκόμα : -“Αφού δεν θέλεις αέρια, έφερα οξύμετρο” Μετράει το οξυγόνο : 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δώρα: -“ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;” !!!!!!!!!!!!!! “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΣΚΑ” !!!!!!


Και η νοσοκόμα : -”ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Π Ε Ι Ρ Α Γ Μ Ε Ν Α “ !!!!!!!!!!!!!!!!!! -”


Τότε γιατί με μετράς με αυτά;;;;;;;;;” !!!!!! Και η νοσοκόμα ξανά : “ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΜΕ ΤΑ Π Ε Ι Ρ Α Γ Μ Ε Ν Α ;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΞΥΓΟΝΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ “ΘΕΤΙΚΟ” : -ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ; !!!!!!!!!!


Η Δώρα είναι μέρες εκεί. Χρεωμένη στην Α΄ Παθολογική αλλά ...φιλοξενούμενη στην Α΄. Η μία κάσκα οξυγόνου διαδέχεται την άλλη. Χθες το βράδυ διασωλήνωσαν μία γιαγιά δίπλα της. “Για το καλό της”. Και παραμένει εκεί δίπλα της διασωληνωμένη. Την Δώρα την είχαν χωρίς φαγητό. Να πεινάει. Και αφού είπε το όνομά μου της έφεραν ...ψάρι. Και σήμερα το πρωί της έφεραν να φάει πρωινό. Έβγαλε την μάσκα για να φάει. Και αφού έφαγε δεν την έβγαλε. Και διαπίστωσε ότι ενώ η ώρα περνούσε ανέπνεε κανονικά. Τέλεια. Κάτι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ !!!!!! Γιατί αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να της αλλάζουν κάσκες. Και να βομβαρδίζουν τους πνεύμονες με οξυγόνο. Πήγε και τουαλέτα η Δώρα. Μόνη της. Ενώ αυτοί ήθελαν να της βάλουν καθετήρα !!! Όπως γίνεται σε όλη αυτήν τη φρίκη. Όπως δεν της έδιναν νερό. Και ζήτησε να το πληρώσει. Αλλά δεν έπαιρναν τα λεφτά της γιατί είναι “μολυσμένα” !!! Τα γνωστά. Όπως ήταν οι ιατρικοί φάκελοι. Ο Σταύρος τις πρώτες μέρες έστειλε στο νοσοκομείο...νερά και πάμπερς για να μην αφυδατωθεί και μην ξεφτιλίζεται η γυναίκα του !!!!!!!!!!!! Τα επίσης φριχτά και γνωστά του πρωτοκόλλου του θανάτου. Μπαίνει μέσα ο πρώτος γιατρός. Για να δει την διασωληνωμένη. Βλέπει την Δώρα χωρίς την μάσκα. Την ρωτάει. Του απαντάει. “Εμείς θα σου πούμε πότε θα την βγάλεις¨ “Αφού μπορώ” “Εμείς κανονίζουμε” Η Δώρα έχει στο τηλέφωνο στην άλλη γραμμή τον άντρα της. Το στήριγμά της. Τον Σταύρο. Αυτός έχει ανοιχτή ακρόαση. Και ακούνε τα πάντα, όλα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο 5, αυτός και οι φίλοι του. -Δωσ 'τον μου !!!!!!” Ο πρώτος γιατρός συνεχίζει : “Θα σου πάρω αέρια” Η Δώρα : “Όχι. Με έχετε κατατρυπήσει. Και αναπνέω μια χαρά” “Όχι, δεν αναπνέεις μια χαρά. Κινδυνεύει η ζωή σου” !!!!!! -”Θα σε κοιμήσω να στα πάρω” !!!!!!!!!!!! Ο Σταύρος στην άλλη γραμή του τηλεφώνου τρελαίνεται. Ευτυχώς που δεν είναι εκεί. Όχι μόνο γι αυτά που είχαν συμβεί μέχρι εκείνη την ώρα. Αλλά γι αυτά που έρχονταν. -”Δωσ 'τον μου !!!!!!!!!”


Γιατρός : “Θέλεις να σε διασωληνώσω με το ζόρι;” !!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ !!!!!!!!! Ο Σταύρος ταύρος εν υαλοπωλείω. Εκτός εαυτού πια. Τον αδικείτε; -“Δως τον μου να τον γα@@σω” !!!!!!!!! Δώρα : -”ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!” -”Δεν θα πας πουθενά !!!!!! Είσαι ασθενής με κόβιντ και απαγορεύεται να φύγεις” !!!!!!!!!!!!!!!


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ “ΓΙΑΤΡΕ” ΠΟΣΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΕΓΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ;;; Μπαίνει δεύτερος γιατρός. Μεγαλύτερος σε ηλικία. -”Βάλε την μάσκα!!” Δώρα : “Μα αναπνέω” !!!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ : “Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι Σ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ” !!!!!!!!!!!! Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι Σ !!!!!!!!! Παίρνει το κινητό από την Δώρα. Σταύρος : “Δεν ντρέπεστε ;;;;;; ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ;;;;;;” Ο δεύτερος γιατρός : “ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑ@@ΣΟΥ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σταύρος : “ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ” !!!!!!!!!!!! Και συνεχίζει : -”Θα ενημερώσω για τα πάντα τον δικηγόρο μου τον Νίκο Αντωνιάδη. Και θέλω όλα τα ιατρικά στοιχεία της γυναίκας μου”


Και ο γιατρός αυτός, έξαλλος, απαντά : “ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ” !!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ... Κάθεστε...; ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΧΑ , ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΠΡΗ ΡΟΠΜΑ , Χ Ω Ρ Ι Σ ΓΑΝΤΙΑ (!!!!!!!!!), ΑΛΛΑ ΚΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΜΑΣΚΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) , ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΚΟΒΙΝΤ , ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ : -ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ , ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ Η ΔΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ !!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ : ΑΠΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Εντάξει, γιατρουδάκο μου. Αλλά πρώτα θα δώσεις τα στοιχεία σου. Εσύ με ξέρεις. Εγώ όχι. Γιατί στα ζητούσε ο Σταύρος και δεν τα έδωσες ποτέ. Όχι ότι δεν τα βρούμε, εύκολο είναι. Αλλά εσύ γιατί δεν τα δίνεις; Και θα τα πούμε. Και όχι μόνο για τα ιατρικά στοιχεία της Δώρας. Το καταλαβαίνεις πια αυτό... Σταύρος : “Αν σε πάρει ο δικηγόρος μου τότε είναι που δεν θα ξαναδείς τα πτυχία σου” !!! Και επιμένει στα αυτονόητα : “Τα στοιχεία” !!! “Στον δικηγόρο σου” (έφυγε το -άκος) !!! Και συνεχίζει : “Θα σου κάνω μήνυση. Θα πάρω το 100” !!! Το 666 να πάρεις, γιατρέ... Γυρνάει στην Δώρα : “Θα σου δώσω εξιτήριο. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ” !!!!!!!!!!!!!!! Γιατρός σε ασθενή !!!!!!!!!


Όταν όμως θα την “διασωλήνωναν με το ζόρι”, αυτό θα μας κάνει εντύπωση...; Πετάει το τηλέφωνο στην Δώρα. Και φεύγει. Ο πρώτος θα της απαγόρευε να φύγει γιατί είναι “με κόβιντ”. Εσάς θυμήθηκα, κυρία Κοτανίδου, σ' εκείνη την όμορφη συζήτηση που είχαμε όταν ήμουν έξω από τον Ευαγγελισμό και απαιτούσα να πάρω την κυρία Μαρία από την κλινική 6Γ και εσείς, σε συνεννόηση με τον κύριο Τσιόδρα, μου το είχατε αποκλείσει. Και εγώ πήγα και την πήρα. Ο πρώτος γιατρός λοιπόν θα της απαγόρευε να φύγει. Ο δεύτερος θα της έδινε εξιτήριο “να πάει να πεθάνει σπίτι της”. Έρχεται τρίτος γιατρός. Σαν σε σκηνικό με ανάκριση. Όπου μπαίνει ο ένας μετά τον άλλον οι “μπάτσοι” για να αποσπάσουν ομολογία. Σε ημιαργία. Τρεις γιατροί. Αλλά και οι νοσοκόμες. Η μία μετά την άλλη στα πόδια της Δώρας. Αυτές εντελώς διαφορετική στάση από τους γιατρούς. Κάτι περισσότερο ξέρουν και καταλαβαίνουν. Της είχαν φέρει άλλωστε ψάρι για γεύμα και πλούσιο πρωινό. Σπάζοντας το πρωτόκολλο της ασιτίας και της πτώσης του ανοσοποιητικού. Εκτός από μία. Στο τέλος της αδιανόητης αυτής ιστορίας. Ο τρίτος ευγενής. “Γιατί δεν βάζεις την μάσκα; Είναι για το καλό σου”. Παραμένουμε στο σκηνικό της ανάκρισης. Και πλέον έχουμε και το σκηνικό του καλού και του κακού του “μπάτσου”. Να την βάλεις εσύ την μάσκα γιατρέ. Για το καλό σου... Δώρα : “Μιλήστε με τον άντρα μου. Είναι το στήριγμά μου. Είναι η ζωή μου” -”Δεν έχω να συζητήσω τίποτα με τον άντρα σου. Αφού αρννείσαι να σου πάρουμε άερια, θα γράψω 'ελλιπής παρακολούθηση'” Και φεύγει και ο τρίτος γιατρός. Και μπαίνει στο μισάωρο νοσηλεύτρια. Με ένα οξύμετρο στο χέρι. -”Αφού δεν θέλετε να σας πάρουμε αέρια, θα σας μετρήσω το οξυγόνο με αυτό” Το μετράει. 100 !!!!!!!! Χωρίς μάσκα επί τρεις ώρες πια !!!!!! Δώρα : “Τα βλέπετε;;; Γι αυτό είμαι μια χαρά και αναπνέω περίφημα” !!!!!! Και η νοσοκόμα δίνει το τελικό χτύπημα στην μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Της ιστορίας με τα πλέον αδιανόητα εγκλήματα στα κολαστήρια των 44 δημοσίων νοσοκομείων που έχω απέναντί μου : “ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ !!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ !!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Π Ε Ι Ρ Α Γ Μ Ε Ν Α , ΚΑΙ Κ Α Ν Ο Υ Ν Λ Α Θ Ο Σ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δώρα ¨ "Τότε ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ;;;;;;;" Και η νοσοκόμα ξανά : “ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ” !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ..ΠΕΙΡΑΜΕΝΑ ;;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ;;;;;;;;;;;;


Ο Σταύρος θέλει να την πάρει τώρα από εκεί. Η απόφαση είναι δική του. Αλλά και της Δώρας. Και απευθύνομαι σε όλους τους άντρες. Σκεφτείτε τις γυναίκες σας, συζύγους και συντρόφους σας : Τον αδικείτε; Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του; Και απευθύνομαι σε όλους τους συνέλληνες. Ο Σταύρος είναι άνεργος. Είναι μία φτωχή οικογένεια. Του Σταύρου, της Δώρας και του βλασταριού τους. Είναι μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Όποιος μπορεί να βοηθήσει για να έχει οξυγόνο η Δώρα στο σπίτι για να είναι ασφαλής αν το χρειαστεί, παρακαλώ να μου στείλε sms στο γνωστό πια σε όλη τη χώρα 69715450626. Έχω όλα τα στοιχεία επικοινωνίας. Τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία έχουν ενόχους. Ήδη τέσσερις ποινικές δικογραφίες για τα εγκλήματα στο Παπανικολάου, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο Αττικό, στο Θριάσιο και στο Σισμανόγλειο προχωράνε. Στις πρώτες δύο έγιναν και νεκροψίες. Με αποδείξεις για τα εγλήματα. Και σε αυτή εδώ την φρίκη, στο Γεννηματά. Θα κατατεθεί κι άλλη μήνυση. Και όλες μαζί θα συναντήσουν όλες τις μηνύσεις, τις αναφορές και όλα τα τρομακτικά στοιχεία και τις αποδείξεις, σε ιατρικούς φακέλους και σε δημοσιευμένες καταγγελίες, με μηνύματα, emails, έγγραφες μαρτυρίες, φωτογραφίες και βίντεο, και θα ενωθούν στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που εγγράφως έχει σε μένα επιβεβαιώσει ο Σταύρος Καρδάσης, ο συνέλληνάς μας αυτός που σήμερα το πρωί είχε φριχτή εμπειρία για όλα αυτά που συμβαίνουν στα κολαστήρια και την κοινοποιεί μέσω της σελίδας μου αυτής σε όλους τους συνέλληνες. Για να μάθουν. Για να ξέρουν. Για να προσέχουν...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails