Sunday, March 14, 2021

Δρ. Ασπασία Μιχέλη-Μπουλταδάκη: Σταματήστε το ανίερο έργο σας, φτάνουν οι ανθρωποθυσίες και τα πειράματα!-Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Αδιέξοδα και καταστροφικά τα αλλεπάλληλα lockdown

 


ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΙΧΈΛΗ ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ, ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ, ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ. 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!! 
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟ.
Καλά, έχετε καταλάβει τι γράφω; Είναι δυνατόν εγώ, η γιατρός, να είμαι εναντίον του εμβολιασμού; Όταν τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα;

 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ… 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. 
Και όχι αποδεδειγμένα για την προσβολή των ανθρώπων… 
Κάτω από την εκβιαστική άσκηση της παρανοϊκής σας Ιατρικής, χωρίς να υπάρχουν ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ. 
Χωρίς να υπάρχει ούτε καν ενδημία, ασκείτε ανεξέλεγκτα και αυθαίρετα ΟΧΙ την Ιατρική τέχνη και επιστήμη, αλλά έχετε μεταβάλλει όλους τους ανθρώπους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. 
Χορηγείτε όχι τον ιό, που, υποτίθεται, πως θα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και θα παράξει τα επιθετικά του όπλα κατά του εισβολέα- Κορωνοϊού, που θα διεγείρει τον μυελό των οστών και θα παράξει Τ- λεμφοκύτταρα και Φαγοκύτταρα, τα άλλα όπλα του για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς στην πρωτη γραμμή. 
Εισάγετε ετσιθεληματικά στον άνθρωπο αγνώστου προέλευσης και σύστασης ουσίες, τους κάνετε πειραματόζωα, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.. 
Σταματήστε το ανίερο έργο σας.
Καταπατείτε τον όρκο του Ιπποκράτη: «Δεν θα εισάγω στον άνθρωπο και χωρίς την θέλησή του ουσίες, που θα τον βλάψουν». 
Πειραματίζεστε σε άνθρώπους της τρίτης ηλικίας, που δεν μπορούν λόγω της κατάστασης το κεντρικού νευρικού τους συστήματος να σας προβάλλουν καμιά αντίσταση. Τους υποβάλλετε σε έλεγχο, ενώ δεν είναι κλινικά ασθενείς και χωρίς την συνειδητή τους συγκατάθεση, τους εισάγετε αγνώστου σύστασης ουσίες στο σώμα τους. 
Ελέγχετε και εμβολιάζετε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ τους ανθρώπους της γόνιμης , αλλά και της παραγωγικής ηλικίας, τους εργαζομένους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τους εισάγετε ουσίες, που επηρεάζουν το κέντρο πείνας και δίψας του υποθαλάμου του κεντρικού νευρικού συστήματος και τους μεταβάλλετε σε «βουλιμικά» όντα, ανίκανα να ελέγχουν την προσλαμβανομένη ποιότητα και ποσότητα τροφής, αλλά και διαταράσσετε το βιολογικό τους ρολόι. 
Είστε όλοι σας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Ούτε στον πόλεμο, στον κάθε πόλεμο δεν υπέβαλλαν τον μάχιμο πληθυσμό τους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, που να τους αλλάζουν το βιολογικό τους ρολόι. 
Και το κάνετε εσείς σήμερα. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. 
Τι πρεσβεύω σαν γιατρός; Να γίνεται εμβολιασμός υπό προϋποθέσεις. 
Ναι, να εμβολιάσω τον άνθρωπο με τα αποδεδειγμένα εμβόλια, που είναι επί δεκαετίες δοκιμασμένα. 
Και πάλι υπό προϋποθέσεις.Ποιες είναι αυτές; 
1.Να γίνεται κλινικοεργαστηριακός έλεγχος όλων των οργάνων του ανθρώπου, όλων των κυττάρων του πριν τον εμβολιασμό. 
2. Ο εμβολιασμός να γίνεται, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ακραίες. Όχι στην πολύ ζέστη ή στο πολύ κρύο. 
3. Όταν δεν υπάρχουν άλλες εν ενεργεία λοιμώξεις… 
5. Σε καιρό πανδημίας, όταν ήδη κυκλοφορεί ίωση, δεν εμβολιάζω με το ίδιο εμβόλιο τον πληθυσμό. Γιατί δεν γνωρίζω, αν ήδη ο πληθυσμός είναι ήδη μολυσμένος… 
6. Δεν εμβολιάζω εγκύους… Ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης, αλλά και στην συνέχεια, διότι επηρεάζεται το έμβρυο, εμβολιάζεται και το έμβρυο με απροσδόκητες και άγνωστες συνέπειες… 
7. Δεν εμβολιάζω ανοσοκατασταλμένα άτομα..
8. Δεν εμβολιάζω άτομα, που πάσχουν από καρδιοπάθεια, καρδιακή αρρυθμία, αρτηριακή υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, νεφρική νόσο, που έχουν παθολογικό τύπο λευκοκυττάρων. 
9. Δεν εμβολιάζω ηλικιωμένους ανθρώπους. Γιατί ο μυελός των οστών τους και τα λεμφογάγγλιά τους δεν μπορούν να παράξουν αντισώματα και Τ- λεμφοκύτταρα και Φαγοκύτταρα, με συνέπεια να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ… 
Όλα τα γράφω στα βιβλία μου από τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2020. Εκεί τα αναλύω όλα…Τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα από τον θάνατο και από τις επιπτώσεις της ίωσης στο έμβρυο, ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο της οργανογένεσης. 
Τα έχουν προστατεύσει από: Καρδιοπάθειες, νοσήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος, μυοσκελετικά νοσήματα, νοσήματα των οφθαλμών… 
Διαβάστε τα, να ξέρετε το γιατί και το διότι..
Σήμερα για πολλοστή φορά φωνάζω και σηκώνω ανάστημα για να σωθεί ο άνθρωπος και η ανθρωπότητα. 
Δεν σας ανήκουν.
Δεν είναι τα πειραματόζωά σας. 
Είστε γιατροί; 
Είστε άνωθεν εξουσιοδοτημένοι να αλλάξετε την βιολογία του ανθρωπίνου κυττάρου; 
Ή… Είστε εξουσιοδοτημένοι να ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΝΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ; 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΖΩΪΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ…
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. 
 Αν θέλετε, μετατρέψτε τους εαυτούς σας σε πειραματόζωα και αποδείξτε, πως, ό,τι επιχειρείτε είναι ιατρικώς ακίνδυνο για την ζωή πάνω στην γη. Αποδείξτε με το δικό σας παράδειγμα, πως ό,τι επιχειρείτε είναι ακίνδυνο και προάγει την υγεία και την ζωή των ανθρώπων. 
Προάγετε την ζωή.Μην καταδικάζετε τους ανθρώπους με όλα αυτά τα επικίνδυνα μέτρα: 1. Περιορίζοντας τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους,2. Αφαιρώντας τους το δικαίωμα να εργάζονται, 3. Εμποδίζοντας τους ανθρώπους να αναπνέουν. 
Πριν από εσάς ο Θεός έχει προνοήσει και μας έχει εφοδιάσει με όλους τους αμυντικούς, προστατευτικούς και επιθετικούς μηχανισμούς προστασίας μας. 
Εσείς είσαστε εκτελεστικά όργανα αρρωστημένου μυαλού.. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.. 
ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ. 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ…
Ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη, ειδική Παθολόγος, ειδική Καρδιολόγος,  ιδιώτης ερευνήτρια, Συγγραφέας.

seferou.blogspot.com


Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Αδιέξοδα και καταστροφικά τα αλλεπάλληλα lockdown

Ο ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, μιλώντας στον 98.4 με αφορμή και το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό πολιτών στη Νέα Σμύρνη, σημείωσε με έμφαση ότι όλα αυτά είναι απότοκος των λαθών και της έλλειψης στρατηγικής από τους ίδιους του επιστήμονες, που οδηγούν σε πολιτικές αποφάσεις με μέτρα δημόσιας τάξης και άγριας καταστολής, αντί για μέτρα δημόσιας υγείας.
Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι δυστυχώς τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα με απαίσιες εικόνες θα συνεχιστούν. 
Σε μια κοινωνία όπως είπε, που υποτίθεται ότι λαμβάνεις μέτρα για να την προστατεύσεις, τελικά την αντιμετωπίζεις με άγρια καταστολή. 
Ο κ. Φαρσαλινός τόνισε ότι για αυτό και η ανοιχτή επιστολή 20 επιστημόνων και μελών του ΔΙΔΕΑΔΥ (Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας και Ανάλυσης της Δημόσιας Υγείας), κάνει λόγο για εμμονή στο αδιέξοδο των αλλεπάλληλων και καταστροφικών lockdown. 
Είπε ακόμη ότι, τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε με αυξανόμενη ανησυχία τις δράσεις των δημόσιων αρχών που έχουν αναλάβει τη διαχείριση της επιδημίας COVID-19 στην Ελλάδα. Η προσέγγισή τους πολλές φορές χαρακτηρίζεται από αντικρουόμενες εκτιμήσεις και δηλώσεις, αποτυχία στην επικοινωνία για την υγεία, δημιουργία κλίματος φόβου, αδιαφάνεια, επιστημονικά ατεκμηρίωτες αποφάσεις και εμμονή στη διαχείριση με αποκλειστική χρήση οριζόντιων και ακραίων περιορισμών. 
Είναι απορίας άξιο πώς το οριζόντιο lockdown, ένα μέτρο δημόσιας τάξης που έχει αποδεδειγμένα καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού και που αποτελεί πρακτικά τη μοναδική επιλογή των αρχών, χαρακτηρίζεται «έξυπνο μέτρο» και θεωρείται ενδεδειγμένη στρατηγική αντιμετώπισης ενός προβλήματος Δημόσιας Υγείας. 
Γίνεται συχνά συζήτηση για τη θνησιμότητα από COVID-19 στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά δεν λαμβάνεται υπόψη ότι το πρώτο πραγματικό κύμα της επιδημίας εμφανίστηκε στη χώρα το φθινόπωρο του 2020, ενώ η Ελλάδα έχει συνολικά μια από τις χαμηλότερες τιμές πληθυσμιακής πυκνότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (κυρίως σε περιοχές εκτός Αττικής) και μακράν λιγότερους τροφίμους σε οίκους ευγηρίας (όπου η θνητότητα είναι δραματικά αυξημένη), σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Συνεχίζουμε να χάνουμε την ευκαιρία που μας προσέφερε το πρακτικώς ανύπαρκτο, λόγω χαμηλής διασποράς, πρώτο κύμα και οι επόμενοι μήνες επιδημιολογικής ύφεσης, ώστε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα αντιμετώπισης της επιδημίας στην κοινότητα. 
Καταλήξαμε έτσι να έχουμε ένα από τα σκληρότερα και μακρύτερα σε διάρκεια lockdown στην Ευρώπη (κι όχι μόνο), το οποίο προφανώς συνεχίζει να μη λύνει το πρόβλημα, παρόλο που ο πληθυσμός παρουσιάζει αξιοσημείωτη συμμόρφωση, σε σύγκριση με άλλες χώρες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά στοιχεία κινητικότητας του Google Mobility. 
Ταυτόχρονα, προκαλεί εντύπωση η αναξιοπιστία των χρονοδιαγραμμάτων των οριζόντιων μέτρων εγκλεισμού, που ποτέ δεν έχουν τηρηθεί, αλλά συνεχώς παρατείνονται, δείχνοντας επίσης την απουσία συγκροτημένης στρατηγικής. 
Μέτρα αυτού του είδους επιβαρύνουν την υγεία του πληθυσμού και πιθανότατα επιδεινώνουν το πρόβλημα, αυξάνοντας το συγχρωτισμό σε λιγότερο διαθέσιμο χρόνο (π.χ. σε σουπερμάρκετ και μέσα μεταφοράς) ή παρακινώντας σε συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους (π.χ. οικίες). Και μάλιστα σε περίοδο με σχετικά καλές κλιματικές συνθήκες, για την εποχή. 
Επιπλέον, πλήττεται βάναυσα η ψυχική ισορροπία των παιδιών, με τις συνεχείς αποφάσεις ανοίγματος και κλεισίματος των σχολείων, στηριζόμενες σε αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα από την επιστημονική κοινότητα, που τη μια παραδέχονται ότι τα σχολεία δεν συμβάλλουν σημαντικά στη διασπορά του ιού και λίγο αργότερα συστήνουν και πάλι το κλείσιμό τους. 
Όλα αυτά αποφασίζονται προφανώς για την προστασία των νοσοκομείων, που πιέζονται διότι η μονοδιάστατη στρατηγική και η ανυπαρξία μέτρων πρόληψης στην κοινότητα, κατέληξε σε έναν αδιέξοδο φαύλο κύκλο διαχείρισης του προβλήματος αποκλειστικά από τα νοσοκομεία, πολλές φορές ακόμη και σε επίπεδο δειγματοληψίας και διαγνωστικού ελέγχου.
Συνεπώς, τη βασική αρχή της αντιμετώπισης των επιδημιών στην κοινότητα τη μετατρέψαμε σε πρόληψη στο τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

Ράδιο 98.4

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails