Monday, May 3, 2021

Εξέγερση στις Βρυξέλλες, Απίστευτες σκηνές στρατοκρατίας.Επίθεση στη νεολαία που διαδήλωσε κατά της Πανδημίας Ολοκληρωτισμού, Ολιγαρχίας.132 συλλήψεις 15 τραυματίες!! ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!

 
Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες. Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Την 1η Μαίου στο τέλος του απογεύματος οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν δια της βίας μια απαγορευμένη συγκέντρωση στο πάρκο των Βρυξελλών. Μια διαταγή διάλυσης δόθηκε πριν τις 18 h μμ με πρόσχημα ότι δεν τηρήθηκαν ανακοίνωσε η αστυνομία των Βρυξελλών.Οι αστυνομικοί μπήκαν στο πάρκο αρένα κατά χιλιάδες επιτέθηκαν με αντλίες νερού και δακρυγόνα. Για σφαγή στο πάρκο bois de la Cambre στις Bruxelles κάνουν λόγο αυτόπτες κατά του γιορτής boum-2

1- Οι αρχές εκτόξευσαν αέρια με πιπέρι για να πλήξουν μάτια και λαιμό των διαδηλωτών.
2-Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στο πλήθος με άλογα, σκυλιά και ως και με αστυνομικά οχήματα που έριξαν πάνω σε άτομα. Η νεολαία των Βρυξελλών αυτή της αμφισβήτησης.Γενιά που πολεμά για επαναφορά Δημοκρατίας

Την Πέμπτη το φασιστο-Facebook σε συνεργασία με εισαγγελία Βρυξελλών κατάργησε την σελίδα  του γεγονότος “La Boum 2″ ενώ μέχρι τότε 28.000 δήλωσαν παρόν σε αυτό.

Στα πανό υπήρχαν συνθήματα κατά της Ολιγαρχίας, κατά της Μασονίας που άντρο της είναι οι Βρυξέλλες το πανό έγραφε” η Δικτατορία σας δεν σέβεται τη Δημοκρατία” και έχει μασονικούς διαβήτες ζωγραφισμένους..

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ

Γονείς είχαν κάνει ανθρώπινη αλυσίδα μεταξύ των αρχών και του πλήθους

Στο “Boom 2” η αστυνομία συνέλαβε 132 άτομα στο Bois de la Cambre, όπου η ηρεμία επέστρεψε περίπου στις 9 μ.μ. το Σάββατο βράδυ, αφού η αστυνομία συγκρούστηκε για ώρες με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση “La Boom 2”. 15 τραυματίες πολίτες και 13 αστυνομικοί.

Δεν δόθηκε εξουσιοδότηση στο La Boum 2 στο Bois de la Cambre, όπου αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν προληπτικά από τις 10 π.μ. Ωστόσο, πλήθος συγκεντρώθηκε εκεί. “Κάποια στιγμή η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και ρίχθηκαν βλήματα στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων πετρών και μπουκαλιών. Κατασχέσαμε επίσης πολλά απαγορευμένα αντικείμενα: πυροτεχνήματα, μαχαίρια, κροτίδες, βόμβες καπνού κ.λπ.”

“η αστυνομία αποφασίστηκε να προχωρήσει στην εκκένωση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος αστυνομίας Ilse Van de Keere.

Μεταξύ των συμμετεχόντων, 15 τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που χτυπήθηκε από πίδακα νερού από φορτηγό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και άλλος ελαφρώς τραυματίστηκε από σύγκρουση με άλογο της αστυνομίας και ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία επί τόπου. Αυτό που επιβεβαιώνει επιπλέον ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στις Βρυξέλλες που προσθέτει, “ήταν ελαφρύ τραυματίες που μπόρεσαν να υποβληθούν σε θεραπεία επί τόπου”.

“12 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων 4 αστυνομικών που μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο”, δήλωσε ο Ilse Van de Keere.Η βίαιη καταστολή κατά της αμφισβήτησης της υγειονομικής δικτατορίας..

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στις Βρυξέλλες σε μια πρωτεύουσα που μέχρι πριν την υγειονομική χούντα δεν κουνιόταν φύλλο.

ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα μήνυμα επαναστατικό που θύμιζε Βαστίλη προβλήθηκε στο κτίριο των κεντρικών δικαστηρίων στη βέλγικη πρωτεύουσα που είναι και πρωτεύουσα της ΕΕ. Προβλήθηκαν κρεμάλες στην πρόσοψη του Palais de Justice de Bruxelles με το μήνυμα ”εδώ θα κρεμαστείς.”
κι αυτό την παραμονή της γιορτής “La Boum 2” στο Bois de laCambre, η συλλογικότητα Wake up Belgium, πρόβαλε την Παρασκευή το βράδυ ένα βίντεο στο Palais de Justice de Bruxelles, καταγγέλοντας τους νόμους καταστολής και την έλλειψη στρατηγικής στην κρίση coronavirus. Η αστυνομία παρενέβη και έκανε πολλές μηνύσεις για μη σεβασμό στην απαγόρευση κυκλοφορίας “Ντροπή σας σταματείστε να μιλάτε με αριθμούς μιλήστε για ανθρώπους. ”13 μήνες ψέματα” …

Απίστευτες σκηνές χάους και στον Κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Βρυξελλών..

Εικόνα

Οι Βέλγοι διακρίνονται για το ιδιόρρυθμο χιούμορ τους ένας διαδηλωτής καλεί το κόσμο στο γεγονός με μάσκα αυτοσχέδια και κατηγορεί παγκόσμιο σατανιστικό κατεστημένο που υποχρεώνει το κόσμο να φέρει μάσκα..Χάος

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails