Friday, May 21, 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Bόμβα: Κυβέρνηση του Κονέκτικατ λέει κρυφά στους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη ότι τα εμβόλια είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ , αλλά παρακρατούν τις ίδιες πληροφορίες από το κοινό

Mια συγκλονιστική αληθινή ιστορία για τα εμβόλια covid-19, την κυβέρνηση του Κοννέκτικατ και μια ανοιχτή παραδοχή ότι τα εμβόλια περιέχουν επικίνδυνες, ακόμη και θανατηφόρες ουσίες (spike πρωτεΐνες) που τεκμηριώνονται και είναι γνωστό ότι προκαλούν αγγειακή βλάβη στους άνθρωπους.

(Natural News) https://www.naturalnews.com/

Όλα γίνονται αποδεκτά ανοιχτά, σε αυτά τα κυβερνητικά έγγραφα του Κοννέκτικατ που εμφανίζονται παρακάτω, τα οποία παραδέχονται ότι αυτά τα εμβόλια μπορεί να είναι θανατηφόρα. Τα πρωτότυπα έγγραφα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την έρευνα μπορούν να βρεθούν στους ακόλουθους συνδέσμους: (όλα τα έγγραφα PDF)

Έντυπο διαλογής πριν τον εμβολιασμό – V20 – Κυβερνητικός ιστότοπος του Κοννέκτικατ

https://portal.ct.gov/-/media/Departments-and-Agencies/DPH/dph/infectious_diseases/immunization/VAMS-Training-materials/pre-vaccination-screening-form-v20_021121.pdf

Λίστα συστατικών εμβολίων Covid-19 και προπαγάνδα πρωτεϊνών – Spike

https://portal.ct.gov/-/media/DDS/COVID-19_2021/DPH_covidvaccine_ingredients_and_work_2_3_21.pdf

Δεδομένου ότι το Κοννέκτικατ μπορεί να αφαιρέσει αυτά τα έγγραφα για να κρύψει την αλήθεια, επίσης αυτά τα έγγραφα στους διακομιστές NaturalNews.com:

Φόρμα διαλογής πριν από τον εμβολιασμό – V20 – Καθρέφτης Natural News Λίστα συστατικών εμβολίων Covid-19 και προπαγάνδα πρωτεϊνικών ακίδων – Natural News

https://www.naturalnews.com/files/DPH-Covid-19-Vaccines-Ingredients.pdf

Το Κοννέκτικατ παραδέχεται ότι τα εμβόλια covid περιέχουν πρωτεΐνες spike, τότε ισχυρίζεται ότι είναι ακίνδυνα ακόμη και ενώ το Ινστιτούτο Salk επιβεβαιώνει ότι μπορεί να είναι θανατηφόρα. Σε αυτά τα έγγραφα, θα βρείτε εκπληκτικές παραδοχές από την κυβέρνηση του Κονέκτικατ. Για αρχάριους, ανατρέξτε στο παρακάτω γράφημα που δείχνει ότι η κυβέρνηση του Κοννέκτικατ ισχυρίζεται ότι η πρωτεΐνη ακίδων εμβολίου είναι «μια ακίνδυνη πρωτεΐνη», ακόμη και όταν η δημοσιευμένη έρευνα του ίδιου του Salk Institute αποκαλύπτει ότι «η πρωτεΐνη βλάπτει τα κύτταρα». Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Circulation Research, καταλήγει στο συμπέρασμα, «… δείχνουμε ότι η ακίδα πρωτεΐνη από μόνη της μπορεί να βλάψει τα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα μειώνοντας το ACE2 και συνεπώς αναστέλλοντας τη μιτοχονδριακή λειτουργία».

https://www.naturalnews.com/2021-05-07-salk-institute-reveals-the-covid-spike-protein-causing-deadly-blood-clots.html

Όπως εξηγεί περαιτέρω το Ινστιτούτο Salk, «… αυτή είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι η βλάβη συμβαίνει όταν τα κύτταρα εκτίθενται μόνα τους στην πρωτεΐνη των ακίδων». Έτσι, η κυβέρνηση του Κοννέκτικατ ψεύδεται στους πολίτες της και τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν με κάτι που θα προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές και ακόμη και θάνατο:

Το έγγραφο «Λίστα ελέγχου εμβολίων» προειδοποιεί κρυφά τους επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ότι το εμβόλιο covid μπορεί να τους σκοτώσει, αλλά παρακρατεί αυτές τις πληροφορίες από το κοινό. Σε αυτό το τρίτο σοκαριστικό παράδειγμα για το τι βγαίνει από την κυβέρνηση του Κοννέκτικατ όσον αφορά την προπαγάνδα εμβολίων covid-19, η κυβέρνηση κάνει τους επαγγελματίες υγείας να υπογράψουν μια λεπτομερή προειδοποίηση / αποποίηση ότι παραδέχεται ότι το εμβόλιο μπορεί να τους σκοτώσει. Δείτε το πλήρες έγγραφο παρακάτω:

»Πιστεύω ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων και αναλαμβάνω εθελοντικά την πλήρη ευθύνη για οποιεσδήποτε αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν είτε από την παραλαβή του εμβολιασμού μου. Ούτε το κέντρο μαζικού εμβολιασμού ούτε κανένα από τα Απελευθερωμένα Μέρη πρέπει, ανά πάσα στιγμή ή σε οποιοδήποτε βαθμό, οπωσδήποτε, να είναι υπεύθυνοι, ή υπεύθυνοι με οποιονδήποτε τρόπο για τυχόν απώλεια, τραυματισμό, θάνατο ή ζημία που υπέστησε ή θα υποστεί οποιοδήποτε άτομο ανά πάσα στιγμή σε σχέση με ή ως αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος εμβολίων ή της χορήγησης των παραπάνω εμβολίων.

Το ίδιο έγγραφο προειδοποιεί τους επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης ότι ο κίνδυνος αναφυλακτικών αντιδράσεων είναι τόσο υψηλός, ώστε η «ιατρική θεραπεία για σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις» πρέπει να διατίθεται σε όλα τα κέντρα μαζικού εμβολιασμού. Επιπλέον, αυτό το έγγραφο αποκαλύπτει τις γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες από εμβόλια covid-19, εξηγώντας ότι περιλαμβάνουν:
• Συναισθήματα επικείμενης καταστροφής
• Απώλεια συνείδησης
• Αποπροσανατολισμός, σύγχυση, αδυναμία
• Διάρροια, ναυτία, έμετος
• Φώτα που τρεμοπαίζουν, »όραση τούνελ»
• Αλλαγές στην ακοή / απώλεια ακοής

Το ίδιο γράφημα αποκαλύπτει ότι για τις περισσότερες από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται, η Πολιτεία του Κοννέκτικατ συνιστά τη συνέχιση μιας δεύτερης δόσης του εμβολίου, ακόμη και αν η πρώτη δόση προκάλεσε αυτές τις παράξενες αντιδράσεις

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails