Wednesday, June 9, 2021

Οι 21 εμβολιασμένοι πέφτουν άρρωστοι εκτός από αυτόν που δεν εμβολιάστηκε.

 

Σοκ στη Γαλλία….7 ιερείς τη ίδιας κοινότητας της Chavagnes-en-Paillers πέθαναν στην Vendée στη Γαλλία αφού μολύνθηκαν από κορωνοιό παρ΄ότι ήταν και εμβολιασμένοι και τηρούσαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας μάσκα κλπ.

Και οι επτά πέθαναν τις τελευταίες εβδομάδες από κορωνοιό ενώ συνολικά η κοινότητά τους απαριθμεί συνολικά 23 ιερείς που ήταν όλοι εμβολιασμένοι. Δηλ. σχεδόν ο ένας στους τρεις αν κι εμβολιασμένοι πέθαναν από τον κορωνοιό!

Αυτή η κοινότητα των ιερέων ζει δύσκολες στιγμές. Τον Απρίλη και τον Μάη του τρέχοντος οι 23 «Fils de Marie Immaculée», που διαβιούν σε κοινότητα στο Chavagnes-en-Paillers στην Vendée, έχασαν τους 7 μετά από μόλυνση Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Famille chrétienne, οι 7 ιερείς πέθαναν αφότου μολύνθηκαν από την νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του ιού. Μετά από αυτό το δράμα η Επισκοπή του Luçon προσκάλεσε τους πιστούς της να «προσεύχονται για την congrégation των Fils de Marie Immaculée, που σκληρά αγγίχθηκε από τον κορωνοιό».

«Les Fils de Marie Immaculée» δεν είναι η μόνη κοινότητα που υπέφερε από την επιδημία. Την τελευταία χρονιά την ίδια περίοδο το μοναστήρι των Καπουτσίνων της Crest στο Drôme ζούσε μια παρόμοια τραγωδία. Επί των 11 μοναχών της αδελφότητας οι 5 πέθαναν από Covid-19, κι ένας 6ος νοσηλεύθηκε και μπόρεσε και πήρε εξιτήριο. Η αιτία της εισόδου του ιού στο εσωτερικό της μονής ήταν ένα αληθινό μυστήριο καθώς οι Καπουτσίνοι μοναχοί φορούσαν μάσκες κι απέφευγαν καθ΄ επαφή μ΄εξωτερικό και σέβονταν τις χειρονομίες φραγμού.

Επί του παρόντος, σχεδόν όλα τα μέλη της κοινότητας των ιερέων του Chavagnes-en-Paillers έχουν εμβολιαστεί. Οι μολύνσεις άρχισαν λίγο μετά και θα εξαπλώνονταν γρήγορα σε όλους τους αδελφούς. Ακόμα κι αν το ποσοστό αποτελεσματικότητας είναι υψηλό για ορισμένα εμβόλια, η μόλυνση από τονκορωνοιό ή μία από τις παραλλαγές του είναι δυνατή εντός 15 ημερών από την πρώτη ένεση, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Γιατί το εμβόλιο δεν τους προστάτευσε όπως ήταν αναμενόμενο; Σε επιστολή του note adressée στο Συμβούλιο Επικρατείας το Μάρτη ο Υπ. Υγείας ο Olivier Véran υπενθύμιζε ότι «οι εμβολιασμένοι είναι επίσης αυτοί που είναι οι πιο εκτεθειμένοι στις σοβαρές μορφές και στους θανάτους σε περίπτωση αρχικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή από επαναμόλυνση μετά το εμβόλιο ή από μολυσματικότητα παραλλαγής». 

Άλλη πηγή μεταφέρει: η κοινότητα αυτή είχε 22 ιερείς που ζούσαν σε αυστηρό περιορισμό. Οι 21 από αυτούς εμβολιάστηκαν (σσ. πέθαναν οι 7 δηλ. το ένα τρίτο αυτών) Το αποτέλεσμα στο τέλος ενός μήνα:

-οι 21 εμβολιασμένοι πέφτουν άρρωστοι εκτός από αυτόν που δεν εμβολιάστηκε.

7 νεκροί, 6 με σοβαρές παρενέργειες

-αυτός που δεν έπαθε τίποτα είναι ο μη εμβολιασμένος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails