Saturday, June 26, 2021

3 νεκροί και 6 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι κατά πλήθους από αλλοδαπό στην πόλη Würzburg στη Γερμανία. Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΣΚΑ!!!

 

3 νεκροί και 6 τραυματίες από επίθεσή με μαχαίρι κατά πλήθους από αλλοδαπό στην πόλη Würzburg/Βίρτσμπουργκ στο νότο της Γερμανίας. Συνελήφθηκε ο δράστης.Οι περαστικοί με κίνδυνο της ζωής τους επιχείρησαν ν’αφοπλίσουν το δράστη. O επιτιθέμενος τελικά εξουδετερώθηκε πό πυροβολισμό αστυνομίας στο πόδι ακινητοποιήθηκε κι συνελήφθηκε σύμφωνα με την Bild.

Το κίνητρο παραμένει προς διερεύνηση.Η επίθεση έγινε στο κέντρο της πόλης σύμφωνα με την αστυνομία. Αρκετές περιοχές της πόλης της Βαυαρίας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένες από την αστυνομία όπως και το κέντρο της..Αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επιθέσεις με μαχαίρια, μία εκ των οποίων εμφανίζεται σε ένα βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά μέσα. Οι αρχές δεν ανέφεραν δεύτερη υπόθεση εκτός από αυτή στο κέντρο της πόλης.Η ανακοίνωση αστυνομίας: ”Έχουμε έναν ύποπτο υπό κράτηση. Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη δεύτερου δράστη. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό! Αποφύγετε την σπέκουλα- θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.”

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣΚΑ ... τα θύματα είναι πιθανόν και θύματα της μάσκας αφού μπορεί να έχεις δίπλα σου τον εν δυνάμει δολοφόνο σου και να μην μπορείς την κρίσιμη στιγμή να τον ψυχολογήσεις να κόψεις τις αντιδράσεις του αφού έχει καλυμμένο πρόσωπο.

Η νομοθεσία στην Ευρώπη σε πολλές χώρες απαγορεύει στους δημόσιους χώρους να έχει κάποιος καλυμμένο πρόσωπο ώστε να δυσχεραίνει την ταυτοποίηση κι ως πρόληψη του εγκλήματος αυτά όλα σαρώθηκαν στην μετακόβιντ περίοδο, περιέπεσαν σ΄αχρηστία. Επιβάλουν την ανομία δια νόμου….ευνοείται το έγκλημα κι η τυφλή τρομοκρατία ακόμη κι αν οι νόμοι αυτοί της απαγόρευσης να κυκλοφορούν άτομα με δυσδιάκριτα χαρακτηριστικά θεσπίστηκαν μετά από αιματηρότατες επιθέσεις στην Ευρώπη. H κάλυψη του προσώπου υποθάλπτει το έγκλημα σε δημόσιους εξωτερικούς χώρους όσο και εσωτερικούς πολυσύχναστους όπως π.χ εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, μετρό που πολλές φορές στοχοποιήθηκαν. Η δημόσια υγεία περιλαμβάνει όχι μόνο τον πόλεμο κατά ενός αόρατου εχθρού αλλά και την πρόληψη της εγκληματικότητας…..Το αγαθό της ζωής θα πρέπει να προστατεύεται σε κάθε περίπτωση χωρίς νομικές αντινομίες αλλά με λογική και σύνεση και χωρίς καταστρατήγηση βασικών αρχών ασφάλειας για τη δημόσια ασφάλεια..

Από την προστασία προσωπικών δεδομένων που καλύπτουν το πρόσωπο κάθε εγκληματία περάσαμε στην καθολική προστασία προσώπων πολύ επικίνδυνων. Μέτρα ανεδαφικά…….Η μη αναγνώριση η μη ταυτοποίηση προσώπων σε δημόσιους χώρους εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια….

Image
Image

Ο δράστης είναι Σομαλός υπήκοος που ζει στη Γερμανία από το 2015 και είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο.. δηλ. γνωστός άγνωστος…

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails