Thursday, June 21, 2007

Αποσπάσματα Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών



-Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους. Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία. Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.


-Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία. Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό. Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.


-Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους. Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού" δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν "μεγάλη". Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας. Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη "ελευθερία" βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.


-Κάθε δημοκρατία περνά από διάφορα στάδια.

Το πρώτο μοιάζει με τις πρώτες μέρες της μανίας ενός τυφλού που ρίχνεται εδώ κι εκεί. Το δεύτερο είναι αυτό της δημαγωγίας, απ' την οποία γεννιέται η αναρχία. Έπειτα έρχεται αναπόφευκτα ο δεσποτισμός. Όχι δεσποτισμός νόμιμος και δηλωμένος και επομένως υπεύθυνος, αλλά δεσποτισμός αόρατος και άγνωστος, όμως αισθητός. Δεσποτισμός που ασκείται από μυστική οργάνωση, η οποία ενεργεί με πολύ μικρότερη ευσυνειδησία όσο χρόνο ενεργεί κάτω απ' την κάλυψη διαφόρων πρακτόρων, των οποίων η αλλαγή όχι μόνο δεν τη βλάπτει, αλλά την ενισχύει κιόλας, απαλλάσοντάς την απ' το να ξοδεύει τους πόρους της στο να ανταμείβει μακροχρόνιες εκδουλεύσεις. Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας. Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό. Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητος και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες. Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο. Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.


4 comments:

Anonymous said...

Γνωριζετε βεβαιως οτι τα Πρωτοκολλα αποτελουν κατασκεβασμα που εμπλουτισμενο χρησιμοποιηθηκε για το διωγμο των Εβραιων απο τους Ρωσσους στις αρχες του 20ου αιωνα.

Anonymous said...

Μπορεί όμως ο φίλος του προηγούμενου σχολίου να μου απαντήσει στην παρακάτω ερώτηση:

Πως γίνεται ένα βιβλίο που γράφηκε πριν,ακριβώς ή λίγο μετά το 1900 να είναι η ακριβής εικόνα του σήμερα 2010. ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Μάλλον δεν το έχεις διαβάσει. Σου προτείνω λοιπόν να το κάνεις. Φυσικά θα δεις κι άλλα που δεν φαντάζεσαι και φυσικά τα ζεις ΤΩΡΑ.Θα σου αναφέρω για παράδειγμα χρηματισμούς δημοσίων υπαλλήλων, ανεβοκατεύασμα κυβερνητών με βασικό γνώμονα την υποστήριξη των εβραίων, έλεγχος όλης της οικονομικής ζωής, διείσδιση "πρακτόρων" σε νευραλγικές κυβερνητικές θέσεις όπως ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ κ.α.α.α.α.α.α.α.α.α.α.α.α.......

Σου εύχομαι καλό διάβασμα και σου προτείνω να βγάλεις τις τσίμπλες από τα μάτια σου και εσύ και όλοι μας.

Anonymous said...

Αν τα διαβάσεις με καθαρό μυαλό και χωρίς προκαταλήψεις, θα δεις ότι θέλει να αποτρέψει τον λαό από το να ρίξει την άρχουσα τάξη, γενικά να μην ξεσηκώνεται για οτιδήποτε, να μην ενημερώνεται, να μην πιστεύει στην επιστήμη και στην τεχνολογία (αφού και αυτή ανήκει στους κακούς)
Και ρωτάω εγώ :μήπως τα κείμενα δεν γράφτηκαν για να ενημερωθούν οι σιωνιστές αλλά για αποτρέψουν τυχόν μελλοντικές εξεγέρσεις και ο κόσμος να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου? και φυσικά ποιος άλλος λαός θα βόλευε για να του κολλήσουμε την ρετσινιά εκτός από τους εβραίους, ούτως ή άλλως πάντα αυτοί φταίνε....

Anonymous said...

καθε αλλο παρα θελουν να κανουν τον κοσμο να μην αντιδρα κατα της εξουσιας φιλε μου: Ισα-ισα που κατα το τελος των πρωτοκολλων αποκαλυπτεται ο στοχος τους "Η ταυτοχρονη (!) εξεγερση ολων των λαων της Ευρωπης κατα των διεφθαρμενων πολιτικων και η αποδοχη ως σωτηρα ενος ατομου που θα αποτελεσει παγκοσμιο ηγετη".
Παρανοικα πραγματα για να γραφτηκαν πριν 100+ χρονια (η μαλλον 200 και 300 οπως οι ιδιοι οι πολεμιοι των πρωτοολλων ισχυριζονται αφου υποστηριζουν οτι ειναι παλιοτερα γαλλικα κειμενα που χρησιμοποιηθηκαν το 1900 απο τη ρωσσικη μυστικη υπηρεσια!

Υπερβολικη "συμπτωση" για κατι που οπως δειχνουν τα σημεια οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails