Wednesday, March 25, 2009

Προφυλακίσθηκε επειδή αντιστάθηκε σε δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών εναντίον του!

Αν και δημοσιογράφος εγκαταλείφθηκε

από τους συναδέλφους-σαρκοφάγα


Πριν από 12 ημέρες, στις 11 Μαρτίου, ο δημοσιογράφος Γ. Φράγκου, εργαζόμενος στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος», δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του (στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα) από συμμορία λαθρομεταναστών.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί μπροστά στον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν νιγηριανό, μέλος της συμμορίας που του επιτέθηκε, με μαχαίρι που πήρε από έναν από τους επιτιθέμενους-επίδοξους ίσως δολοφόνους του!

Η πράξη της αυτοάμυνας κρίθηκε ως εγκληματική από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και ο Γ. Φράγκος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, όπου και βρίσκεται έως και σήμερα…!Απο http://kostasxan.blogspot.com


Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε οτι ο κ. Φράγκου δέχθηκε επίθεση και υπέστη βαρύ ξυλοδαρμό απο τους επιτιθέμενους. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκαν:

- Εκδορές του τριχωτού της κεφαλής και του μετώπου

- Εκδορές του αυχένος και της αριστεράς τραχηλικής χώρας

- Ελαφρά θλάση αυχένος

- Ταινιόδεις εκχυμώσεις δυο στην οπίσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκειου και μια στην αριστερα οσφυονεφρική χώρα

- Εκχύμωση της μεσότητος της έξω επιφανείας του αριστερού βραχίονος

- Εκδορές του αριστερού αγκώνος -Θλάση του δεξιού ώμου

- Ελαφρά θλάση καρπών -Εκχύμωση της αριστεράς ισχιογλουτιαίας χώρας...

Παρόλα αυτά, πλήθος αριστερών και μη αναπαράγουν την λάσπη που διαδίδουν οι Αναρχικοί Τραμπούκοι από την κατάληψη της ΕΣΗΕΑ!!! Σύμφωνα με αυτούς του γελοίους τύπους, το να είσαι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου σε καθιστά ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ!!!

Ο Γ. Φράγκος είναι εργαζόμενος δημοσιογράφος και έχει τιμηθεί με το βραβείο Μπότση. Εργαζόταν και στο γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων, αλλά ο Δήμαρχος (ο ίδιος εικάζει ότι είναι ανθρωπιστής αλλά και δημοκράτης, πιστός στα ιδανικά της πατρίδας και υπηρέτης στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών) κύριος Κακλαμάνης, μέσω του κυρίου Καφέζα, έτρεξε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον δημοσιογράφο που δέχθηκε την επίθεση!!! Ο λόγος; Προφανέστατος… για να μην κατηγορηθεί ο Δήμος και ο Δήμαρχος Αθηναίων για… ρατσισμό!!!

Η γελοιότητα, η ανηθικότητα, η ανευθυνότητα αλλά και ο ευτελισμός της έννοιας του καθήκοντος υπέρ των πολιτών αυτής της δύσμοιρης χώρας που κυβερνάται από δειλούς, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όχι απλά διαπιστώσεις, αλλά τραγική πραγματικότητα για έναν πολίτη της χώρας, που τυγχάνει (δυστυχώς για τον ίδιο) να είναι δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας μία σύντομη «ανάλυση» του θέματος και μέσα από την άδικη αλλά και τελείως τραγική απόφαση των δικαστών (ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν πως το θύμα οπλοφορούσε και -κακώς- χρησιμοποίησε το όπλο του ως άμυνα στην δολοφονική επίθεση εναντίον του), διακρίνουμε όλοι μας πως ο Έλληνας πολίτης έχει παραδοθεί βορά στις διαθέσεις όλων αυτών των εγκληματικών στοιχείων που έχουν γεμίσει τη χώρα μας και οι οποίοι αν και κινούνται με εγκληματικές διαθέσεις και υποπίπτουν σε κακουργηματικές πράξεις, δεν διώκονται, αλλά προφυλάσσονται!!!

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει σοβαρότητα πλέον στην Δικαιοσύνη, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση δηλώνει περίτρανα σε κάθε πολίτη της χώρας μας, πως δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του εάν του επιτεθούν ένας ή περισσότεροι αλλοδαποί ή κάθε είδους εγκληματικής φύσης και καταγωγής στοιχεία-υπάνθρωποι-εγκληματίες!!! Η τιμωρία, μάλιστα, για τον οποιονδήποτε θελήσει να αμυνθεί για την ίδα του τη ζωή, είναι προφυλάκιση (ως επικίνδυνου στοιχείου για την κοινωνία), ενώ οι επιτιθέμενοι παραμένουν ελεύθεροι και δέχονται τις φροντίδες της Πολιτείας!!!

Προσωπικά, δεν θέλω να κρίνω τους δικαστικούς που είδαν το θύμα ως θύτη και τον τιμώρησαν. Αφήνω την κρίση τους σε όλους εσάς. Θα ήθελα όμως να κρίνω την στάση του κυρίου Κακλαμάνη, που έτρεξε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον δημοσιογράφο, προκειμένου να μην εμπλακεί ο ίδιος και η Δημαρχία Αθηνών στο όλο γεγονός και να μην του κολλήσουν την ταμπέλα του «ρατσιστή» οι γνωστοί-άγνωστοι αντιρατσιστές-ανθέλληνες!!!

Πραγματική ατίμωση ήταν για τον κύριο Κακλαμάνη η συγκεκριμένη του απόφαση και η μη στήριξη του Έλληνα πολίτη.Ατίμωση, επειδή δικαιώνει τους θύτες, αλλά ταυτόχρονα φανερώνει και τον φόβο του και την μικρότητά του ως πολιτικού και ως ανθρώπου, στο να αντισταθεί στο ολοένα αυξανόμενο φαινόμενο κακοποίησης (κάθε είδους, θυμηθείτε τον βιασμό στην Άρτα από τους Ρουμάνους) των Ελλήνων πολιτών!!!
Οι πράξεις είναι αυτές που ξεχωρίζουν τους άνδρες από τα ανθρωπάκια κύριε Κακλαμάνη. Κι εσείς στην πράξη, δυστυχώς έχετε αποτύχει…

Για τους συναδέλφους του κυρίου Φράγκου, τους δημοσιογράφους, δεν βρίσκω πραγματικά λόγια να χαρακτηρίσω την απραξία τους, την μηδενική τους συμπαράσταση και τον ανύπαρκτο αγώνα τους να συμπαρασταθούν στον συνάδελφό τους και να επιτύχουν (το λιγότερο) την αποφυλάκισή του. Αποδεικνύονται (επβεβαιώνοντας τις φήμες και τις υποψίες) ως τα χειρότερα σαρκοβόρα και σαρκοφάγα, με μηδενική αντίληψη συναδελφικής αλληλεγγύης. Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς κυκλοφορούν με φύλαξη συνοδείας αστυνομικών και αποκλείεται να τους συμβεί κάτι παρόμοιο. Αλλά, τους εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να συμβεί στις γυναίκες τους και στα παιδιά τους, ελπίζοντας πως κάτω από ένα τέτοιο σοκ θα ξυπνήσουν μέσα τους τα ένστικτα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, πως θα βγάλουν τις παρωπίδες τους και θα αρχίσουν να βλέπουν την αδυσώπητη πραγματικότητα, για την δημιουργία της οποίας είναι συνυπεύθυνοι…

Το επόμενο που αναμένω προσωπικά να συμβεί, είναι μία μήνυση από τον Νιγηριανό προς τον κύριο Φράγκο (που εκτίει ποινή επειδή υπερασπίστηκε τη ζωή του), όπου θα του ζητάει χρηματική αποζημίωση για σωματική βλάβη αλλά και για ψυχικά τραύματα (και όλα τα συναφή). Γνωστοί και οι δικηγόροι που θα τρέξουν να συμπράξουν στον Νιγηριανό, προκειμένου να αποδείξουν το ανθελληνικό τους μένος για μία ακόμη φορά…
Σαν κράτος έχουμε πτωχεύσει σε πολλά, σε πάρα πολλά… έχουμε απωλέσει πολλά από τα βασικά αγαθά μίας ισορροπημένης κοινωνίας… τα χειρότερο όμως όλων είναι η απώλεια της λογικής όπως επίσης και η απώλεια της εθνικής συνείδησης απέναντι σε ορατούς κινδύνους. Η Αθήνα στις ημέρες μας βιώνει τρομακτικές καταστάσεις και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και καθημερινά εκτίθενται σε κινδύνους (μέχρι και απώλειας της ζωής τους), επειδή δεν υπάρχει βούληση από κανέναν υπεύθυνο (Πολιτεία και όλα της τα όργανα), δεν υπάρχει ευσυνειδησία κι επειδή, πάνω από όλα, έχει εξαφανισθεί αυτό που ονομάζουμε «κοινός νους»!

Το συμπέρασμα, που προκύπτει από το δυστυχές αυτό περιστατικό και το μήνυμα που η Πολιτεία στέλνει σε όλους τους πολίτες της είναι:

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ
Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails