Monday, June 15, 2009

"Δυσανεκτικό,θρησκόληπτο και ρατσιστικό το κράτος του Ισραήλ"

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τελικά υπάρχουν και Εβραίοι αριστεροί στο Ισραήλ.Αλλά είναι είδος υπο εξαφάνιση.Τους κυνηγούν οι Ραββίνοι....


Δεν έχει περάσει πολύ καιρός - κατά τη διάρκεια της ρατσιστικής υβρεολογίας του ραβίνου Meir Kahane - όταν ο (προσφάτως) εκλιπών συγγραφέας και δημοσιογράφος Amos Elon μου έδωσε την κόπια ενός γράμματος του Λόρδου Ρότσιλντ, το οποίο είχε αποστείλει τον Αύγουστο 1902 στον Herzl.




Σε αυτό το γράμμα εξηγεί, γιατί αντιτίθεται να υποστηρίξει τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους στη χώρα του Ισραήλ.Γράφει ότι, "θα έβλεπε με τρόμο τη δημιουργία μιας εβραϊκής αποικίας,... θα ήταν ένα γκέτο με την προκατάληψη ενός γκέτο, θα ήταν ένα μικρό περιχαρές εβραϊκό κράτος, ορθόδοξο και δυσανεκτικό, που θα απέκλειε μη-Εβραίους και Χριστιανούς."

Παρά τα φαινόμενα τύπου Kahane, για πολλά χρόνια κυριαρχούσε η ελπίδα ότι το σκληρό όραμα του Ρότσιλντ θα αποδεικνυόταν αναληθές, ότι το Ισραήλ πραγματικά θα εξασφάλιζε σε όλους τους κατοίκους του κοινωνική και πολιτική ισότητα, ακόμη και στο ζήτημα της θρησκείας, φυλής και του φύλου και ελευθερία του θρησκεύματος, της συνείδησης, της γλώσσας, ότι θα διασφάλιζε την ανατροφή και κουλτούρα, όπως έχει καθοριστεί στην ιδρυτική διακήρυξη του κράτους.

Πέρασε πολύς χρόνος και υπήρξαν πολλοί διάδοχοι του Kahane - όχι μόνο μεταξύ ενός άπληστου και βίαιου πλήθους, αλλά και μεταξύ των... εκλεγμένων αντιπροσώπων της κνεσέτ και κυβέρνησης.Η τελευταία φαίνεται να επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο για να προετοιμάσει προφανείς ρατσιστικούς νόμους και να αποστείλει οπλισμένους αστυνομικούς, ώστε να ματαιώσει από τους Παλαιστινίους οργανωμένες διεθνής πολιτιστικές εκδηλώσεις, επειδή το καθεστώς πιστεύει, ότι οι Άραβες Ισραηλινοί, δηλ. οι ντόπιοι Παλαιστίνιοι, δεν αξίζουν να ονομάζονται άνθρωποι.

Σύμφωνα με τους συντάκτες αυτών των νόμων, οι Άραβες δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση για ανθρώπινα δικαιώματα, και ιδίως δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση για πολιτιστική και διανοητική ζωή, και φυσικά ούτε το δικαίωμα της κατοχής, σπιτιού και γης, επειδή πριν χιλιάδες χρόνια ο Θεός έταξε αυτή τη χώρα στον Αβραάμ και τους απογόνους του.

Αυτό είναι κρίμα και σκανδαλώδεις.Η προφητεία του Λόρδου Ρότσιλντ έγινε στην εποχή μας πραγματικότητα.Στα πιο εφιαλτικά όνειρα και στις χειρότερες εποχές μας, όταν παλεύαμε για την ίδρυση του κράτους, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε, ότι εκείνοι, που ακολουθούσαν τον Zeev Jabotinsky, θα εξάπλωναν τέτοια τρομοκρατία και φόβο, με το να εφαρμόζουν μια τέτοια παράλογη ρατσιστική νομοθεσία.

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα επιδίωκαν την καταστροφή της δικαιοσύνης, ώστε να αποτρέψουν κάθε πιθανότητα να επιτευχθεί κοινωνική ισότητα και ανθρώπινη συνείδηση.Αυτό σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι μια βασική προϋπόθεση απέναντι σε κάθε άνδρα, κάθε γυναίκα και κάθε παιδί, ανεξαρτήτως προέλευσης, φυλής, θρησκεύματος ή όποιου φύλου ανήκει αυτός ή αυτή.

Εδώ και 42 χρόνια κλέβουμε γη, την κρατάμε υπό κατοχή, η οποία δεν μας ανήκει και καταπιέζουμε ανθρώπους.Για να είμαστε στη χώρα μας ελεύθεροι πρέπει να γινόμαστε Κοζάκοι που ληστεύουν, να καταστρέφουμε δέντρα, να καίμε χωράφια, να παρενοχλούμαι γυναίκες, μεγάλες ή μικρές."Πήραμε αυτή τη χώρα, την πήραμε..." αναφέρεται σε ένα τραγούδι, που προφανώς εννοεί: "Εμείς έχουμε την εξουσία, την έχουμε, έχουμε τα χρήματα, τα έχουμε και για μας όλα είναι επιτρεπτά: να κρατάμε ένα ολόκληρο πληθυσμό υποσιτισμένο, να τον έχουμε φυλακισμένο, να τον αφανίζουμε με αεροπορικά χτυπήματα, με βόμβες διασποράς και λευκού φωσφόρου.Γιατί εμείς είμαστε τα αφεντικά της χώρας και ο Θεός εμάς διάλεξε να την κυριαρχήσουμε.Ντροπή μας.

"Ένας μοναδικός λαός", έγραφε ο David Ben Gurion.Δυστυχώς.Αντί να μας δώσουν ένα εβραϊκό δημοκρατικό κράτος, μας παρέδωσαν ένα εβραϊκό κράτος που ελέγχεται από θρησκευτικό φανατισμό, ένα που θέλει να διατηρήσει την καθαρότητα της φυλής.Μας κληροδότησαν μια δημοκρατία αρχέγονης έννοιας - όχι την προστασία δημοκρατικών αξιών, αλλά την κυριαρχία του λαού, του πληθυσμού, που βρίσκεται καθοδόν να μετατρέψει το Ισραήλ σε μια απολυταρχική εθνοκρατία.

Ένα ζήτω για τον πρωθυπουργό Νετανιάχου και τον υπουργό εξωτερικών Λίμπερμαν - καταστρέφουν όλα όσα χτίσαμε, για τα οποία ονειρευόμασταν και για τα οποία παλέψαμε.

Πηγή:http://infopigi.blogspot.com/2009/06/blog-post_9090.html


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails