Thursday, September 24, 2009

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΕ "ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ" - ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ

Αμερικανοί αξιωματούχοι πήγαν στην Αίγυπτο για να παρουσιάσουν σχέδιο ενάντια στις υπόγειες σήραγγες των Παλαιστινίων απο την Γάζα.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ.


Υπόγεια σήραγγα

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ.Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της Αιγύπτου ανέφεραν την Τρίτη 26 Αυγούστου,οτι Αμερικανοί στρατιωτικοί ειδικοί έφθασαν στο Διεθνές αεροδρόμιο του Al Arish και κατευθύνθηκαν, βαριά φρουρούμενοι, στα σύνορα στο τερματικό των συνόρων στη Ράφα, όπου συνάντησαν υψηλόβαθμους της Αιγυπτιακής Ασφαλείας.


Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με τους Αιγύπτιους συναδέλφους τους και παρουσίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο που συμπεριλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για να αποκαλύψουν τις σήραγγες,απο τις οποίες επικοινωνουν οι Παλαιστίνιοι.


Ο εξοπλισμός δόθηκε απο τις ΗΠΑ ως η χώρα-χορηγός των εγκαταστάσεων υψηλής τεχνολογίας με στόχο να σταματήσει το λαθραίο πέρασμα απο τη λωρίδα της Γάζας στα Αιγυπτιακά σύνορα.

Το Κογκρέσο ενέκρινε χρηματοδότηση 50 εκ. Δολαρίων για την διασφάλυση των συνόρων μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ.

Επισκέφθηκαν την περιοχή των συνόρων και είδαν τις σήραγγες που αποκαλύφθηκαν και κλείσθηκαν με εκρηκτικά απο την Αίγυπτο. Ο αριθμός των σηραγγών που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής φθάνει τις 300.

Οι Αμερικανοί(;) αξιωματούχοι του Στρατού τοποθέτησαν κάμερες και συστήματα παρακολούθησης κατα μήκος των συνόρων και ευχαρίστησαν την Αίγυπτο για τις προσπάθειές της να σταματήσει τις σήραγγες στα σύνορα με την Γάζα.

Το Ισραήλ ισχυρίζεται οτι οι σήραγγες είναι ένας απο τους λόγους που το «ανάγκασαν» να πάει σε πόλεμο με τη Γάζα, καθώς απο αυτές περνούσαν όπλα και πολεμοφόδια στην Γάζα.(Σ.Σ:Να και η δικαιολογία "Πουρίμ")

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο εξοπλισμός που τοποθετήκε στα σύνορα Αιγύπτου-Γάζας μπορεί να εντοπίσει υπόγειες σήραγγες και υπόγειες κινήσεις ακόμη και σε μεγάλη απόσταση.

ΠΗΓΗ





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails