Thursday, September 24, 2009

Το Υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνει μουσουλμάνους αλλά όχι χριστιανούς δασκάλους!

Ανέλαβαν εργολαβία τον εξισλαμισμό μας;

Aυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο και όχι μόνο. Ξεπερνάει τα όρια της λογικής και του φυσιολογικού. Το Υπουργείο Παιδείας, το Ελληνικό και όχι το Τουρκικό, αρνείται πεισματικά να προσλάβει χριστιανούς δασκάλους, αλλά δεν κάνει το ίδιο για τους μουσουλμάνους!!!
Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι γνωστό ότι επιτρέπει και προσλαμβάνει ως Δασκάλους ΠΕ70 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ πτυχιούχους από την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Το site της σχολής αυτής είναι το http://www.epath.edu.gr/. Αυτό για να δείτε τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά που εφαρμόζει το ΥΠΕΠΘ για τους πολίτες αυτής της χώρας. Είναι εντελώς απαράδεκτο.
Την ίδια στιγμή αρνείται το ίδιο δικαίωμα, δηλαδή του διορισμού πτυχιούχων Δασκάλων από την Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Θεσσαλονίκης. Δηλαδή διορίζει τους μουσουλμάνους και αρνείται το ίδιο δικαίωμα στους Χριστιανούς πτυχιούχους… Αυτό είναι το Ελληνικό Κράτος και το Υπουργείο Παιδείας του….. Απολαύστε και τα δυο…
Πάντως ο αγώνας των Πτυχιούχων της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΔΕΝ θα σταματήσει. Η Νέα Δημοκρατία αυτά τα 5,1/2 χρόνια δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να δώσει λύση σε αυτή την αδικία.. τώρα θα έχει τα ανάλογα εκλογικά αποτελέσματα.
Έτσι, γιατί τα πάντα αξιολογούνται.
Τα σχόλια, δικά σας...


ΠΗΓΗ






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails