Wednesday, September 9, 2009

ΣΤΟΝ "ΕΛ.Α.Σ" ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ...


Στο βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντή "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ" και στην σελίδα 881 γράφει:
"Εις τις 15 Οκτωβρίου 1944,ο ΕΛΑΣ διαπράττει και νέα προδοσίαν εις βάρος της πατρίδος.Οι δυνάμεις του Ζέρβα ,εν αντιθέσει με τον ΕΛΑΣ κατεδίωκαν τα γερμανικά στρατεύματα εις την Ηπειρον και τη στιγμή που έφθασαν εις τα σύνορα και θα έμπαιναν να ελευθερώσουν την Βόρειο Ηπειρο,ο ΕΛΑΣ συνεργαζόμενος με την Αλβανική ΤΣΕΤΑ μπήκαν μπροστά και διέκοψαν την προέλασι των ανταρτών του ΕΔΕΣ..Εαν δεν έκανε ο ΕΛΑΣ αυτή την ασχημίαν η Βόρειος Ηπειρος θα ήταν απο τότε ελεύθερη και θα γλύτωναν οι Βορειοηπειρώτες τα βασανιστήρια του Χότζα.Μερικοί λένε οτι μεταξύ των Ελασιτών της 8ης μεραρχίας της Ηπείρου,οι οποίοι έφραξαν το δρόμο του Ζέρβα,ήταν και τότε ως καπετάνιος κάποιου τμήματος και ο κ. Παπούλιας(σ.σ:ο σημερινός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που θέλουν να τον ξαναεκλέξουν.Ο κ. Παπούλιας ήταν και Υπουργός Εξωτερικών σε προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ),δια την συμμετοχήν όμως του κ. Παπούλια δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο.Ας μας πεί την αλήθεια επίσημα,η σιωπή σημαίνει ενοχή.Καίτοι πέρασαν πολλά χρόνια απο το 1998 που εκυκλοφόρησε η Α' έκδοσις,ο κ. Παπούλιας δεν απάντησε...",συνεχίζει παρακάτω "...ο κ. Παπούλιας κτυπά δια δεύτερη φορά τους Βορειοηπειρώτες,έκανε μονομερώς και παρανόμως,χωρίς την έγκριση της Βουλής και χωρίς να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των Βορειοηπεριωτών ή έστω ένα μικρό αντάλλαγμα απο τους Αλβανούς,την άρσιν του εμπολέμου με την Αλβανίαν δια να αποδυναμώσει όπως ισχυρίζονται οι Ηπειρώτες τις αποφάσεις και το κύρος του Συνεδρίου των...".Παρακάτω όμως διαβάζουμε:"...Ισως δια να δικαιολογήσει τις πράξεις του δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαρίνο οτι,οι αντάρτες του Ζέρβα(ΕΔΕΣ) ήσαν "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ" των Αγγλων.Το εδημοσίευσε ο κ. Μαρίνος στις 3 Δεκεμβρίου 1987,εις το περιοδικό "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ"...",ενω λίγο πιο κάτω και στην σελίδα 883 γράφει ο Γεώργιος Αϋφαντής "...Και μια απόδειξις:Η εφημερίς "City Press" στις 8-2-2005 σελ. 4,γράφει δια τον κ. Παπούλια:"Απο τα Γιάννενα στο Προεδρικό Μέγαρο...Η πολιτική του δράση ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών,οπότε και έγινε ο νεότερος αντάρτης στο 15ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ."Ορίστε και η απόδειξις της συμμετοχής σας κ. Παπούλια,εις την 8ην μεραρχίαν του ΕΛΑΣ"..."Τώρα απο την επιστολή του "Καπετάν Βασίλη" γνωρίζουμε οτι:"Στις 21-1-1944 ο Καπετάν Ορέστης(του ΕΛΑΣ) συνεμάχησε με τους Αλβανούς για την εξόντωσιν του Ζέρβα." και ερωτά ο Γεώργιος Αϋφαντής "...δια αυτό την 15-10-1944 ο ΕΛΑΣ με τους Αλβανούς φράξατε τον δρόμο του Ζέρβα προς την Βόρειο Ηπειρο;"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑΕνα τελευταίο για τον κ. Παπούλια σημειώνει ο κ. Αϋφαντής,σελ. 882 "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ":"...Αυτά όλα ισχύουν εφ'όσον είσθε Ελληνας το γένος,εάν όμως είσθε μέτοικος κ. Παπούλια,οταν τα διαβάζετε αυτά θα γελάτε....μας λένε καθημερινώς οτι είσθε Ηπειρώτης...Το όνομά σας Κάρολος είναι Γερμανικό του μεγάλου Καρόλου του "Καρλομάγκνου",ερευνώντας δια τις ρίζες του πατέρα σας δεν τις βρήκα..."

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ...


6 comments:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

εβραίος εξ ιωαννίνων είναι ο Παπούλιας. Εβραία επίσης είναι και η πρωην συζυγός του Μπενάκη από γένος Μπενάκη-Χωρεμή ή Μπεν - Χιράμ η οποία έδωσε αυτό το προδοτικό κατά της ελλάδος κατάπτυστο λογίδριο κατά την εκλογή του.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Περιμένουμε τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τα λεγόμενά σας σχετικά με το θέμα...

Anonymous said...

...Και μια απόδειξις:Η εφημερίς "City Press" στις 8-2-2005 σελ. 4,γράφει δια τον κ. Παπούλια:"Απο τα Γιάννενα στο Προεδρικό Μέγαρο...Η πολιτική του δράση ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών,οπότε και έγινε ο νεότερος αντάρτης στο 15ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ."


ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΚΕΊΜΕΝΑ Ο.E.A. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΠΑΠΟΎΛΙΑ! ΕΣΕΊΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΊΤΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΌΠΩΣ ΔΕΧΘΉΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΑΠΌ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑΑ ΜΜΕ? ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΏΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ!!!

ΕΛΛΗΝ ΧΑΟΣ

Anonymous said...

Είναι γνωστό ότι ο Παπούλιας προέρχεται από την εβραική κοινότητα των Ρωμανιωτών των Ιωαννίνων της Ηπείρου. Απορώ πως δεν το γνωρίζετε.
Για δείτε τον εδώ να κάνει χαρούλες στο ΚΙΣΕ:
http://sector13.e-e-e.gr/assets/hebrew_karolos_papoulias_1.jpg

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

Ορίστε ο Παπούλιας εδώ στήνει κώλο στο σιωνισμό (Κ.Ι.Σ.Ε και στον πρόεδρο του Ισραήλ)
Αναφέρει και για τους Ρωμανιώτες, την εβραική κοινότητα 2500 ετών των ιωαννίνων απο την οποια προέρχεται ο Παπούλιας.
Το όνομα "Καρολος" που του δόθηκε .... είναι μαλλον για ξεκάρφωμα ή καποια επιμειξία με γερμανοβαυαρούς αβαρούς εβραιομογγόλους (Καρλομαγκνος)

http://www.atlantis.gr/kis/news2previous.html

Η ιστοσελίδα ανήκει στο ταξιδιωτικό πρακτορείο "ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ" (τυχαίο το όνομα? δεν νομίζω.... θυμίσου την στοά +/-AOA) το οποίο στην (κρυφή???) υποενοτητα ΚΙΣ εχει νεα για τις δραστηριοτητες των σιωνιστων στην Ελλάδα!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails