Friday, September 25, 2009

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Ακολουθεί μετάφραση απο το voltairenet.org στο οποίο δημοσιεύτηκε το παρακάτω άρθρο για το βιβλιο του Paul-Éric BLANRUE.
Οπως θα διαβάσετε και στο άρθρο στην σημερινή Γαλλία του Εβραίου Νικολά Σαρκοζί(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!) η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης όσον αφορά το Ισραήλ απλά δεν υπάρχει.
Μπορεί κάποιος στην Γαλλία να μιλά,να γράφει και να κριτικάρει οποιονδήποτε λαό εκτός απο τους "εκλεκτούς".
Να τονίσουμε εδω οτι ο πιθανός αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί με τους Σοσιαλιστές Γαλλίας για τις επόμενες εκλογές θα είναι ο επίσης Εβραίος Ντανιέλ κον Μπεντίτ,αρχηγός των Οικολόγων Πράσινων της Γαλλίας.
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ!!!

voltairenet:

Μπορείτε να προσπαθήσετε αλλά δεν θα βρείτε σε κανένα βιβλιοπωλείο το βιβλίο του Paul-Éric BLANRUE! Μέχρι στιγμής δεν διανέμεται και για το λόγο αυτό το VoltaireNet.org αποφάσισε να δώσει μια χείρα βοηθείας:μπορείτε απο την ιστοσελίδα να το αγοράσετε αμέσως(γρήγορα μεταφορικά).
Δείτε μόνοι σας γιατί το βιβλίο αυτό έχει λογοκριθεί εμπορικά!Ως ιστορικός, ο Paul-Éric BLANRUE, ειδικεύεται στην δημιουργία μύθων. Για το λόγο αυτό το 1993 δημιούργηςε το « le Cercle zététique» μια ένωση που προωθεί την κριτική σκέψη και την έρευνα μέσω επιστημονικής μεθοδολογίας σε όλα τα είδη θεμάτων, συμπεριλαμβάνοντας όχι μόνο την ιστορία αλλά και παραφυσικά φαινόμενα.

Συνεισφέρει στο περιοδικό «Historia» και τα πρόσφατα βιβλία του είναι τα Le monde contre soi : Anthologie des propos contre les Juifs, le judaïsme et le sionisme (with Yann Moix, 2007), Carla et Nicolas, Chronique d'une liaison dangereuse (with Chris Lafaille, 2008), et Le Joueur : Jérôme Kerviel, seul contre tous (again with Chris Lafaille, 2008).

Ζώντας την ζωή του μεταξύ Παρισιού και Βενετίας, ο Blanrue εξετάζει καυτά θέματα…

Συμπεράσματα

Στην σημερινή Γαλλία, το να μιλάς για το Ισραήλ με τιμιότητα και ηρεμία, είναι αδύνατον(Σ.Σ:Είναι δυνατόν να γίνοταν και αλλιώς με καθαρόαιμο Εβραίο Σεφαραδίτη Πρόεδρο της Γαλλικής «Δημοκρατίας»; Να θυμίσουμε οτι και η Κάρλα είναι Εβραία!).
Το θέμα αυτό αποτελεί ταμπού. Όποιος τολμάει να κριτικάρει το εβραϊκό κράτος κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αντισημίτης.
Στην χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης, η παρέκκλιση απο την εγκεκριμένα γραμμή σκέψης στην πολιτική και την ιστορία έχει γίνει κατακριτέα.
Όπου και όποτε η ελεύθερη συζήτηση πρέπει να είναι ο κανόνας,μια δικτατορία της σκέψης έχει εγκατασταθεί.
Τα πάντα άλλαξαν ξαφνικά το 2007, όταν ο Νικολά Σαρκοζί(Σ.Σ:το γένος Μαλάχ)εκλέχθηκε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Δεδομένου οτι υποστηρίζει άνευ όρων το Ισραήλ, ο Νικολά Σαρκοζί ακολουθεί μια πολιτική, η οποία είναι η αντίστροφη εικόνα του δημιουργού της Πέμπτης Δημοκρατίας, Στρατηγού Ντε Γκώλ.
Ο Eric Blanrue, ως ιστορικός που ειδικεύεται στην παραγωγή μύθων,αρνείται να περιορίσει την σκέψη του.
Ο σκοπός του βιβλίου του είναι να δείξει τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα απο την εξωτερική πολιτική Σαρκοζί. Ανοίγει τα μάτια μας στις ήδη ξεπερασμένες πτυχές των παράξενων επιλογών του Σαρκοζί.
Ο Eric Blanrue αποκαλύπτει γιατί ο Γάλλος Πρόεδρος δεσκεύεται στις πολιτικές, οι οποίες στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα της χώρας του(Σ.Σ: και εμείς εδω στην Ελλάδα αυτό αναρωτιόμαστε.Λέτε οι πολιτικοί αρχηγοί μας να είναι ίδιας καταγωγής με τον Σαρκοζί;;;Θέτουμε το ερώτημα) και απειλούν να σύρουν σύντομα την Γαλλία σε μεγάλου εύρους διαμάχες στον Λίβανο, το Ιράν ή αλλού.
Ο συγγραφέας περιγράφει ένα προς ένα τα φιλο-ισραηλινά λόμπι που υπηρετούν την στρατηγική αυτή, καταδεικνύει την δύναμή τους και παρέχει τα ονόματα των κεντρικών προσωπικοτήτων που ανήκουν στα λόμπι αυτά.
Ο Blanrue αρνείται τη σταθερή σύγχυση ανάμεσα στον Ιουδαϊσμό και τον Σιωνισμό. Καλεί τους Εβραίους της Γαλλίας να απελευθερωθούν απο τα άτομα που αποτελούν της επίσημης γραμμής, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 1/6 της κοινότητάς τους και τους ενθαρρύνει να επαναστατήσουν ενάντια στην πολιτική αυτή, που στο τέλος θα αποδειχθεί καταστροφική τόσο για τους ίδιους όσο και για τους Γάλλους.
(Σ.Σ:Να σας εκμυστηρευτούμε κάτι σε αυτό το σημείο.Οταν οι Ελληνες αντάρτες που πολεμούσαν τους Γερμανούς πήγαν στην Θεσσαλονίκη να πάρουν μαζί τους τους Εβραίους της πόλης λέγοντάς τους «ελάτε να πολεμήσετε τους Ναζί μας γιατί θα σας πιάσουν και θα σας κάνουν σαπούνια», η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων αρνούταν να πάει να πολεμήσει τους Γερμανούς ισχυριζόμενη οτι οι Γερμανοί δεν θα τους πείραζαν - Τελικά ποιοί είχαν δίκαιο,οι Ελληνες αντάρτες που πήγαν να βοηθήσουν τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης να πολεμήσουν τον «κοινό εχθρό» ή οι Εβραίοι; Το θέμα ερευνάται ακόμη)
Τέλος, ο συγγραφέας έχει προτάσεις που υπενθυμίζουν την παραδοσιακή δύναμη της γαλλικής κριτικής σκέψης, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους Γάλλους να ενωθούν σε ένα ενιαίο πρόγραμμα, ώστε να δώσουν ένα τέλος στον "κομμουνιταρισμό" που εισήχθει απο τις ΗΠΑ.
Τη στιγμή αυτή, το βιβλίο πωλείται στο Βέλγιο και στο διαδίκτου. Οι Γάλλοι διανομείς αρνήθηκαν να το διανείμουν στην Γαλλία. Περιμένουμε ένα θαρραλέο Γάλλο διανομέα.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


1 comment:

Anonymous said...

Κάτοικος του Έβρου καταγγέλλει επωνύμως την εγκατάλειψη των ελληνικών συνόρων!!!!!!!


Χρόνια τώρα το φωνάζουμε οι άνθρωποι που ζούμε στον Έβρο. Το φωνάζουν οι δήμαρχοι, ο νομάρχης, οι πολιτικοί και εκκλησιαστικοί μας άρχοντες, οι συνοριοφύλακες... ένας ολόκληρος νομός -ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις και πιστεύω- φωνάζει πως οι Τούρκοι "σπρώχνουν" τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Το βλέπουμε καθημερινά με τα μάτια μας. Δεν φτάνουν οι κραυγές μας στην Αθήνα. Είναι πολύ μακριά η πρωτεύουσα.

Δεν μας ακούν τα πανίσχυρα Μ.Μ.Ε. Και είναι ύποπτη η σιωπή τους.

Χρειαζόταν οι φωτογραφίες της FRONTEX γιά να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται στα σύνορά της;

Και πόση σημασία νομίζετε ότι δίνουν οι Τούρκοι στην FRONTEX;

Προχτές Τούρκικα μαχητικά κυνηγούσαν ένα ελικόπτερό της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ...

Πως να αισθανθεί ασφαλής ο μέσος κάτοικος του Έβρου;

Δεν ξέρω στο όνομα ποιάς "φιλίας" απενεργοποιούν τη συνοριοφυλακή και αδειάζουν τα φυλάκια του στρατού μας στα σύνορα…

Ζω μέσα στο δέλτα του Έβρου, 940 μέτρα από τα σύνορα. Ο πλησιέστερος Έλληνας φαντάρος είναι 19 χιλιόμετρα πίσω μου(!) και οι συνοριοφύλακες απαγορεύεται να φτάσουν στα σύνορα.

Έτσι όπως σας το λέω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν τους αφήνουν.

Το ξαναγράφω για να γίνει αντιληπτό από τους «υπεύθυνους»:

Έχουμε μιά συνοριοφυλακή που δεν έχει δικαίωμα να προσεγγίσει στα σύνορά μας.

Νομίζετε πως είμαι υπερβολικός;

Πιστεύετε ότι τα παραλέω;

Θέλετε λεπτομέρειες;

Θέλετε να τα δείτε με τα μάτια σας;

Στη διάθεσή σας.- Γιώργος Αποστολόπουλος

evrodelt@otenet.gr


http://sector13.e-e-e.gr/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails