Monday, February 8, 2010

Στέφανος Τζουμάκας: "Ο Κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΟΥΜΑΚΑ

Μπορεί να μπερδευτήκαμε, ίσως να και να εκπλαγήκαμε, αλλά φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καζάνι που βράζει.
Τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο Γ.Παπανδρέου έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην κυβερνητική παράταξη και στον κόσμο της, που από τα αντιδεξιά προεκλογικά συνθήματα, βλέπει να εφαρμόζεται απο την κυβέρνηση του η δεξιά πολιτική.
Η συζήτηση με τον Στέφανο Τζουμάκα, μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό , απο αυτήν την άποψη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .
Δηλώνει χωρίς περιστροφές ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι μέτρα λιτότητας , νεοφιλελέυθερης όψης , ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα αντιδράσει άμεσα και ότι τα... μικρόφωνα είναι στα χέρια άλλων.
Ο Κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης





Εσείς πιστεύετε ότι τα μέτρα μιας συγκεκριμένης περιόδου ή ότι η πολιτική λιτότητας θα έχει βάθος ;

Είναι πολύ νωρίς για να είμαστε σίγουροι . Όμως θα έχουμε μεγάλη διαμάχη . Και θα φανεί ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί.


Που θα εκφραστεί ;

Παντού στις γειτονιές , στους χώρους δουλειάς...

Στη Γερμανία ο Λαφοντέν , στη Γαλλία ο Μελανσό είπαν ότι η σοσιαλδημοκρατία μεταλλάχθηκε , δεν πάει άλλο. Και επέλεξαν το δρόμο της οργανικής συμπόρευσης με την αριστερά. Γιατί δεν έχει προκύψει το ίδιο και στην Ελλάδα ;

Θα το δούμε στο μέλλον αυτό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει συνειδητοποίηση ότι δεν έχουν μέλλον οι νεοφιλελέυθερες πολιτικές.

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Αναδημοσίευση απο http://stoxasmos-politikh.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails