Saturday, February 6, 2010

O Soros μυστικά στην Αθήνα;Από τα γραφεία της Τραπέζης της Ελλάδος παρακολουθούσε την δράση της Αστυνομίας εναντίων των Ελλήνων;

Αναδημοσιεύουμε απο ΜΑΚΕΛΙΟ οτι διαβάσαμε

50χρονος διέπραξε το έγκλημα να φοράει κράνος που έλεγε "Εν τούτω νίκα", τουρίστρια κρατούσε σημαιάκι της Ελλάδας και το κουνούσε χαρούμενη, ενώ 2 καλόγριες προπηλακίστηκαν όπως τους άρμοζε. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σύρθηκε στην άσφαλτο, έφαγε γερό ξύλο από 40 κρανοφόρους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των 2 μικρών παιδιών του. Τα παιδάκια έκλαιγαν γοερά, για αυτό και οι κρανοφόροι χτυπούσαν τα παλούκια τους πάνω στο αυτοκίνητο για να σταματήσουν επιτέλους.

Εντολή Soros : Σαπίστε στο ξύλο κάθε Έλληνα που διαμαρτύρεται! Έδινε εντολές από τα ρετιρέ της Τραπέζης της Ελλάδος !!!!

Πρωτοφανές και απίστευτο ... ο Γιωργάκης έφερε και έβαλε τον Soros να κυνηγάει τους Έλληνες....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΣΠΑΖΑΝΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ....



ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ EΔΕΙΡΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ....
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.


ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ...




Προληπτικούς ελέγχους σε οδηγούς και περαστικούς διενήργησαν οι ομάδες περιφρούρησης της αναρχικής αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης. Αφού βεβαιώνονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα, μετά,κατά το δοκούν,άρχιζε το ξύλο. 50χρονος διέπραξε το έγκλημα να φοράει κράνος που έλεγε "Εν τούτω νίκα", τουρίστρια κρατούσε σημαιάκι της Ελλάδας και το κουνούσε χαρούμενη, ενώ 2 καλόγριες προπηλακίστηκαν όπως τους άρμοζε.
Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σύρθηκε στην άσφαλτο, έφαγε γερό ξύλο από 40 κρανοφόρους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των 2 μικρών παιδιών του. Τα παιδάκια έκλαιγαν γοερά, για αυτό και οι κρανοφόροι χτυπούσαν τα παλούκια τους πάνω στο αυτοκίνητο για να σταματήσουν επιτέλους.


Μπορεί οι παραπάνω συμπεριφόρες να μην εκφράζουν παρά μια μικρή μειοψηφία, αλλά ας σκέφτουμε όλοι μαζί δύο συνθήματα:
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ


Την επόμενη φορά ο "χώρος" ας περιφρούρησει, όχι τους περαστικούς, αλλά τα ίδια τα άτομά του από την ξεφτίλα και τη συνέργεια σε τραμπούκικες φασιστικές συμπεριφορές.


Υ.Γ. Εννοείται ότι οι μικρές μειοψηφίες αναπτύσσονται όπου υπάρχει ανοχή και συνενοχή και όπου υπάρχουν προϋπάρχουσες αντίστοιχες αντιλήψεις.


Υ.Γ. Και για ακόμη μια φορά: η άμεση δημοκρατία δε σημαίνει ζούγκλα, η αναρχία δε σημαίνει χάος.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails