Wednesday, February 10, 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μείναμε έκπληκτοι απο τις "γκάφες" του κ. Χρυσοχοίδη. Εκτός απο λάθος αναφορά στο θρήσκευμα του Προέδρου των ΗΠΑ, ο κ. Χρυσοχοϊδης πρέπει να μάθει οτι τέτοιου είδους αναφορές μέσα στο κοινοβούλιο "live" είναι πολύ, μα πάρα πολύ επιζήμιες για την Ελλάδα σε διπλωματικό επίπεδο, ειδικότερα όταν μιλάς για ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ όπως οι ΗΠΑ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, δεν θα γνωρίζει όπως φαίνεται οτι ο Ομπάμα έχει "εβραϊκή ψυχή". Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο μέντοράς του.

Ο μέντορας του Ομπάμα, Εβραίος Mikva

Ακολουθεί σχετική παλαιότερη ανάρτησή μας:

Την ημέρα των εκλογών, η αστυνομία είχε αναπτυχθεί σε κάθε γωνία και δρομάκι γύρω από το σπίτι του Ομπάμα, που βρί σκεται απέναντι ακριβώς από την Isaiah Israel Temple, την παλαιότερη συναγωγή στην πόλη. Το Σικάγο, μάλιστα, είχε ασυνήθιστα μεγάλες ουρές ψηφοφόρων που είχαν προσέλθει στις κάλπες.(έπεσε σύρμα όλοι οι Εβραίοι να ψηφίσουν τον Ομπάμα.Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που έχουν τεράστια επιρροή και δύναμη στις ΗΠΑ οι Εβραίοι.Δρούν συλλογικά...)

Ο Abner Mikva, 82 ετών, είναι ένας ηλικιωμένος Αμερικανός πολιτικός που μένει στη γειτονιά του Ομπάμα, στο Νότιο Σικάγο. Έχει γεννηθεί στο Ουισκόνσιν και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Θήτευσε στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Ιλλινόις και στο αμερικανικό Κογκρέσο από το 1969 μέχρι το 1979. Απεσύρθη όταν ο τότε πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ τον διόρισε στο αμερικανικό Εφετείο της Κολούμπια, όπου υπηρέτησε έως το 1994. Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος του Λευκού Οίκου υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον έως το 1995.




Ο Mikva ήταν δάσκαλος (μέντορας) για τον Ομπάμα, τότε που ο γερουσιαστής του Ιλλινόις έκανε τα πρώτα του βήματα στην αμερικανική πολιτική το 2000. Αναφερόμενος στις ανησυχίες του Ισραήλ σχετικά με την προοπτική προεδρίας του Ομπάμα, ο Mikva είπε ότι ο «Μπαράκ θα είναι ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ. Έχει yiddeshe nishama (εβραϊκή ψυχή)... Είναι αφοσιωμένος στο Ισραήλ και στα προβλήματα ασφαλείας του και κατανοεί ότι ο εκδημοκρατισμός δεν επιβάλλεται με τη βία αλλά με το παράδειγμα, και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ».

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά το 2000, όταν ο Mikva υποστήριξε την εκστρατεία για το Κογκρέσο του Ομπάμα στο Σικάγο. Ο Ομπάμα δεν κατάφερε να εκλεγεί και ο Mikva είπε ότι ένας από τους λόγους ήταν πως δεν ήξερε τον τρόπο να μιλά σε ακροατήρια μαύρων. Επιπλέον, συνεργάστηκε ως ανεπίσημος σύμβουλος του στην εκστρατεία του για το προεδρικό αξίωμα το 2008.

[Πηγή: του Yaakov Katz, Jerusalem Post, 05/11/08]


Το σχετικό βίντεο απο την Βουλή


Οπως βλέπετε στο βίντεο ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ παραπληροφορεί, ασυστόλως τον ελληνικό λαό.

Πρώτα απ' όλα κύριε υπουργέ του ΠΑΣΟΚ θα σας πούμε οτι αυτό που είπατε είναι "ρατσιστικό". Οτι είναι δυσφήμηση για τη χώρα οτι έχει 500.000 Μουσουλμάνους. Οι Ελληνες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους Μουσουλμάνους.
Το πρόβλημα είναι η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που θα οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και Μουσουλμάνων. Εμείς θέλουμε οι Μουσουλμάνοι να μείνουν στις χώρες τους και όσους δεχθούμε κατόπιν ποσόστωσης να σέβονται οτι εδω είναι ένα Χριστιανικό κράτος και να μην προσπαθούν να επιβάλλουν το Ισλάμ και τους νόμους του στους Ελληνες.

Ο Χρυσοχοϊδης μας λέει ότι έχουμε κάπου 50.000-60.000 μουσουλμάνους στη χώρα. Δηλάδή από τους 900.000 μετανάστες νόμιμους και τους 1,5εκ. μετανάστες συνολικά, εμείς έχουμε μόνο 50-60.000 (4%) από μετανάστες που έχουν ασπαστεί την 2η μεγαλύτερη θρησκεία στο κόσμο. Το υπόλοιπο 96% άραγε τι είναι;...



Μερικά από τα πολλά links που αναιρούν αυτά που λέει ο Χρυσοχοϊδης:
- http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4522403&ct=1 : Μουσουλμάνα απαντά στην ερώτηση: Πόσοι μουσουλμάνοι ζουν στην Ελλάδα; - Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο.
http://www.capital.gr/NewsPrint.asp?id=788076 : Στην Ελλάδα ζουν σήμερα κοντά στους 700.000 μουσουλμάνους.

Λέει ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ: "το 60% των φυλακών δεν είναι γεμάτο με (οικονομικούς) μετανάστες κακοποιούς αλλά απλά με κακοποιούς που ήρθαν από άλλες χώρες για οργανωμένο έγκλημα".

Μα τι λέτε κύριε Χρυσοχοϊδη Υπουργέ του ΠΑΣΟΚ; Θα μας τρελάνετε; Αυτοί οι κακοποιοί μετανάστες δεν είναι; Αυτό δεν λέμε και εμείς; Οτι μέσα στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι στην Ελλάδα υπάρχουν και αρκετές δεκάδες χιλιάδες κακοποιοί που ανήκουν στο οργανωμένο έγκλημα και ήρθαν στην Ελλάδα για να πουλήσουν ναρκωτικά, να ληστεύσουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν!
Αυτό και αν είναι ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!

Τέλος κύριε Χρυσοχοϊδη Υπουργέ του ΠΑΣΟΚ θα μας επιτρέψετε να πούμε οτι δεν υπηρετείτε την πατρίδα σας και το Εθνος. Δεν υπηρετείτε την Ελλάδα. Υπηρετείτε την πολυπολιτισμικότητα, άρα και την διάλυση του ελληνικού Εθνους. Εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει οτι το ΠΑΣΟΚ προωθεί την πολυπολιτισμικότητα στην Ελλάδα - δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ, 23/7/2003|από "Το τέλος μιας ουτοπίας"):

«Διότι αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Σοσιαλιστικού κινήματος κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Η κατάθεση μιας ολοκληρωμένης, σύγχρονης πολιτικής πρότασης με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά κεκτημένα, που θα προωθεί μεθοδικά και αποτελεσματικά την κοινωνική πρόοδο και συνοχή, την πολυπολιτισμικότητα και τον κοινωνικό διάλογο, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ανθρώπων, τις νέες μορφές συλλογικότητας, την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη.»

Τα περισσότερα στοιχεία είναι απο το ιστολόγιο http://area51gr.blogspot.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails