Thursday, February 11, 2010

Η ΜΟΣΑΝΤ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!




Ο καθηγητής John Hall αντιμετώπισε ένα πράκτορα της Μοσάντ



Ο καθηγητής Χολ συζητούσε την Ισραηλινή αστυνομική δύναμη και κατηγόρησε ένα Ισραηλινό φοιτητή οτι ήταν πληροφοριοδότης του «Εβραϊκού Πανεπιστημιακού Παρατηρητηρίου»(
Σ.Α: Ναι καλά διαβάσατε. Στις ΗΠΑ και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης που παίζουν σημαντικό ρόλο στην Διεθνή πολιτική σκηνή, οι Εβραίοι έχουν δημιουργήσει μέσα στα πανεπιστήμια ειδικές οργανώσεις - «παρατηρητήρια», οι οποίες έχουν σαν στόχο να καταγγέλουν όποιον καθηγητή ή φοιτητή ασκεί κριτική στο Ισραήλ. Οταν κάποιος καθηγητής ασκήσει κριτική στο Ισραήλ ή σχολιάσει αρνητικά τις πολιτικές του, συνήθως ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, αφού πρώτα κατηγορηθεί για αντισημιτισμό. Περισσότερα για την δράση αυτών των πανεπιστημιακών οργανώσεων «άσκησης πίεσης» μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο των καθηγητών του Χάρβαρντ «Το Ισραηλινό λόμπι και η πολιτική των ΗΠΑ».)


Ο Χόλ είπε οτι ο Bucharest, ο Ισραηλινός φοιτητής, είχε υπηρετήσει σαν ελεύθερος σκοπευτής, στον Ισραηλινό στρατό και τον απεκάλεσε «φονιά» με πρόσβαση σε προσωπικό οπλοστάσιο.

Ο Hall κατηγόρησε τον Bucharest οτι προσπαθούσε να οργανώσει φοιτητές ώστε να προβούν σε βίαιες πράξεις εναντίον του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με με πληροφορίες ανώνυμου φοιτητή.
Οι φοιτητές είπαν στον καθηγητή οτι ο Μπούκαρεστ πουλούσε πολυβόλα.

Ο Izzie Bucharest ήταν οπλισμένος



Ο Χόλ πίστευε οτι ο Μπούκαρεστ (το κανονικό του όνομα είναι bukureski) οπλοφορούσε ενω βρισκόταν στο «κάμπους» του πανεπιστημίου. Ο Χάλ έγραψε ακόμη προς το Γραφείο του FBI του Πόρτλαντ regarding την ταυτότητα του Bucharest ως πράκτορα της Μοσάντ.
Ο Μπούκαρεστ απο τη πλευρά του είπε οτι μερικά απο όσα αναφέρει το πανεπιστήμιο για το στρατιωτικό του παρελθόν είναι αλήθεια, αλλά μερικοί ισχυρισμοί του καθηγητή δεν ήταν. Ο Bucharest άφησε την τάξη αφού του ζητήθηκε απο τον Χάλ να αποχωρήσει και να μην ξαναγυρίσει στο Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ, σύμφωνα με τους υπόλοιπους φοιτητές.

Η ιστοσελίδα του Izzie Bucharest λέει:

"Είμαι μέλος των ειδικών δυνάμεων του Ισραηλινού Στρατού. Τη στιγμή αυτή σπουδάζω στις ΗΠΑ. Υποστηρίζω ότι είναι εβραϊκό και «αντι-τρομοκρατικό». Η ειδικότητά μου είναι ελεύθερος σκοπευτής, αντιτρομοκρατική και εκρηκτικά. Μου αρέσει το καλό φαϊ, οι καλοί φίλοι, οι καλές γυναίκες."

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Πόρτλαντ



Ο Πρόεδρος Wim Weiwel είναι ο πρόεδρος που εξελέγει την τελευταία φορά ώς πρόεδρος του Πανεπιστημίου. Εχει εργαστεί επίσης και στο πανεπιστήμιο του Ιλινόϊς, είναι Εβραίος και κερδίζει περίπου 500.000 δολάρια το χρόνο.
Ο Πρόεδρος έδιωξε τον Χριστιανό καθηγητή, Χαλ, που τόλμησε να ξεμπροστιάσει και να τα βάλει με έναν πράκτορα της Μοσάντ μέσω στο πανεπιστήμιο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ – ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

ΠΗΓΗ



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails