Monday, April 5, 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 2013! - Τσαμουριά και Κέρκυρα θα είναι μέρος της Αλβανίας!!!

«Το αλβανικό ζήτημα στα Βαλκάνια θα πρέπει να επιλυθεί μέχρι τα τέλη του 2013, δημιουργώντας μια χώρα η οποία θα καλύπτει όλες τις περιοχές όπου ζουν Αλβανοί».
Koco Danay,πρώην σύμβουλο της αλβανικής κυβέρνησης.

Πριν απο μερικούς μήνες μια απο τις μεγαλύτερες αλβανικές εφημερίδες, οι "Albanian Times", είχε δημοσιεύσει τον παραπάνω χάρτη και έλεγε οτι ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα καλούσε σε εθνική ενοποίηση τους Αλβανούς.

Τώρα έρχεται ακόμη ένα δημοσίευμα απο επίσημες πάλι Αλβανικές πηγές που λέει οτι το 2013 η "Μεγάλη Αλβανία" θα γίνει πραγματικότητα και ελληνική εδάφη θα προσαρτηθούν στην Αλβανία.
Σύμφωνα με τους επίσημους χάρτες που έχουν δημοσιευτεί κατα καιρούς τα σίγουρα εδάφη που θα χάσει η Ελλάδα, είναι η λεγόμενη "Τσαμουριά" που αποτελείται απο εδάφη της Ηπείρου μέχρι και την Πρέβεζα και η Κέρκυρα που εμφανίζεται σε πολλούς χάρτες με τα αντίστοιχα χρώματα της Αλβανίας.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του Μαυροβουνίου "Vijesti" "πολίτικα", μια πλατφόρμα που καταρτίστηκε απο τον Koco Danay,πρώην σύμβουλο της αλβανικής κυβέρνησης.



Ο Danay αναφέρει ότι το νέο αλβανικό κράτος θα καλύπτει εδάφη γειτονικών χωρών, πράγμα το οποίο δεν θα συμβεί με αιματοχυσία Αλβανών.

Σύμφωνα με τον πρώην Αλβανό σύμβουλο «είναι φυσικό η Μεγάλη Αλβανία να περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο, μέρος της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, της πΓΔΜ και της Ελλάδας, όπου διαβιώνουν πολλές αλβανικές κοινότητες».

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Koço Danay είναι ορθόδοξος χριστιανός και κατάγεται από το νότιο τμήμα της Αλβανίας και εργάστηκε δύο χρόνια στην αλβανική κυβέρνηση, ως σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Φάτος Νάνο και Παντελή Μάϊκο, υπήρξε, μάλιστα, και σύμβουλος του, νυν, υπουργού Εξωτερικών Ιλίρ Μέτα.

Όπως σημειώνει στο 200 σελίδων ‘πόνημα’ του, ο Danay, οι εκπρόσωποι των Αλβανών στις γειτονικές χώρες πρέπει να αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου σε ενδεχόμενη ψηφοφορία αν επιθυμούν να είναι μέρος του νέου κράτους. Αναφέρεται επίσης, ότι η στρατηγική διαμόρφωσης ενός νέου κράτους θα γίνει με βάση το διάλογο με όλους, χωρίς προκαταλήψεις και προηγούμενες αποφάσεις.

Να επισημάνουμε εδω οτι με τον νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ που δίνει την ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες στην Ελλάδα, οι Τσάμηδες ΝΟΜΙΜΑ πλέον μπορούν να ζητήσουν πίσω τις περιουσίες που τους είχαν παραχωρήσει οι Τούρκοι στα χρόνια της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα.
Το σίγουρο είναι οτι θα επικαλεστούν τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και θα πάρουν τα εδάφη που τους είχε παραχωρήσει ο Σουλτάνος αναθέτοντάς τους ταυτόχρονα την αστυνόμευση της περιοχής.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ - ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΗΓΗ





2 comments:

Anonymous said...

ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ...Κ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

Anonymous said...

Ε! Εεεε! ΕΕΕΕΕεεεεε!!!! Ειπαμε να πινεις!Αλλα με ΜΕΤΡΟ βρε αδερφε!Κοιτα τωρα τι μας εκανες:Πρεπει τωρα Ολλλολοι εμεις οι υπολοιποι να το ριξουμε επισης στο πιοτο...προκειμενου να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τις ΠΙΠΕΣ που εγραψες!Συγνωμη-που ΞΕΡΑΣΕΣ εννοουσα!!!Χε!!Ακου λεει η...Κερκυρα στην Αλβανια!Τη στιγμη που μητε ποδι Αλβανου μητε Τουρκαλεουδα τολμησε ποτε να πατησει τα χωματα της!Απο κει να καταλαβεις τι ηλιθιοτητες μπορει κανεις να ξερασει!Λες και θα καθοτανε δλδ με σταυρωμενα χερια ολοι οι υπολοιποι τριγυρω και δεν θ'αντιδρουσαν στο πλευρο μας - ΙΔΙΑΙΤΑΤΑ δε οι Ιταλοι που ουσιαστικά την κατειχαν...2 χιλιετιες!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails