Thursday, April 29, 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.

Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread(Δείτε εδώ τι είναι τα spread).

Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
Ο οίκος Moody’s αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.

Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.

Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.

Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.

Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.

Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;

Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.

Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;

Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.

Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.

Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.

Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»

Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.

Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων.
Είτε σε προσωπικές συζητήσεις, είτε μέσω mail, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πρέπει αυτά τα στοιχεία να διαδοθούν.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν οι Ελληνες και η ανθρωπότητα θύματα της παραπληροφόρησης των Εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ.

Δείτε και αυτό το βίντεο. Την ώρα που εκατομμύρια ανθρώπων πεθαίνουν σε πολέμους, αυτοί πλουτίζουν. Αυτό συμβαίνει εδω και χιλιάδες χρόνια. Πρέπει κάποτε να σταματήσει η εξαπάτηση της ανθρωπότητας.ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
12 comments:

Anonymous said...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΟΠΩΣ ΤΟ TROKTIKO ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Π.Χ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ 1900 ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ? ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

"ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΠΟΝΤΙΕ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΕΝ BLOGS ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Anonymous said...

Για οτι μα οτι συμβαίνει δεν ευθύνονται περισσότερο οι Σιωνιστές απο τους Έλληνες. Πρώτα και πάνω απο ολα ευθύνονται οι κάτοικοι του Γραικυλιστάν. Είμασταν ηδη υπόδουλοι και πριν το Δ.Ν.Τ . Υπόδουλοι συνειδήσεων, υπόδουλοι στο χρήμα και στην ύλη και σε κάθε ξεπεσμένη ηθική και ανηθικη αρχή . Αυτός είναι ο σύγχρονος Έλληνας. Ενας ξεπεσμένος σκλάβος ...Έτσι ηταν , ειναι και θα είναι..Δεν θα αλλάξει με "πληροφόρηση" αυτό αλλα μόνο με "παιδεία" και βαθιές αρχές...

Θέλει βαθύτατο ρεαλισμό αυτό που συμβαίνει σήμερα...Και να δούμε κατάματα οτι δεν υπάρχει επιστροφή απο την "πτώση" . Μετά την καταστροφή...Τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε και για την αναγέννηση...Και μόνο τότε...

Anonymous said...

O Νίτσε είπε κάποτε ότι οι Εβραίοι της Γερμανίας μας χάρισαν τον ουρανό και μας πήραν τη γή μας

Anonymous said...

Ο Στρός Κάν ήταν ηγετικό στέλεχος του σολιαληστικού κόμματος Γαλλίας.
Στην θέση του αρχηγού του ΔουΝουΤουέ, τον προώθησε ο αγαπημένος των ΜουΜουΕ πολιτικός του αντίπαλος Σαρκοζής Μπρούνης.

Anonymous said...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ.

ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ INDYMEDIA *ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ* ΚΑΙ *ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ …
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ???
ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ???
ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (Π.Χ. ΤΟΥΡΚΙΑ) ???
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Π.Χ., ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ??
Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΑΖΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ???
*** ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!***

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ …. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ, ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΑ !!!

Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

Anonymous said...

"We need a world government, world economic government and we need it soon."

"Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα.”

G. Mineiko-Chad-Papandreou

from his speech
"Meeting the challenges through leadership strategy"

at the Economist conference 28/04/2010

Anonymous said...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOODY’S O SORROS

O γνωστός “αντί-ρατσιστής” μεγαλοεπιχειρηματίας Ουγγροεβραίος George Sorros εμφανίζεται να είναι δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής του διεθνούς οικονομικού ομίλου MOODY’S που το τελευταίο διάστημα υποβαθμίζει συνεχώς την Ελληνική Οικονομία με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι οι ολοένα αυξανόμενοι δανεισμοί της Πατρίδος μας από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται http://www.gurufocus.com/StockBuy.php?symbol=MCO&action=buyonly πως ο υλοποιητής της “Ανοιχτής Κοινωνίας” George Sorros, που οραματίζετω ο επίσης Εβραίος Κάρλ Πόππερ ένας εκ των μεγαλύτερων επικριτών του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους ,προχωρά ακάθεκτα στην υλοποίηση της δικιάς του Τάξης Πραγμάτων στα Βαλκάνια με δράσεις όπως χορηγίες σε Μ.Κ.Ο όπως το Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι του Π.Δημητρά όπως επίσης και επενδύσεις πολλών δις σε διεθνείς κολοσσός όπως η Moody’s που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.Το χρήμα ανέκαθεν υπήρξε ο “Θεός” των Εβραίων με αυτό εξαγόραζαν συνειδήσεις με αυτό επέβαλαν την θέληση τους με αυτό έδιωξαν τους Παλαιστινίους από την πατρίδα τους με αυτό καταφέρουν να συντηρούν την πολεμική τους μηχανή στο Ισραήλ και να βάφουν τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων αμάχων ανθρώπων.Εμείς όντας Έλληνες στο αίμα και στην συνείδηση έχουμε ένα χρέος να επιτελέσουμε από το βάθος των αιώνων.Όσο ως κοινωνία δεχόμαστε τις ύβρεις τις προσβολές και την καταπάτηση των νόμιμα εχόντων δικαιωμάτων μας από μία μιαρή μειοψηφία καρεκλοκενταύρων (Πολιτικών,δημοσιογράφων,δικηγόρων,συνδικαλιστών,Μ.Κ.Ο) τόσο θα συνεχίζεται η ύβρεις των εθνικών μας συμβόλων η καταπάτηση των αξιών και ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος ανθελληνικού τύπου.

greekalert

Anonymous said...

Greece, Gold and Financial Terrorism - Freedomain Radio Interviews Max Keiser


http://www.youtube.com/user/stefbot

Σιγαλας Μακαριος said...

Online petition - Δημοψήφισμα τώρα

Online petition - Δημοψήφισμα τώρα
Άν θέλετε κάντε το link αξίζει

ένα κείμενο για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα... Έξω απο κόμματα και έξω απο όποια καπήλευση της προσπάθειας. Ο λαός είμαστε εμείς. Ελπίζω να συμφωνείτε και να το κάνουμε πράξη. Ας μη μένουμε άλλο αμέτοχοι, καλή η κριτική αλλά ας περάσουμε στη δράση... Όλοι μαζί μπορούμε, που λένε και οι πολιτικοί μας...

Anonymous said...

http://www.realzionistnews.com/?p=350

http://www.rothschild.info/home/

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

http://www.rothschild.com/

http://theinfounderground.com/forum/viewtopic.php?f=38&p=41813

http://www.scribd.com/doc/13067863/The-Rothschild-Banking-History-of-Greece

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&tag=8400&pubid=4330861

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=179939&ct=3&dt=25/03/2007

http://www.sansimera.gr/articles/416

http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=317&t=3305&view=unread

http://ourgreecetoday.blogspot.com/2010/03/illuminati-and-rothschild-ronald-hei.html

http://www.youtube.com/watch?v=USGSOViaulc

http://www.youtube.com/watch?v=N9e3tb_3YVk

http://www.youtube.com/watch?v=p9gwNB5NvS8

http://www.youtube.com/watch?v=CkzFbKeK5kM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails