Wednesday, April 7, 2010

Οι Ρόταρυ,οι "φιλανθρωπίες" και το "θανατηφόρο" εμβόλιο της πολιομυελίτιδας!

"Το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό που μας έχουν πεί οτι συμβαίνει και σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι απολύτως τεράστιο".

Βάση αυτής της λογικής εξετάζουμε τις "καθεστωτικές" ειδήσεις.

Οι γνωστή οργάνωση "Ρόταρυ", που αυτοπροσδιορίζονται ως φιλανθρωπικοί σύλλογοι, έκαναν στο παρελθόν αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας σε παγκόσμιο επίπεδο αγοράζοντας εμβόλια για τα παιδιά του τρίτου κόσμου.
(Δείτε εδω σχετικά http://www.rotary-patras.com/PolioPlus_gr.htm)

Σίγουρα η πλειοψηφία των ανθρώπων που συμμετέχουν στις δραστηριότητες των "Ροταρυ" δεν γνωρίζουν την άγνωστη πλευρά των εμβολίων που περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο.

Οσοι έχουν ασχοληθεί όμως με το ποιοί κάνουν "κουμάντο" στις οργανώσεις Ρόταρυ τις έχουν συνδέσει με τον Τεκτονισμό, που όπως όλοι γνωρίζουν έχει άμεση σχέση και ελέγχεται με τον Σιωνισμό, όπως άλλωστε πολλοί επιφανείς Τέκτονες και Σιωνιστές έχουν δηλώσει κατα το παρελθόν.
Το ίδιο έχει δηλώσει και ο Βενιαμίν Ντισραέλι, εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Βρετανίας το 1850 στο βιβλίο του "Coumgsby".
Κανείς ειλικρινής ερευνητής δεν μπορεί να αρνηθεί οτι οι Σιωνιστές δεν είναι σε καμιά περίπτωση "φιλάνθρωποι" και θέλουν να επεκτείνουν την κυριαρχία τους σε όλες τις οργανώσεις.

Πριν μερικούς μήνες όταν κυριαρχούσαν οι συζητήσεις για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων έγιναν πολλές αποκαλύψεις απο ιατρούς και ερευνητές οτι το εμβόλιο κατά της γρίπης περιείχε πολλά επικίνδυνα συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Είχαμε μεταφράσει τότε και αναρτήσαμε και ένα βίντεο που μιλούσε για τα εμβόλια της πολυομυελίτιδας και άλλα και τους πολύ επικίνδυνους, μη ανιχνεύσιμους ιούς που περιέχουν εν αγνοία των ανθρώπων.

Οι Σιωνιστές λοιπόν ελέγχουν τις φαρμακοβιομηχανίες(π.χ Bayer).Μέσα απο αυτές τις οργανώσεις προωθούν τα εμβόλια σε όλη την ανθρωπότητα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.



Υ.Γ:Οσοι έχετε φίλους που είναι γραμμένοι σε Ροταριανούς συλλόγους, στείλτε τους αυτή την ανάρτηση ή μόνο το βίντεο...





2 comments:

Anonymous said...

Ο Τίμος Χριστοδούλου (πρώην Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος και της Εθνικής Τραπέζης) είπε χθές βράδυ στην ΝΕΤ ότι αυτοί οι κύριοι των spreads που μάς δανείζουν είναι σπαγγοραμμένοι Εβραίοι που ντύνονται με ρούχα 4ης κατηγορίας!
Μπείτε να το δείτε:

http://www.youtube.com/watch?v=rU3OJbXmdQM

Anonymous said...

>σπαγγοραμμένοι Εβραίοι<

Δηλαδή, εσύ κατάλαβες ότι εννοούσε ότι όντως είναι Εβραίοι (πώς το ήξερε;) και δεν χρησιμοποίησε μία γνωστή έκφραση!! Μεγάλο σαΐνι είσαι!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails