Thursday, June 10, 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ;

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φτιάχνει το δικό του Σκορπιό στο Μεγανήσι

 Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ είχε αγοράσει το 2005 , 3000 στρέμματα γης στο Μεγανήσι. Ο λόρδος ο οποίος διέγραψε μια λαμπρή καριέρα ως τραπεζίτης στο Λονδίνο , απέκτησε ουσιαστικά ολη την χερσόνησο νοτιοδυτικά του νησιού , έναντι ποσού των 6.000.000 ευρώ.

 Σ.Α: Και οι δυο τους είναι Εβραίοι στην καταγωγή(Ασκενάζι για την ακρίβεια). 

Σε ποιούς χρωστάμε τελικά; Ποιοί ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που έχει την δυνατότητα να κάνει κατάσχεση περιουσιών απο τα κράτη που χρωστούν και δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια;

Στα 3.000 στρέμματα γης του Ροτσιλντ πρόκειται σύντομα να δημιουργήθούν δεκατέσσερις επαύλεις, οι οποίες αναμένεται να πουληθούν σε μερικούς απο τους πλουσιότερους και ποιό διάσημους ανθρώπους του κόσμου. Γιατί εκτός απο τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που συζητά να αγοράσει δυο απο αυτές τις επεύλεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αγορά έχει δίξει και η Νικόλ Κίντμαν. 

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όμως λέγεται πως είναι αρκετά απαιτητικός και έχει ζητήσει να αγοράσει δυο βίλες που να είναι χτησμένες στα οικόπεδα φιλέτα της συνολικής ‘εκτασης του Ρότσιλντ.Αξίζει να σημειωθεί οτι όλο το project στήνεται με τη μέθοδο προπληρωμής, δηλαδή όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση μιας έπαυλης πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό για την δημιουργία της.
Οσο για την οικογένια Ρότσιλντ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κρατήσει πέντε απο τις 14 επαύλεις. Ηδη , πάντως έχουν ξεκινήσει (απο τον περασμένο Σεπτέμβριο) τα έργα για τη δημιουργία δρόμου μήκους 12 χιλιομέτρων στην έκταση που ανήκει στην οικογένια Ρότσιλντ, όπως και οι εργασίες για το χτίσιμο των επαύλεων.

4 comments:

Anonymous said...

ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
http://www.bcarquitectos.com/imagtra/pdf/greek_1995.pdf

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ (Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ) ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ.

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ;

ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΙΔΟΣ.

Unknown said...

http://www.youtube.com/watch?v=WFyTsoAYMIc

Anonymous said...

Αφού οι έλληνες πολιτικοί (οι περισσότεροι) είναι εβραικής καταγωγής!!! Τι να περιμένουμε λοιπόν? Μόνο να ξεπουλήσουν την Ελλάδα!!!!

Anonymous said...

Εμείς όμως δεν είμαστε Εβραικής καταγωγής. Τι κάνουμε; Το έχω ξαναγράψει αυτό. Το σημαντικότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι η ενημέρωση. Κόντρα στα ΜΜΕ. Ο ενήμερος λαός ξέρει ποιά κεφάλια θα πάρει. Το πρόβατο δεν ξέρει. Κάθε λέξη μας πιάνει τόπο. Ποτέ ην εγκαταλέιψετε την προσπάθεια ενημέρωσης. Παντού και πάντα. Για όλα. Με θάρρος και τόλμη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ηττεθείτε αν οι ίδιοι είστε καλά ενημερωμένοι. Κλονίστε την πίστη των ανθρώπων στα ΜΜΕ. Και αυτό θα φέρει όλα τα υπόλοιπα. Χτυπάτε τους εκεί που πονάνε. Θέλει χρόνο. Δεν γίνεται με μια συζήτηση να αποτοξινωθεί κάποιος απο την τηλεόραση. Θα την αμφισβητήσει όμως και θα ψάξει παραπέρα. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails