Wednesday, August 11, 2010

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Μερικές "δουλειές" των Ρόθτσιλντ στην Ελλάδα...
Με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε χτες, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας της Βουλής, ο διορισμος τoυ (Ιουδαίου)
« Νικολάου» Manassi (Μανασή) 18 Μάη 2000
Έξι εταιρείες παραμένουν στην κούρσα της διεκδίκησης της θυγατρικής του ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορές .Η Rotchield που είναι ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης της κυβέρνησης αναμένεται να ολοκληρώσει το τελικό κείμενο της προκήρυξης έως τα τέλη Μαϊου. 14/05/2008

Επισπεύδεται η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ, …σύμβουλος μετοχοποίησης , Rothschild (ΗΜΕΡΗΣΙΑ - 4/9/2001).

ΕΥΔΑΠ: Ο σύμβουλος μετοχοποίησης, η Rothchild διερευνά τις δυνατότητες νέας διάθεσης μετοχών πέραν του 30% των μετοχών που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο. (ΗΜΕΡΗΣΙΑ - 9/9/2001).

Εξελίξεις αναμένονται στη Γενική και από το "μέτωπο" της αναζήτησης στρατηγικού εταίρου. Ήδη η έκθεση του διεθνούς οίκου ΝΜ Rothschild για τις μελλοντικές εναλλακτικές λύσεις της τράπεζας (ΗΜΕΡΗΣΙΑ -16/10/2001).

Περί τα 100 δισ. θα αντλήσει η ΔΕΗ από τη Σοφοκλέους. Συντονιστές κύριοι ανάδοχοι της συνδυασμένης προσφοράς είναι η ABN Amro Rothschild, η Alpha Finance, η Goldman Sachs και η Εθνική Τράπεζα. (ΗΜΕΡΗΣΙΑ-15/11/2001).


Ποιοί είναι οι Ρόθτσιλντ στην πραγματικότητα; Δείτε το βίντεο.



Απο http://deltio11.blogspot.com/2010/07/blog-post_30.html

3 comments:

Anonymous said...

Ο πατέρας Βοσκόπουλος εξαπάτησε μερικούς πελάτες του, ο γιός Βοσκόπουλος εξαπάτησε ολόκληρο λαό. Για τους μπίζνεσμεν Ανσατσιάδη, Παρίση, Ιωάννου κλπ. τα έγραψα στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης «Κοινή Γλώσσα – Σχόλια για Ουράνιο Τόξο», που θα βρείτε στην ετικέτα «Ουράνιο Τόξο»,

http://iliden.blogspot.com/2010/08/to.html

Anonymous said...

Ιερουσαλήμ, Ισραήλ 11/08/2010 16:20 (ΑΠΕ-ΜΠΕ- Γαλλ. πρακτ. )

Ισραήλ. Ανακαλύφθηκε σπάνιο, χρυσό νόμισμα από το 191 π.Χ.

Ενα σπάνιο, χρυσό νόμισμα από το 191 π.Χ. ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο Ισραήλ, δήλωσε σήμερα η ισραηλινή υπηρεσία αρχαιοτήτων.

"Το νόμισμα, που ζυγίζει περίπου μία ουγγιά (27,71 γραμμάρια) και που είναι σε άψογη κατάσταση, είναι το πιο μεγάλο που έχει ανακαλυφθεί ποτέ σε ανασκαφές στο Ισραήλ", δήλωσε ο υπέυθυνος νομισμάτων της υπηρεσίας αρχαιοτήτων Ντόναλντ Αριέλ.

Το νόμισμα, που κατασκευάστηκε στην Αίγυπτο την εποχή του βασιλιά Πτολεμαίου του 5ου, φέρει το ομοίωμα ενός πορτραίτου της Αρσινόης, συζύγου του Πτολεμαίου του 2ου που είχε θεοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της υπηρεσίας αυτό το νόμισμα, που ζυγίζει έξι φορές περισσότερο από τα κανονικά νομίσματα, είναι ένα μενταγιόν που χρησιμοποιούνταν στη λατρεία της Αρσινόης.

Anonymous said...

Σόφια, Βουλγαρία 11/08/2010 15:21 (ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΒΤΑ)

Βουλγαρία- Ο πρόεδρος Παρβάνοφ παρασημορόφησε τον Ισραηλινό ομόλογό του, Σιμόν Πέρες

Με το παράσημο του Τάγματος της Βαλκανικής Ταξιαρχίας τίμησε ο Βούλγαρος πρόεδρος, Γκεόργκι Παρβάνοφ, τον Ισραηλινό ομόλογό του, Σιμόν Πέρες, για την εξαιρετική συμβολή του στην ενίσχυση και περαιτέρω προώθηση των σχέσεων Σόφιας- Τελ Αβίβ.

Η παρασημοφόρηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Ισραηλινός πρόεδρος στη Βουλγαρία.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος υπογράμμισε ότι το παράσημο αυτό είναι μια μικρή μόνο ένδειξη της εκτίμησης στο πρόσωπο του κ. Πέρες και στο ρόλο του ως ένας εξαιρετικός κρατικός ηγέτης, μεγάλος στοχαστής και συνετός μαχητής υπέρ της ειρήνης.

"Είναι, επίσης, μια αναγνώριση, από όλους τους βουλγαρικούς θεσμούς, των σχέσεων της Βουλγαρίας με το Ισραήλ, που βασίζονται πάνω στη φιλία, την ανεκτικότητα και τη συνεργασία και τη συνεργασία μεταξύ Βούλγαρων κι Εβραίων ανά τους αιώνες", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παρβάνοφ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails