Friday, August 27, 2010

Σιωνιστής Εβραίος και ο Φιντέλ Κάστρο

Ο ίδιος ο Φιντέλ Κάστρο έχει ομολογήσει στα απομνημονεύματά του και σε πολλές συνεντεύξεις του το εξής: Όταν πήγαινε σχολείο στην Αβάνα, οι συμμαθητές του τον φωνάζανε «Εβραίο»!.. 

Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέτασι. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128:

«Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»!..

Πώς μού ήλθε σήμερα να ασχοληθώ με την φυλετική καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο; Απλούστατα, σε προ ημερών συνέντευξή του σε 9 ξένους δημοσιογράφους, ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στην διαμάχη του με το Ιράν. Είπε επί λέξει ο Κάστρο: «Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί»!!!
Την είδατε πουθενά αυτή την δήλωσι στα αριστεροκρατούμενα ελληνικά ΜΜΕ; Όχι, βέβαια, διότι ο Φιντέλ είναι η ιερή αγελάδα του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού και επί μισό αιώνα αποτελεί την σεξουαλική ονείρωξι όλων των Ελλήνων Αριστερών. 


Θυμίζω απλώς ότι και ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Εβραίος δημοδιδάσκαλος Αβραάμ Μπεναρόγια, πέθανε 92 ετών το 1979 στο Ισραήλ σαν φανατικός Σιωνιστής, ενώ σε όλη την ζωή του ήταν Διεθνιστής. Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και με τον Φιντέλ Κάστρο, μπάς και ξεφτιλιστεί οριστικά ο εβραιοκινούμενος Σοσιαλκομμουνισμός…

Πηγη: Εφημερίδα "Στόχος" στήλη "Κοινός Νούς"

5 comments:

Anonymous said...

0 Roger Peyrefitte στο "les juif" (κυκλοφορει στα Ελληνικα απο τον "Κακτο") αναφερει το ονομα του στο οπισθοφυλλο. Γραφει και για αλλους, μεταξυ αυτων κι ο Μεταξας, κι ας φαινεται απιστευτο.

Anonymous said...

Το Μουσι του τα λεει ολα. Και η μυτη του που δυστυχως δε φαινεται στη φωτογραφια.

Και φυσικα ειναι τυχαιο πως ο αδερφος του και διαδοχος λεγεται Ραουλ. Εκ του Σαουλ...

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=oLVx_yZiEEo

Αγαπητή Αντιπληροφόρηση, βάλε μας σε εκλιπαρώ το ανωτέρω βίντεο με τον Οβαντία Γιόζεφ, να καταλάβουμε γιατί προοδεύουν οι Εβραίοι.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν αρχίσουν στην Ουάσιγκτον οι απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των Παλαιστινίων εκτόξευσε στο κήρυγμά του ο ραβίνος Οβάντια Γιόσεφ, πνευματικός ηγέτης του υπερορθόδοξου κόμματος Σας, το οποίο μετέχει στον ισραηλινό κυβερνητικό συνασπισμό.

«Ο Αμπού Μάζεν (ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς), και όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι θα πρέπει να εξαφανιστούν από τη γη. Ο Θεός θα πρέπει να τους χτυπήσει τους Παλαιστινίους-που μισούν το Ισραήλ-με πανούκλα», είπε ο 89χρονος ραβίνος στο εβδομαδιαίο μήνυμά του προς τους πιστούς.

Ο ραβίνος Γιόσεφ έκανε τα σχόλια αυτά ενώ ο ισραηλινός πρωθυπουργός ΜπενιαμίνΝετανιάχου και ο Μαχμούντ Αμπάς αναμένεται να συναντηθούν την Πέμπτη στην Ουάσιγκτον, υπό την αιγίδα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, για να ξεκινήσουν τις απευθείας ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, που έχουν ανασταλεί εδώ και 20 μήνες.

Όταν ρωτήθηκε από τον ραδιοσταθμό του στρατού για τις δηλώσεις του Γιόσεφ οβουλευτής του Σας Νισίμ Ζέεφ, προσπάθησε να εξηγήσει ότι στην πραγματικότητα ο ραβίνος επικαλέστηκε το Ταλμούδ για να να εκφράσει την ευχή ο Θεός νακαταστρέψει τους εχθρούς του Ισραήλ υπέρ της ειρήνης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ελί Γισάι, επίσης του κόμματος Σας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ραβίνου.

Από την παλαιστινιακή πλευρά, ο διαπραγματευτής Σάεμπ Έρεκατ τόνισε πως τα τελευταία σχόλια του Γιόσεφ ισοδυναμούν με έκκληση για «γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων» καθώς και με «προσβολή στις προσπάθειές μας να προωθήσουμε την διαδικασία των διαπραγματεύσεων».


Ο γεννημένος στο Ιράκ ραβίνος έχει προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις και στο παρελθόν. Το 2001, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παλαιστινιακή εξέγερση, ζήτησε τον αφανισμό των Αράβων, λέγοντας ότι απαγορεύεται να τους δείχνουν έλεος. Αργότερα πάντως εξήγησε ότι αναφερόταν μόνο σε «τρομοκράτες» που πραγματοποιούσαν επιθέσεις στο Ισραήλ

Anonymous said...

...προσπάθησε να εξηγήσει ότι στην πραγματικότητα ο ραβίνος επικαλέστηκε το Ταλμούδ...

Αυτο ειναι απολυτως αληθες. Βεβαια, αν το ιδιο πραγμα το ελεγε ο Πλευρης η καποιο αλλο γκοιμ, θα φυλακιζονταν παραυτα.

Μου πηρε χρονια να καταλαβω το νοημα του "Γαμω το θεο ΣΑΣ"...

Unknown said...

MARRANOS ONOMAZOUN OI ISPANOI ..TA GOUROUNIA!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails