Saturday, August 28, 2010

Εβραϊκά γονίδια είχε ο Χίτλερ; Ηταν τελικά απόγονος Ρόθτσιλντ;

Σ.Α: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια γιατί επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή να αφήσουν να γίνει μια τέτοια έρευνα. Το σίγουρο είναι οτι δεν είναι τυχαίο οτι επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή. Οσοι ερευνούν τα θέματα αυτά γνώριζαν εδω και καιρό την ιστορία για την γιαγιά του Χίτλερ. Μάλιστα κάποιοι ερευνητές έχουν αναφέρει οτι ο εραστής της γιαγιάς του Χίτλερ ανήκε στον Οίκο των Ρόθτσιλντ. Το βέβαιο είναι οτι ο διωγμός των Εβραίων απο το Χίτλερ και τους Ναζί οδήγησε στο να ενωθούν οι Εβραίοι κάτω απο την ιδέα του Σιωνισμού και να δημιουργηθεί το Ισραήλ.

▅Ο ηγέτης των ναζί είχε  βιολογικούς δεσμούς με τις  «υπάνθρωπες» φυλές που  θέλησε να εξολοθρεύσει
O βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μιούλντερς κατάφεραν να πάρουν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ, ανάμεσά τους και έναν αυστριακό αγρότη, εξάδελφό του, που κατονομάζεται μόνο ως «Νόρμπερτ Χ». Οπως έγραψαν στο περιοδικό «Κnack», από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις «υπάνθρωπες» φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει- και πως δεν ήταν ούτε «αγνός» ούτε «Αριος».

Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη: «Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πολ Μιούλντερς. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, υπενθυμίζει η «Daily Τelegraph», που οι ιστορικοί αποδίδουν εβραϊκή καταγωγή στον Αδόλφο Χίτλερ. Κάποιοι δηλώνουν πεπεισμένοι πως ο πατέρας του, Αλόις, ήταν νόθο τέκνο μιας υπηρέτριας ονόματι Μαρία Σκίκελγκρουμπερ και ενός 19χρονου Εβραίου ονόματι Φράνκενμπεργκερ - δηλαδή ότι ο Χίτλερ ήταν κατά το ένα τέταρτο Εβραίος. Λέγεται μάλιστα πως ο ανιψιός του Πάτρικ είχε επιχειρήσει να εκβιάσει τον θείο του με αυτό το «όπλο». Ο Χίτλερ είχε ζητήσει από τον δικηγόρο του, Χανς Φρανκ, να διερευνήσει τους ισχυρισμούς και λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου διακήρυξε πως «δεν είχαν καμία βάση».


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4590796

10 comments:

Anonymous said...

Εν αντιθεσει με τον "Φυρερ", το πρωτοπαλληκαρο του Αλφρεντ Ροσενμπεργκ ηταν βερος Αριος! Και οι χρηματοδοτες τους ακομα περισσοτερο...

Anonymous said...

Αυτα τα λενε και τα γραφουν για να τον αποδυναμώσουν στα ματια τον ομοιδεατών του αυτο πιστευω

Anonymous said...

Κι όμως είναι αλήθεια,αφού να φανταστείτε ότι μετά την ομιλία του στο Βεργκερμπραουκελερ της Μπυραρίας του Μονάχου έβγαζε την Εθνικοσοσιαλιστική στολή του,φόραγε το καφτάνι με την κιπά και διάβαζε εδάφια από το ταλμούδ και την τορά.....
Σαούλ ο Ιουδαίος.

Ιεροφάντης said...

Ακόμα και από τις έρευνες αυτές πάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν ο Χίτλερ είχε Εβραϊκές ρίζες. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αυτό και δεν θα εστιαστώ σε συνομοσιολογικά σενάρια περί πλήρους ελέγχου της ιστορίας από τον Σιωνισμό. Θα εστιαστώ σε ένα πιο ρεαλιστικό και καίριο ζήτημα.
Εάν ο Αδόλδος Χίτλερ ήτανε όντως Εβραίος, βοήθησε στην δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ και απλά δεν τους ήθελε στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία δίχως τα περιβόητα "κρεματόρια" και τα πασίγνωστα παραμυθένια "Σαπούνια" τότε μόνο ένα συμπέρασμα μπορώ να εξάγω προσωπικά.
Πως οι Εβραίοι είναι ο πιο αχάριστος, ψεύτικος και απάνθρωπος λαός του κόσμου με διαφορά... Γιατί στον Χίτλερ έχουν καταλογίσει ΟΛΑ τα εγκλήματα σχεδόν του ανθρώπου από το 40' και ύστερα. Μόνο ότι είναι ο Διάολος ενσαρκωμένος δεν μας είπανε. Για τα εγκλήματα των συμμάχων θα μας μιλήσει ποτέ κανείς αληθινά ; Για τα εγκλήματα του Κομμουνισμού επίσης ; Η Πάλι για όλα θα φταίει ο κακός χίτλερ και τα σχέδια εξόντωσης των Εβραίων ; Φυσικά και η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων και όσοι το έχουν ψάξει σε βάθος το θέμα το γνωρίζουν... Η Σιωνιστική κυριαρχία πάτησε πάνω στον ηττημένο Εθνικοσοσιαλιστικό Στρατό και κυριολεκτικά ξέσκισε το πτώμα του για να χτίσει την Παγκόσμια δικτατορία του σήμερα.
Και Εβραϊκές ρίζες να είχε αυτό δεν αλλάζει κάτι... Βασικά δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως τον κάνει διπλά συμπαθή γιατί ο ίδιος έλεγε :
" Δεν πολεμάμε μόνο για εμάς και την Γερμανία. Πολεμάμε για το Μέλλον όλης της Ευρώπης και τα γεγονότα που έρχονται" ...
Και απαντάω εγώ...
Δυστυχώς η Ευρώπη Έχασε....

Ιεροφάντης

andromedios said...

"Περι Ναζισμου και Ολοκαυτώματος: Ειδικά προς εβραιο-Μογγόλους Ραββίνους Σεφαρντιμ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_2992.html

Anonymous said...

http://apolitikokafeneio.com/modules.php?name=News&file=article&sid=116

Anonymous said...

οταν οι εβραιοι προκειτε να κανουν νεα εγκληματα, επιθεση σε ΙΡΑΝ, πρεπει να ξανακερδισουν την παγκοσμια συμπαθεια και την στροφη της κοινης γνωμης αλλου. ειναι πολυφορεμενο το κλαμα με το ψευτο-ολοκαυτωμα και το ποσο υποφεραν, ασχολουνται 60 χρονια με τον χιτλερ και κατα καιρους του εχουνε προσαψει πολλες κατηγοριες μεταξυ τον ποιον και οτι ειναι ομοφυλοφυλος-διεστραμενος,παιδεραστης, μετα ειπαν οτι δεν του σηκωνοταν, τωρα λενε ειναι εβραιος(αυτο το ακουω εδω και 20 χρονια)μετα ισως του βρουνε και οτι πουλουσε ναρκωτικα ή κακοποιουσε ζωα!!! οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ξερω εγω! οσο βλεπουν οτι ο κοσμος καταλαβε πλεον τον ρολο των νικητων του Β'ΠΠ τοσο πιο κοντα ερχετε στις ιδεες των "ητημένων" και κατι πρεπει να κανουν κι αυτο που ξέρουν πολυ καλα ειναι η συκωφαντια η λάσπη και ο αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης.

ΤΑΛΩΣ said...

Είναι αστείο να λέγεται πως ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες μόνο και μόνο γιατί η οικογένεια του έχει έναν απλότυπο που δεν απαντάται συχνά στη Γερμανία. Το να λες οτι ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες στηριζόμενος μόνο σε ένα στοιχείο από το dna της οικογένειάς του έχει την ίδια εγκυρότητα με το οτι οι Έλληνες έχουν αφρικανική καταγωγή, όπως έλεγαν οι σκοπιανοί. Παραθέτω ένα αρκετά διαφωτιστικό σύνδεσμο απο σοβαρό blog που ασχολείται με θέματα γενετικής επί του θέματος:
http://dienekes.blogspot.com/2010/08/hitlers-jewish-and-african-roots.html

Anonymous said...

«Όταν ο κερατάς νιώσει την γλύκα τού κεράτου /
φέρνει ο ίδιος νέγρο στην κυρά του»
ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

«Once you go black,
you never go back»
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

σε ελεύθερη μετάφραση...
«Όποια γαμηθή με μαύρο, δεν ξανακαβλώνει με λευκό»

ΥΓ: Ελπίζω να μη μου κάνετε λογοκρισία, διότι τα ανωτέρω είναι αποστάγματα σοφίας μιάς ολόκληρης ζωής...

Anonymous said...

>Ελπίζω να μη μου κάνετε λογοκρισία, διότι τα ανωτέρω είναι αποστάγματα σοφίας μιάς ολόκληρης ζωής...<

Δηλαδή, εσύ δεν ξαναπήγες με λευκό, ε;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails