Tuesday, December 21, 2010

Φυλακίστηκε Αντισιωνιστής συγγραφέας στην Ισπανία!

Βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή κοντά στην Βαρκελώνη, αφού καταδικάστηκε σε 15 μήνες κάθειρξη στις 12 Δεκεμβρίου 2010. Το δικαστήριο της Καταλονίας τον κυνηγούσε απο το 1996 επειδή εκδίδει, πουλάει και προβάλλει βιβλία που δεν αρέσουν στο εβραϊκό λόμπι.




Στην αρχή τον κατηγόρησαν για αρνητή του Ολοκαυτώματος, αλλά το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε το 2007 οτι η κατηγορία αυτή δεν είναι αξιόποινη, επειδή "η δημοκρατία εναπόκειται στην ελευθερία της έρευνας , της επιστημονικής γνώσης  και η ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είναι επιστημονικό θέμα".


Τώρα λοιπόν τον κατηγόρησαν ότι προωθεί το μίσος και αρνείται το Ολοκαύτωμα. Ο Πέδρο Βαρέλα υποστηρίζει οτι δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι μια γενοκτονία όταν δεν πιστεύεις οτι έχει συμβεί.


Συνήθως στο παρελθόν, στην Ισπανία, δεν φυλακιζόταν κάποιος αν η ποινή του ήταν κάτω απο 2 χρόνια φυλάκιση, λέει ο δικηγόρος του. Η ποινή του Πέδρο είναι 15 μήνες και παρ' όλα αυτά τον έστειλαν στην φυλακή.


Ο εισαγγελέας, που δίκασε τον Πέδρο λέγεται Miguel Angel Aguilar και είναι γνωστός φίλος της οργάνωσης "SOS Ρατσισμός". Η οργάνωση αυτή καθοδηγείται απο Εβραίους που ψάχνουν "ρατσιστές" όπως ο Πέδρο για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να κερδίσουν χρήματα απο τους φορολογούμενους πολίτες. Αυτός είναι ο κύριος δικαστής.


Οπως λέει λοιπόν ο Πέδρο, η κατάσταση αυτή είναι πολύ χειρότερη απο την Ιερά Εξέταση. Τότε μπορούσες να αποκτήσεις τουλάχιστον μια λίστα με απαγορευμένα βιβλία και να μείνεις μακριά τους, αλλά τώρα η λίστα αυτή συμπληρώνεται αφού μηνυθεί κάποιος, είναι εντελώς ομιχλώδης και δεν προέρχεται απο κάποιο επίσημο φορέα του κράτους, αλλά απο κάποιες μυστηριώδεις ξένες δυνάμεις μέσω των τοπικών υπηρετών τους.


Στην πραγματικότητα, η Καταλονία πάντοτε χαρακτηριζόταν από τους υπόλοιπους Ισπανούς ως θύλακας των Εβραίων, με στενούς δεσμούς με την Genoa, δίπλα στις ακτές της. Η Βαρκελώνη έχει την μοναδική σημαντική εβραϊκή κοινότητα στην Ισπανία, με περίπου 5000 μέλη. Οι Bauer, Rothschild, Danone είναι ακόμη σημαντικές οικογένειες της Βαρκελώνης και ο δημοφιλής Καταλανός ηγέτης Jordi Pujol έχει στείλει τα παιδιά του στα "κιμπούτζ"(σ.σ: Στρατόπεδα δωρεάν εργασίας που πάνε όλοι οι Εβραίοι του κόσμου για να προσφέρουν στο κράτος του Ισραήλ).


Ο Σιωνιστής στοχαστής και κριτικός τέχνης Max Nordau(γιός του Ούγγρου Σεφαραδίτη ραββίνου και ποιητή Gabriel Sudfeld, από μια παλιά εβραϊκή οικογένεια της Σαραγόσα) δημοσίευσε στην Βαρκελώνη την λαμπερή του Ιστορία της Ισπανικής Ζωγραφικής και θεωρείται έτσι Καταλανός. 


Την ίδια στιγμή στην Καταλονία υπάρχει και μια δυνατή αντι-ισραηλινή τάση. Ολόκληρη η Ισπανία θεωρείται η πιο αντισημιτική χώρα στην Δυτική Ευρώπη. Η Ισπανία αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ μόλις το 1986.


Ας μην ξεχνάμε ότι στην Καταλονία εντέχνως έχει καλλιεργηθεί η ιδέα της αυτονόμησης από την Ισπανία, ενώ ο Πέδρο Βαρέλα είναι ενάντια στην ιδέα αυτή.


Νομίζετε ότι η αυτονομιστική τάση μεταξύ των Καταλανών και η ιδέα οτι αποτελούν ξεχωριστό έθνος από τους υπόλοιπους Ισπανούς είναι τυχαίο γεγονός;


Αν νομίζετε ότι είναι τυχαίο δείτε το βίντεο για την τακτική του "διαίρει και βασίλευε" που εφαρμόζουν εις βάρος μας.


Συνδυάστε επίσης τα παραπάνω με την τάση των Κυπρίων να αυτοπροσδιορίζονται σαν "μη-Ελληνες". Όλοι σας θα έχετε ακούσει Κύπριους να λένε "εμείς δεν είμαστε Ελληνες, είμαστε Κύπριοι".


Όταν αφήνεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου να γίνονται έρμαια της εβραϊκής προπαγάνδας χάνεις την ταυτότητά σου. Ξεχνάς την ιστορία σου. Στρέφεσαι ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας σου. Του εαυτού σου δηλαδή. Ξεχνάς ποιος είσαι. Αυτοκτονείς συνειδησιακά.....


9 comments:

Anonymous said...

Ολόκληρη η Ισπανία θεωρείται η πιο αντισημιτική χώρα στην Δυτική Ευρώπη.


Λογικο αν σκεφτεις πως τους ενιωσαν στο πετσι τους και αναγκαστηκαν να τους ξαποστειλουν το 1493. Δυστυχως ηρθαν (και) εδω.

Anonymous said...

Ισραήλ: 4 εκατ. θύματα του Ολοκαυτώματος έχουν αναγνωριστεί

Το μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βάσεμ στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι έχει καταφέρει να αναγνωρίσει τα δύο τρίτα των σχεδόν 6 εκατομμυρίων Εβραίων που έπεσαν θύματα της γενοκτονίας των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Στη διάρκεια των 10 τελευταίων ετών καταφέραμε να προσθέσουμε περίπου 1,5 εκατομμύρια ονόματα θυμάτων στη βάση δεδομένων μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Γιαντ Βάσεμ Αβνέρ Σαλέβ σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι στη βάση δεδομένων του μουσείου περιέχονται πλέον περισσότερα από 4 εκατομμύρια ονόματα.

«Οι Γερμανοί δεν προσπάθησαν μόνο να εξολοθρεύσουν τους Εβραίους, αλλά και να σβήσουν κάθε ανάμνησή τους», πρόσθεσε ο Σαλέβ υπενθυμίζοντας ότι μία από τις βασικές αποστολές του Γιαντ Βάσεμ είναι «να βρίσκει το όνομα και την προσωπική ιστορία του κάθε θύματος».

Από τα 4 εκατομμύρια ονόματα που έχουν ανακτηθεί περίπου τα 2,2 εκατομμύρια δόθηκαν από συγγενείς ή φίλους των θυμάτων. Τα υπόλοιπα προέρχονται από αρχεία και από την εργασία ιστορικών.

Όμως θα είναι δύσκολο να ανακτηθούν τα 2 εκατομμύρια ονόματα που υπολείπονται, κυρίως των Εβραίων που έχασαν τη ζωή τους στην Ανατολική Ευρώπη, την πρώην Σοβιετική Ένωση και την Ελλάδα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί τα βάζετε με τους Εβραίους: Θα ήσαν σήμερα οι Εβραίοι αυτοί που είναι, αν δεν υπήρχε ο Ιησούς Χριστός και Σαούλ-Παύλος, που αποβλάκωσαν για 20 αιώνες τους Έλληνες; Σάς θυμίζω ότι ο ήρωας ημών των Ελληνολατρών, Ιουλιανός ο Παραβάτης λάτρευε τους Εβραίους και ήθελε να τους φτιάξει τον ναό του Σολομώντος για να τους ξεχωρίσει από τους βρωμερούς Χριστιανούς. Με τους Χριστιανούς που μάς καταστρέφουν 20 αίωνες πρέπει να τα βάζετε. Αλλά γι' αυτούς δεν λέτε κουβέντα, προφανώς διότι είσθε κι εσείς χριστιανούληδες, πρώην κατηχητόπουλα. Αλλοίμονον στην Ελλάδα: ΣΕ τι ύψη μαζοχισμού την έχει οδηγήσει η αρλούμπα που ονομάζεται Χριστιανισμός:

Jesus was a fanatic Jew

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "December 21, 2010 6:06 PM":

Που ξέρεις...ίσως στο τέλος οι Εβραίοι ανακαλύψουν οτι πέθαναν 10.000.000 στο Ολοκαύτωμα.
Αν όλα αυτά τα εκατομμύρια πέθαναν,κάηκαν και θάφτηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί,για να δούμε αν είναι αλήθεια δεν έχουμε παρα να... σκάψουμε στα στρατόπεδα.

Πρόσεξε τι λέει το άρθρο της Καθημερινής: "...2,2 εκατομμύρια δόθηκαν από συγγενείς ή φίλους των θυμάτων..."

Και που το ξέρουν εκεί στο Γιαντ Βασέμ οτι όντως πέθαναν στο Ολοκαύτωμα αυτοι οι συγγενείς;

Τόσο ευκολόπιστοι είμαστε πλέον;

Φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί οτι πέθαναν Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Τα περι φούρνων,θαλάμων αερίων,λάκοι ταφής και 6.000.000 είναι αναπόδεικτα.
Για αυτό άλλωστε στην Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία,Αγγλία και άλλες Εβραιοκρατούμενες χώρες όποιος αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα φυλακίζεται γρήγορα-γρήγορα.
Για να μην τεθεί το ζήτημα σε δημόσια διαβούλευση.
Να μην υπάρχει αντίλογος.
Αν είχαν τα στοιχεία θα πήγαιναν οι εβραϊκές οργανώσεις στα δικαστήρια και στα κανάλια και θα αποδείκνυαν οτι όντως πέθαναν έτσι οι Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα.

Φαντάσου να βάζαμε φυλακή όποιον αμφισβητούσε την σφαγή των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Δεκάδες χιλιάδες "Ελληνες" αριστεροπροοδευτικοί θα βρίσκοταν σήμερα στην φυλακή.

Anonymous said...

ο ήρωας ημών των Ελληνολατρών, Ιουλιανός ο Παραβάτης λάτρευε τους Εβραίους και ήθελε να τους φτιάξει τον ναό του Σολομώντος...

O Ιουλιανος δε λατρευε καθολου τους εβραιους, το αντιθετο μαλιστα. Ηθελε ομως πραγματι να τους φτιαξει το ναο του σολομοντα, αλλα για να σταματησει την εξαπλωση του χριστιανισμου που εκεινη την εποχη στηριζονταν κυριος σε εβραιους προσηλυτους. Αν διαβασεις το "κατα Γαλιλαιων" εξηγει ακριβως τι ηθελε να κανει.

Anonymous said...

Το πρόβλημα δεν είναι ο σιωνισμός αλλά οι χριστιανοί μαριονέττες που επιτελούν το έργο τους.Αυτούς πρέπει να προβάλλετε αν είστε μάγκες.Το να κατηγορείς σήμερα τους σιωνιστές είναι σαν να ανακαλύπτεις κάθε μέρα ότι δεν είσαι ελέφαντας!!

Anonymous said...

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ NOVA

Ποιοι βρίσκονται τελικά πίσω από αυτή τη μεγάλη αντιχριστιανική καμπάνια;

http://www.pentapostagma.gr/2010/12/nova.html#ixzz18pgNAPz4

Anonymous said...

ΟΚ Τα περί ολοκαυτώματος όλοι ξέρουμε ότι είναι αρλούμπες. Το στήσανε οι Εβραίοι για να κάνουν το κράτος τους με ξένα λεφτά. Και αυτό συνεχίζει να συντηρείται με Αμερικανικά και Ευρωπαικά λεφτά έως σήμερα. Κάποιοι απο αυτούς το έχουν ομολογήσει. Εμείς που πάθαμε τόσες ζημιές στον πόλεμο, πραγματικές, τι πήραμε; Και γιατί; Οι αποζημιώσεις αυτές θα μπορούσαν να μας είχαν σώσει στην κατάλληλη στιγμή. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Μας τα χρωστάνε ακόμα η μήπως τα πλήρωσαν οι Γερμανοί για αυτό και οι πολιτικοί μας αποφεύγουν κάθε αναφορά στο θέμα. Δεν θα με εξέπλητε αν αποκαλυπτόταν αύριο ότι κάποιοι τα τσέπωσαν σε ανύπτοτο χρόνο. Λέω τώρα εγώ ο χαζός και καχύποπτος Ελληνας, μήπως...

Anonymous said...

Συνεχίστε να πληρώνετε στην NOVA αδέρφια. Δεν φτάνει που πληρώνουμε τα κρατικά κανάλια για να μας σκάβουν τον λάκο, πολλοί πληρώνουν και NOVA για καλύτερη σαβούρα. Η ποιότητα κάνει την διαφορά βλέπετε, ακόμα και στην σαβούρα. Μου αρέσεις Νεοέλληνα Γιδοβοσκέ που δεν ξέρεις να γράφεις το όνομά σου αλλά ξέρεις ποια πο...άνα πηγε με ποιόν το Σαββατοκύριακο και ποιός θα φύγει απο το Reality την επόμενη εβδομάδα. Ασε πια τι γίνεται με τα Τούρκικα σήριαλ. Δική σου ζωή δεν έχεις ρε;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails