Tuesday, December 28, 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής προωθούν από διάφορα πόστα την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη.


Προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να δεχθούμε την πολυπολιτισμικότητα αν και βλέπουμε ότι το σύστημα αυτό όπου και αν έχει εφαρμοστεί έχει αποτύχει παταγωδώς!


Προωθούν αυτοί οι κύκλοι την σύγκρουση μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, προκειμένου να αποδυναμωθούν και οι δυο.
Αλήθεια δεν σας παραξενεύει ότι σε μια ακόμη σημαντική θέση τοποθετήθηκε ένας Εβραίος;
261210-esdra

Ακολουθεί η είδηση απο Ελεύθερο Κόσμο:



Στην Ελλάδα το σύστημα, βρίσκει πάντα την άκρη. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα ημερήσιας εφημερίδας για το πώς ξένες εταιρείες consulting, με διασύνδεση με Έλληνα υπουργό που προέρχεται από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, «παρεμβαίνουν», υποδεικνύοντας πάντα τον «κατάλληλο» άνθρωπο (τους). 

Και να σου ξαφνικά ο εβραϊκής καταγωγής Δανιήλ Εσδράς, επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»). 

Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει». 

«Ψιλά γράμματα» για τον κύριο αυτόν φαίνεται ότι είναι το γεγονός ότι η ανεργία στην Ελλάδα στις αρχές του 2010 θα αγγίξει το 20% και ότι εκατομμύρια νέοι Έλληνες θα είναι εκτός αγοράς εργασίας. 

Δηλαδή, οι Έλληνες, ίσα και όμοια με τα στοιχεία του τυχοδιωκτικού συρφετού των οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τους δρόμους των πόλεών μας σε κολαστήρια. Φυσικά, υπάρχει και η πολιτική ορθότητα: ο «πολιτικά ορθός» κ. Εσδράς, μας λέει ότι «εδώ στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι μας φταίει ο αλλοδαπός. 

Δεν μας αρέσει ο,τιδήποτε διαφορετικό: ο ανάπηρος, ο τοξικομανής, ο προφυλακισμένος, ο ομοφυλόφιλος, ο Ρομά, η γυναίκα, το παιδί, ο ηλικιωμένος». Τα παραπάνω δεν επιδέχονται σχολιασμού... 

Και κάτι τελευταίο για να καταλάβετε που το πάνε όλοι αυτοί: «Δεν χρειάζεται να μάθουν μόνο οι μετανάστες ελληνικά και πχ τι είναι επιτάφιος, αλλά και εμείς πρέπει να αποδεχθούμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες τους, πχ ότι χρειάζεται και ένα τζαμί ή ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο. Επίσης, πρέπει τα παιδιά από το δημοτικό να παρακολουθούν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποχρεωτικά». Πολλά «πρέπει» (ποιος θα τα ορίσει αυτά και δη αυτοβούλως;), να και το «υποχρεωτικά». Ο λανθάνων ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας, σε όλο του το μεγαλείο.

Δείτε και το βίντεο που οι Εβραίοι παραδέχονται οτι αυτοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη!



9 comments:

Anonymous said...

Ετσι είναι όπως το λέτε, ωστόσο έχω μερικά ερωτήματα. Οι εβραίοι σε τι φταίνε; Κάθε λογική απάντηση θα έλεγε πως πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους.

Για σκεφτείτε καλά.. Ας υποθέσουμε μία χώρα ή και περισσότερες να έχουν πολιτικό προσωπικό (ελίτ) που να αποτελείται κατά 99% απο Έλληνες. Δεν θα το είχαμε εμείς οι Έλληνες κάτι τέτοιο για υπερηφάνεια.

Για σκεφτείτε η ΜΗΤΕΡΑ του Μπάρακ Ομπάμα αντί να λέγεται Ann Dunham να λεγόταν για παράδειγμα.. Ελένη Σωκράτους, δεν θα μας ικανοποιούσε όλους εμάς αυτό ως έθνος;

Μετά για σκεφτείτε τον Σαρκοζί να είναι αντι για εβραίος και αυτός Έλληνας; ούτε αυτο θα μας ικανοποιούσε;

Και μέτα για πείτε μου αγαπητοί μου φίλοι. Για σκεφτείτε η Ελλάδα, να μην είχε Εβραίο πρωθυπουργό και εβραϊκές αντιπολιτεύσεις σε όλες τις πτέρυγες αλλά να είχε (τι δυσκολο ε;) Έλληνες; Ούτε αυτό θα μας ικανοποιούσε.

Συγνώμη αγαπητοί μου, ωστοσο μου φαίνεται πως καταπίνουμε όχι μόνο την κάμηλο... αλλά καμιά εκατοστή τυρανοσαυρους ενώ παράλληλα διυλίζουμε τον κώνωπα (Δανιηλ Εσδρα τον λένε).

Και τέλος πάντων ποιος τους εβγαλε όλους αυτούς στην εξουσία, ποιος τους επέλεξε; Οι εβραίοι το έκαναν και αυτό;

Anonymous said...

Οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο, κάνουν ομαδικές υπερπτήσεις σήμερα κι εσάς οι ...Εβραίοι σας φταίνε! Περαστικά.

ΥΓ: Είδατε ποτέ τουρκικό αεροπλάνο να παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο; Όχι. Γιατί; Διότι οι Εβραίοι έχουν κράτος-αστακό και υπερασπίζονται την εθνική του κυριαρχία μέχρις εσχάτων. Το ξέρουν αυτό οι Τούρκοι και δεν πλησιάζουν. Άσε και το ρεζιλίκι που πάθανε με τις "αθρωπιστικές" (sic!) βοήθειες στην Γάζα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

Ιωάννης said...

Το θέμα δεν είναι το εάν μας "φταίνε" οι εβραίοι για τα δεινά. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι εβραίοι προωθούν την "πολυπολιτισμικά" και έχουν αλωθεί ΟΛΑ τα έθνη της Ευρώπης. Αυτός ο κύριος σιωνιστής που το "παίζει" τόσο ευαισθητούλης για κάποιες κοινωνικές ομάδες, είναι άραγε το ίδιο ευαίσθητος για τους Παλαιστινίους που έχουν κατασφάξει οι σατανιστές συμπατριώτες του εγκληματίες πολέμου;;; Τα χιλιάδες μικρά παιδιά που έχουν γίνει βορά στα σιωνιστικά τέρατα δεν μας λέει κουβέντα. Ας κάνει επίδειξη "ανθρωπιάς" στο Ισραήλ και ας μας αφήσει ήσυχους να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας.

Anonymous said...

Καλή χρονιά σε όλους

Anonymous said...

http://www.realzionistnews.com/?p=588

Anonymous said...

“Russian” gangsters, read: Jew gangsters. Billions of dollars the Jews stole from the Russian people.

01 Mikhail Khodorkovsky 15,2 Yukos
02 Roman Abramovich 12,5 Sibneft
03 Viktor Vekselberg 5,9 TNK-BP, Sual
04 Mikhail Prokhorov 5,4 Norilsk Nickel
05 Vladimir Potanin 5,4 Norilsk Nickel
06 Mikhail Fridman 5,2 Alfa Group
07 Vladimir Lisin 4,8 Novolipetsk Steel
08 Oleg Deripaska 4,5 Rusal, Ruspromavto
09 Alexei Mordashov 4,5 Severstal
10 Vagit Alekperov 3,9 Lukoil
11 German Khan 2,9 Alfa Group
12 Alexander Abramov 2,4 Evrazholding
13 Vladimir Bogdanov 2,2 Surgutneftegaz
14 Vladimir Yevtushenkov 2,1 Sistema
15 Iskander Makhmudov 2,1 Uralsky GMK
16 Pyotr Aven 2,1 Alfa Group
17 Nikolai Tsvetkov 2,0 Nikoil
18 Leonid Nevzlin 2,0 Yukos
19 Alexei Kuzmitchev 1,9 Alfa Group
20 Mikhail Brudno 1,8 Yukos
21 Vladimir Dubov 1,8 Yukos
22 Platon Lebedev 1,8 Yukos
23 Vasily Shakhnovsky 1,8 Yukos
24 Leonid Fedun 1,7 Lukoil
25 Alexander Lebedev 1,4 National Reserve Corp,
26 Viktor Rashnikov 1,3 Magnitogorsk Steel
27 David Davidovich 1,3 Sibneft
28 Rem Vyakhirev 1,3 Gazprom
29 Vyacheslav Sheremet 1,2 Gazprom
30 Andrei Melnichenko 1,2 MDM Bank
31 Sergei Popov 1,2 MDM Bank
32 Igor Zyuzin 1,1 Mechel Steel
33 Andrei Gorodilov 1,1 Sibneft
34 Valery Oif 1,1 Sibneft
35 Yelena Baturina 1,1 Inteko
36 Alisher Usmanov 1,0 Gazprominvestholding

Κλεομένης said...

Αθήνα 29 Ιανουαρίου. Συγκέντρωση μνήμης για τη 15η μαύρη επέτειο των Ιμίων.

Anonymous said...

Παιδιά η πολυπολιτισμικότητα είναι γεγονός στην Ευρώπη. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν αλοιώνεται ένας λαός ετσι απλά. Είναι φυσικός νόμος η αντίδραση σε κάθε τέτοια προσπάθεια. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Η αντίδραση. Οι λαοί θα στραφούν κατά των Μουσουλμάνων και οχι κατά των δουλεμπόρων. Δηλαδή θα χειροκροτήσουν το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για τις σφαγές των Μουσουλμάνων. Αυτό το βλέπετε στην Ευρώπη να συμβαίνει ηδη. Το θέμα λοιπόν είναι η κοινή γνώμη. Η πραγματική δύναμη πίσω απο κάθε ενέργεια. Στην Αμερική είναι όλα ΟΚ. Ο αμερικανικός στρατός πολεμάει παντού για τους σιωνιστές με τις ευλογίες των Αμερικανών πολιτών και φυσικά με τα λεφτά τους. Την Ευρώπη τώρα την "στρώνουν". Πολιτικά και οικονομικά. Μα καλά, γιατί τους Μουσουλμάνους; Τούς Χριστιανούς τους έβαλαν στο τσεπάκι με το χρήμα.Γεγονός, πάμε παρακάτω. Με τους Μουσουλμάνους υπάρχει πρόβλημα. Τα κόλπα τους δεν περνάνε. Η θρησκεία είναι τρόπος ζωής. Δεν λέγεσαι Μουσουλμάνος αν δεν ζείς όπως επιβάλλει η θρησκεία. Οι άνθρωποι αυτοί πεθαίνουν για την θρησκεία τους. Δεν αφήνουν περιθώρια για την διαφθορά της κοινωνίας τους απο τα σιωνιστικά όπλα. Χρήμα ,sex, ναρκωτικά, φεμινισμός, κτλ. Οι κυβερνήσεις τους επίσης τρέμουν τους θρησκευτικούς ηγέτες. Το μόνο που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα αυτοί οι υπάνθρωποι είναι να εμποδίσουν τα Μουσουλμανικά κράτη να κάνουν μία συμμαχία. Αυτός είναι ο εφιάλτης των σιωνιστών. Θα ήταν πραγματικός κίνδυνος και για το υποτιθέμενο κράτος του Ισραήλ. Ο μόνος τρόπος που απομένει λοιπόν είναι η βίαιη καταστροφή τους. Πρώτα το Κουβειτ μαζί με το Ιράκ, μετά το Αφγανιστάν, τώρα έρχεται η ώρα του Ιράν και μετά θα σκεφτούν κατι για το Πακιστάν ισως. Οι άλλοι είναι ακίνδυνοι για την ώρα.
Μην στέφετε το μίσος σας λοιπόν κατα των κακομοίρηδων που τους ξεφορτώνουν σαν πρόβατα οι δουλέμποροι στην Ελλάδα.Θέλουμε απλώς να πάνε στο σπίτι τους και να μην ξαναγυρίσουν. Εχθρός μας είναι οι σιωνιστές δουλέμποροι. Δηλαδή οι Ευρωπαικές κυβερνήσεις και η δική μας φυσικά, πρώτη και καλλίτερη. Αν στραφούμε κατά των Μουσουλμάνων κάνουμε το παιχνίδι τους. Σύντομα θα πολεμάμε εμείς στο Ιράν για τα Εβραικά συμφέροντα και την ΝΤΠ. Οι λαθρομετανάστες στο σπίτι τους λοιπόν και οι δουλέμποροι στην κρεμάλα.

Anonymous said...

και να είναι οι Εβραίοι υπερήφανοι,εμάς τι μας νοιάζει.Ανακατεύονται στα έσω ενώ εμείς ούτε θέλουε ούτε το κάνουμε.Δεν είναι τυχαίο από τότε που ξεκίνησε η κρίση διάφοροι Εβραίοι αποφάσισαν να 'μεταναστεύουν' στη χώρα μας(Ζακ Κοέν,Αμπραβανέλ-από Γαλλία,της γνωστής οικογένειας με μακρά ιστορία δουλεμποριού και λαθρεμπορίου στη λατ.αμερική,Δανιελ Έσδρα,Μορδεχάι Φριζί,κτλ).Βέβαια δεν ήρθαν για να δουλέψουν σε κανά χωράφι όπως αρκετοί Αλβανοί παλιότερα,τώρα άλλωστε που μαστίζεται η χώρα μας από ανεργία,αλλά για να μας 'αυτοανακυρηχθούν' ιστρούχτορες και όχι μόνο.Να δίνουν με ύφος επιβληττικό εντολές σε πασόκια και νδ που δεν τολμάνε να κυκλοφορήσουν έξω τι να κάνουν με τους ραγιάδες τους.Όντως δε φταίνε αλλά δεν έχουν καμία θέση στη χώρα μας,και κάνενα δικαίωμα να αναλάβουν αποφάσεις για εμάς,όπως το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και με έναν Τούρκο,Σκοπιανό,Πακιστανό,κτλ.Να απελαθούν στο Ισραήλ ή τέλος πάντων σε μία από τις χώρες που έχουν πολιτογραφηθεί(ΗΠΑ,Γαλλία,Βραζιλία,κτλ),απλά και ειρηνικά.Δε θα ασχοληθούμε τώρα με το τι λέει μία χαζοχαρούμενη αδαής μειοψηφία νουδούδων,οι οποίοι έχουν γίνει τρία χρόνια τώρα γιουσουφάκια τους.Το Ισραήλ στη τελική είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια συμμαχία με την Τουρκία,και δεν αναγνωρίζει ούτε την ΑΟΖ μας,ειδικά ακόμα και σήμερα γνωστές εβραικές οργανώσεις(STRATFOR,International Crisis Group,Council on foreign relations,κτλ),υποστηρίζουν με μένος τις τουρκικές θέσεις σε Αιγαίο,Κύπρο,Θράκη.Υποστηρίζουν τα Σκόπια στο θέμα της ονομασίας και όχι μόνο,πρωτοπωρόντας ακόμη και σε σχέση με γειτονικούς μας εχθρούς.Ο Μαθιου Νιμιτς τι εθνικότητας είναι άλλωστε.Δεν αναγνωρίζουν τη γενοκτονία Ελλήνων,Αρμενιών και Ασσυρίων.Δεκαετίες τώρα δίνουν στους Τούρκους στρατιωτική τεχνολογία και οι οργανώσεις τους στην Αμερική,αγωνίζονται πάντα για μία φιλοτουρκική πολιτική.Ότι και να λένε εδώ στην Ελλάδα οι 3-4 χιλ. Εβραίοι μέτοικοι,στη γειτονική Τουρκία πάντως ξέρουμε πως οι 20-30 χιλ. λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα όπως και η μικρή εβραική παροικία στ Σκόπια,επομένως αλλού για ηλίθιους.Δε μας ζητούσε το τουρκικό λόμπι ή πακιστανική κυβέρνηση να βεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες,αλλά η Ισραηλινή κυβέρνηση και το AIPAC,και δεν ευχαρίστησαν το ΠΑΣΟΚ οι λαθροπακιστανοί ή ο Μπερίσα όταν το έβγαλε αλλά οι εβραικές οργανώσεις.Το ADL δεν είναι αυτό που πολλάκις υποστηρίζει την ισραηλινή-τουρκική συμμαχία και εγείρει δικαιώσεις στα εσωτερικά μας.Αυτοί δεν είναι(Abraham Foxman),που ουρλίαζανε να μη περάσει η γενοκτονία των Αρμενίων,και την αρνούνται σε μία ξένη χώρα,ζητώντας μέχρι και συγγνώμη από τον Ερντογάν στη γνωστή επιστολή.Αυτοί δεν έστειλαν ανοικτά όπλα στους Αζέρους για να κατλάβουν το Νάγκορνο,το 89-94.Δικαιωμά τους να πράττουν ως θέλουν αλλά εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να μην τους αφήνουμε μέσα στη χώρα μας και στη διοίκηση της πατρίδας μας.Δε μας ενδιαφέρει η χώρα τους όυτε τι κάνουν εντός της,αλλά μας ενδιαφέρει να μην υπάρχει κανένας Έσδρα σε μία τόσο κρίσιμη θέση για το μέλλον των Ελλήνων.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails