Tuesday, March 29, 2011

Εβραίοι: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"

Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ», οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"

Η σχετική αναδημοσίευση της «Ελευθεροτυπίας» ( 6-11-88 )

7 comments:

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ?
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Οπως καταλαβαίνεις απαιτεί πολύ χρόνο για να βρείς απο την γερμανική δημοσίευση...και δεν είναι και σίγουρο οτι θα βρεθεί απο το διαδίκτυο μιας και είναι αρκετά παλιά...Αν τη βρείς πάντως στείλε την.

Anonymous said...

Αντι να ψαχνεις τη Γερμανικη δημοσιευση παρακολουθα καλυτερα τις ομιλιες των ραββινων. Καθε χανουκα, και οχι μονο, τα ιδια λενε.

Anonymous said...

Καταλαβαίνετε ότι λένε "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" έτσι; και όχι "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ"...

Anonymous said...

Τροφή για σκέψη, και ίσως και για δημοσίευση κι εδώ:

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/50.html

Διαβάστε και το πρώτο σχόλιο. (Δεν είναι δικό μου.)

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ said...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ!!!!!

ΕΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι, οι Εβραίοι μας αποκοίμισαν επι 35 χρόνια και μας πότισαν με ανθελληνισμό. Σήμερα αν δηλώσεις κάπου ότι αγαπάς την πατρίδα σου σε χαρακτηρίζουν "εθνικιστή". Στην λέξη αυτή έχουν αποδώσει το νόημα του "μισάνθρωπου" και "εγκληματία". Αυτό δεν το κάνουν μόνο τα πουλημένα ΜΜΕ αλλά και οι γείτονές μας. Για να είσαι αρεστός στους ανεγκέφαλους φίλους σου πρέπει να είσαι διεθνιστής, δηλαδή ανθέλληνας. Να ενδιαφέρεσαι πρωτίστως για τους μαύρους, κίτρινους και κόκκινους και μετά για τους Ελληνες. ΓΙΑΤΙ;
Γιατί τόσο μίσος κατά του Ελληνισμού; Απλά γιατί αν μέχρι σήμερα δεν έχουν κατορθώσει να κυριαρχίσουν στην ανθρωπότητα, είναι γιατί ΕΜΕΙΣ τους έχουμε χαλάσει τα σχέδια. Απο την Αρχαία Αίγυπτο, που οι Φαραώ και οι Ιερείς ήταν Ελληνες, μετά ο Μεγας Αλέξανδρος. Το σημαντικότερο εμπόδιο βέβαια παραμένει ακόμα έως σήμερα ο Ελληνικός πολιτισμός που έχει φωτίσει τα μυαλά των ανθρώπων με πραγματικές αξίες που δύσκολα υπονομεύονται απο την εβραική ανηθικότητα.
Και κάτι ακόμα. Απο την Αίγυπτο τους πέταξαν με τις κλωτσιές γιατί έκαναν αυτό που καλά ξέρουν. Διαφθορά. Ξεκίνησαν λοιπόν να πάνε στην "Γη της Επαγγελίας" όπου ρέει μέλι και γάλα. Σας φαίνεται αυτή να είναι η Παλαιστίνη που δεν ρέι ούτε νερό; Η μήπως η Ελλάδα που είναι πραγματικός παράδεισος; Γιατί εγκαταστάθηκαν στην Παλαιστίνη όμως; Γιατί σκόνταψαν πάνω σε μία πανίσχυρη Περσική Αυτοκρατορία. Η οποία δεν είχε καμμία σχέση με τις νομαδικές φιλήσυχες φυλές που συνάντησαν και διέλυσαν στην Αραβία. Απο εκεί δεν σταμάτησαν ποτέ μέσω Κύπρου και Κρήτης νε έρχονται και να μολύνουν με τις κοινότητές τους τον Ελληνικό χώρο.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails