Tuesday, May 10, 2011

Οι Εβραίοι φίμωσαν τον Θεοδωράκη στην Αυστρία γιατί πριν απο λίγους μήνες είχε δηλώσει αντισημίτης

Σ.Α: Εμείς ξαναδίνουμε συγχαρητήρια στον κ. Θεοδωράκη που είπε μερικές αλήθειες για τους Εβραίους και παλαιότερα δήλωσε οτι είναι εναντίον του εβραϊκού λόμπι.
Όπως αποδείχτηκε οι Εβραίοι ελέγχουν πλήρως τα περισσότερα και ισχυρότερα κράτη του πλανήτη έχοντας τοποθετήσει ανθρώπους τους σε όλα τα καίρια διοικητικά πόστα.
Επίσης οι Εβραίοι φτιάχνουν "μαύρες λίστες" με όσους διάσημους κάνουν "αντισημιτικές" δηλώσεις και σιγά-σιγά τους περιθωριοποιούν...
Το γεγονός οτι υπάρχει παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας των Εβραίων για να αντιμετωπίσουν τον εκάστοτε εχθρό φαίνεται απο το γεγονός οτι η Αυστριακή Βουλή αποφάσισε ταχύτατα την ακύρωση του καθ'όλα αντι-ναζιστικού έργου του Μίκη, "Μαουτχάουζεν". Ηταν ήδη ενημερωμένοι δηλαδή για τις δηλώσεις του Ελληνα μουσικοσυνθέτη. 





Οι παλαιότερες "αντισημιτικές" δηλώσεις του Μίκη. 



Για αυτές τις δηλώσεις, κυρίως, ακυρώθηκε η παράσταση του Μίκη και όχι τόσο για τις επικριτικές δηλώσεις του για τα εγκλήματα του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. 


Βέβαια οτι ο δημοσιογράφος λέει οτι κόπηκε η παράσταση για τις δηλώσεις του Μίκη ενάντια στις σφαγές του Ισραήλ αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για το ποιο λόμπι κυβερνά πραγματικά την ανθρωπότητα. 


Γιατί ο Μίκης είχε κάνει κριτική στο Ισραήλ και όχι στην Αυστρία. Άρα γιατί οι Αυστριακοί να λογοκρίνουν τον Θεοδωράκη γιατί άσκησε κριτική σε ένα άλλο κράτος; 
Μήπως γιατί Ισραήλ και Αυστρία διοικούνται απο Εβραίους;
Απαντήστε μόνοι σας...







1 comment:

Anonymous said...

YouTube - Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011) _1/6
http://www.youtube.com/watch?v=O0nduWoJi4k

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011) _2/6
http://www.youtube.com/watch?v=GyUFJg6LBVM&NR=1

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011) _3/6
http://www.youtube.com/watch?v=qFl-QvpUGTk&NR=1

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011) _4/6
http://www.youtube.com/watch?v=bxhBEToOAR4&NR=1

NR=1

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails