Thursday, May 26, 2011

Ποιοί οδήγησαν την Αμερική στο να μπεί στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο; Η άγνωστη αλληλογραφία του Τσόρτσιλ με τους Επικυρίαρχους

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η ιστορία που μας μαθαίνουν στα σχολεία και στην τηλεόραση δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Όλα τα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν στους Παγκόσμιους Πολέμους που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα και χάθηκαν εξαιτίας αυτών εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, αποκρύπτονται συστηματικά. 
Οι Επικυρίαρχοι ελέγχουν πλήρως την κατεστημένη πληροφόρηση με αποτέλεσμα οι λαοί να σφάζονται μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει κανένα πραγματικό όφελος.
Έτσι για τους Επικυρίαρχους δεν είμαστε παρα ανεγκέφαλοι, όπως λέει και ο Φρόϋντ(δείτε εδω σχετικά).


Έχουμε γράψει στο παρελθόν για το ποιοί και με ποιό τρόπο παραποίησαν την αμερικανική και όχι μόνο, ιστορία. Ποιοί καθόρισαν το τι θα μαθαίνουν οι λαοί. Αυτοί γνωρίζουν ότι όταν δεν γνωρίζεις την ύπαρξη μιας απειλής δεν μπορείς να την πολεμήσεις.


Οι άνθρωποι αυτοί ουδέποτε πολέμησαν στους Παγκόσμιους πολέμους. Μόνο ένα μικρό ποσοστό τους για να νομίζουμε εμείς ότι συμμετέχουν στο δράμα. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονταν για το συμφέρον του "εκλεκτού λαού".


Η επιβεβαίωση της άποψής μας ότι οι Εβραίοι βρίσκονταν πίσω απο τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους και ότι μόνο αυτοί επωφελήθηκαν πραγματικά με την οικονομική καταστροφή των λαών και μάζεψαν όλα το χρήμα δανείζοντας στα κράτη που συμμετείχαν και σφάζονταν, αλλά και απο την ίδρυση τελικά του Ισραήλ, διαφαίνεται απο την μυστική αλληλογραφία του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Τσόρτσιλ με τον ηγέτη του Σιωνιστικού κινήματος στις ΗΠΑ και πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ, Chaim Weizmann.


Ο Weizmann


Σε ένα κρυφό γράμμα του προς τον Τσόρτσιλ ο Weizmann δεσμεύθηκε οτι οι Εβραίοι της Αμερικής θα έφερναν τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό της Αγγλίας, αν ο Τσόρτσιλ υπόσχοταν την δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη εκπληρώνοντας την Διακήρυξη του Μπάλφουρ που υπογράφηκε απο τους Βρετανούς το 1917. Όχι μόνο αυτό αλλά ο Weizmann καυχήθηκε για το πως οι Εβραίοι είχαν φέρει την Αμερική στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και εύκολα θα μπορούσαν να το ξανακάνουν.


Ο Weizmann έγραψε του Τσόρτσιλ ότι μόνο μια εθνότητα στην Αμερική έχει την θέληση να βοηθήσει την Βρετανία στον Πόλεμο, τα 5.000.000 Εβραίοι των ΗΠΑ.Στην πραγματικότητα μόνο οι Εβραίοι είχαν συμφέρον απο το να μπούν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Όπως και έγινε.

Οι Εβραίοι μέσω των τραπεζών δάνειζαν στους παγκόσμιους πολέμους και τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές και ήταν οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι απο την αλληλοσφαγή των λαών.
Όλα τα συμμετέχοντα έθνη είτε ήταν στην πλευρά των νικητών είτε των χαμένων καταστράφηκαν οικονομικά και δανείστηκαν υπέρογκα ποσά που ξεχρέωσαν πολλά χρόνια αργότερα.
Κανείς όμως ιστορικός ή πολιτικός δεν τόλμησε ποτέ να μιλήσει για την καταγωγή των τραπεζιτών που έχουν τόσο χρήμα ώστε να δανείζουν στα έθνη.

Το γράμμα του Weizmann στον Τσόρτσιλ

Μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία κατάφερε να φθάσει σε πραγματικά υψηλό οικονομικό επίπεδο με τα 30.000.000 δολάρια των Τραπεζιτών της Wall Street που ήταν ανέκαθεν όλοι Εβραίοι. Όλη την ιστορία για το πως οι Διεθνείς Τραπεζίτες χρηματοδότησαν την Γερμανία όταν ήταν κατεστραμμένη απο τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μπορείτε να τα δείτε στο ντοκυμαντέρ "Money Masters".

6 comments:

Anonymous said...

Ωραία,τωρα το έμαθα και αυτό!
Λοιπον? Τι θα αλλάξει στην ζωή μου? Τι θα αποκομίσω εγω απο αυτή την γνώση και μάλιστα σε σχέση με αυτό που αποκόμισα μαθαίνοντας "άλλη" ιστορία στα σχολεία και λοιπά? Να αυτομαστιγωθώ? Να αρχίζω να κόβω φλέβες?
Η γνώση φίλε μου δεν είναι μυστικό να το έχεις κρυμμένο και να το βγάζεις για να κάνεις εφέ.Δεν είναι λογισμικό που το χρησιμοποιείς και κάνεις επίδειξη τα αποτελέσματα της στους φίλους σου.Την ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ για να την εφαρμόσεις και εσυ.Γιατι λοιπον ΔΕΝ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ οπως κάνουν και οι άλλοι?Έχεις αναρωτηθεί για ολα αυτά (ΕΣΥ, ο καθένας απο εμάς, προσωπικά και ενδόμυχα ΟΧΙ ΤΙ βρίσκει τάχα στο net)!

Γιώργος Αντωνίου said...

Και μην ξεχνάτε ποιοι και γιατί κανουν πλατες στους διεθνείς τραπεζίτες, που δεν ειναι αλλοι απο τα βασιλικά αιμoμιγμένα τέρατα της Αγγλίας κυρίως αλλα και των ξαδέλφων τους της Ολανδίας και της Δανίας.
Διαβάστε και το "The Biological Jew" του Eustace Mullins.

Anonymous said...

Ανώνυμε,Ενας λόγος για να αυτομαστιγωθείς και να κόψεις τις φλέβες σου είναι αυτή η απορία που έχεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο, γιατί δεν μπορείς και γιατί δεν ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση σου. Απλά μπορείς να αποφύγεις τέτοιες παγίδες στο μέλλον γνωρίζοντας την Ιστορία. Γιατί η Ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η Ιστορία σου δείχνει τους εχθρούς σου και τον τρόπο που δουλεύουν.
Η τελευταία σου πρόταση είναι παντελώς ακατανόητη. Γίνε πιο σαφής παρακλώ.

Anonymous said...

Κύριε Αντωνίου, η μελέτη που αναφέρεστε φαίνεται εκπληκτική και μοναδική. Της έριξα μια γρήγορη ματιά και την αποθήκευσα για προσεκτικότερη μελέτη. Ευχαριστώ.

Anonymous said...

@May 26, 2011 11:09 AM Τα υπαρξιακά σου μπορείς να τα συζητήσεις με κάποιο ψυχολόγο...Νομίζω πως βρίσκεσαι σε λάθος μέρος.

Anonymous said...

Ο όρος "Επικυρίαρχοι" συνήθως δεν αναφέρεται στους Εβραίους. 'Ισως θα άξιζε να διαβάσεις το επώνυμο (αυτός είναι ο Ελληνικός τίτλος) βιβλίο του Αρθουρ Κλάρκ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails