Wednesday, May 18, 2011

Μετά τον εβραίο Στρός Καν, ο Εβραίος Λίπσκυ

lipskyΜπορεί κάποιοι να χαρήκανε με την "περιπέτεια" του πολύ κ. Ντομινίκ Στρος Κάν. Όπως μάλλον γνωρίζετε, ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελλήφθη για απόπειρα βιασμού μίας καμαριέρας, στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου και διέμενε. Όλο και κάποιος από εσάς θα είπε "θεία τιμωρία", γι΄αυτά που μας κάνει. Δυστυχώς όμως, για εμάς εδώ στο Ελλάντα, είτε ο κ. Στρός Κάν είναι στην φυλακή, είτε στις Σευχέλλες, είναι το ένα και το αυτό. Διότι το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα, δεν αφήνει έτσι στην τύχη τα πράγματα, ώστε από την κουτσουκέλα ενός Στρός Κάν, να έχει προβλήματα. 


Ήδη, το ΔΝΤ ανακοίνωσε ποιός αντικαθιστά τον Γαλλό - Εβραίο Στρός Κάν. Πρόκειται για τον Αμερικανο-Εβραίο Τζόν Λίπσκυ, που μέχρι τώρα ήταν "δεξί χέρι" του Στρός Κάν. Πρίν όμως αρχίσει να "δουλεύει" για το ΔΝΤ, ο Λίπσκυ είχε ήδη μεγάλη ... καρριέρα, στα εντός εκτός και επί τα αυτά, του διεθνές τραπεζιτικού συστήματος.

Αντιπρόεδρος της JPMorgan, έχει περάσει φυσικά και από την συμφερόντων Ροκφέλερ Chase Manjattan(Σ.Α:Των Εβραίων Ροκφέλερ), αλλά και από την Salomon Brothers (Σ.Α: Επίσης Εβραίοι). Αξίζει εδώ να πούμε ότι από το 1978 έως το 1980 ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Χιλή.


Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από την καρριέρα του, πρόκειται για έναν άνθρωπο ακόμη πιο συνδεδεμένο με τα "αόρατα χέρια" της αγοράς, αυτούς που κινούν τα νήματα. Οπότε πολύ αμφιβάλλουμε εάν αυτή η αλλαγή θα σημάνει κάτι καλό για την Ελλάδα. Όχι ότι πριν με τον Στρός Κάν είχαμε καμία ελπίδα, αλλά τώρα καλά θα κάνετε να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε. Ο "εκπρόσωπος" της "ιερής φυλής", με θητεία σε όλους τους ναούς του χρήματος, θα είναι εδώ για να δίνει ... διαταγές στον γιώργο Παπανδρέου και να ρυθμίζει την οικονομία μας. Προς συμφέρον "δικό μας" φυσικά, και όχι των διαφόρων υπερεθνικών τραπεζών, που σε ένα μεγάλο βαθμό ευθύνονται για τα χάλια της χώρας μας!ΠΗΓΗ

2 comments:

Anonymous said...

Προσπαθούν να μας πείσουν πως αν ξεπουλήσουμε
την πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους
όλα θα πάνε καλά για εμάς
Δεν μας λένε ότι θα είμαστε ένα κράτος χωρίς κράτος
Έλληνες χωρίς Ελλάδα.
Και υπάρχουν και τα ντόπια παπαγαλάκια
που παπαγαλίζουν πόσο καλά θα είναι τα πράγματα
όταν το κράτος θα είναι μικρότερο.
Δεν θέλουν να ξέρουμε πως το ερώτημα δεν είναι
Κρατικά ή ιδιωτικά
Το ερώτημα είναι
Ελληνικά η όχι Ελληνικά !!!
Γιατί αυτό που θέλουν οι τοκογλύφοι είναι
να ζούμε σε μια Ελλάδα που ανήκει σε αυτούς ολοκληρωτικά.
Όποιο κόμμα και να ψηφίσαμε στις τελευταίες εκλογές
δεν ψηφίσαμε τους 300 βουλευτές για να ξεπουλήσουν
την Ελλάδα μας στους τοκογλύφους.
Δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για το ξεπούλημα.
Σήμερα που η Ελλάδα μας κινδυνεύει να ξεπουληθεί
Σήμερα που είμαστε σε έναν πόλεμο που δεν έχει κυρηχθεί
ας κάνουμε αυτό που κάναμε και άλλοτε.
Είτε είμαστε κομμουνιστές είτε είμαστε ακροδεξιοί
Ας σηκώσουμε ψηλά την Ελληνική σημαία
στο χωράφι μας , στο σπίτι μας , στο αυτοκίνητό μας
Να τους δείξουμε με χίλιους τρόπους πως αυτό το οικόπεδο
που το λένε Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Σε αυτούς που είναι οργανωμένοι στο ΠΑΣΟΚ
Θέλω να θέσω ένα ερώτημα.
Πόσο κάτω πρέπει να πέσει η Ελλάδα ρε οπαδέ
Για να καταλάβεις που μας οδηγεί το κόμμα ;;;
Είναι δυνατόν να μην βλέπεις, να μην ακούς
Και να μην καταλαβαίνης ;;;

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Anonymous said...

Αδερφέ, αυτό που κατάφερε ο Α. Παπανδρέου είναι να καταστήσει τους μισούς Ελληνες κρατικοδίαιτους. Γι αυτό δεν κουνιέται κανείς. Αν καταρεύσει το σύστημα θα πεινάσουν. Οι γενίτσαροι της Ελληνικής Αστυνομίας φορώντας την μάσκα τους δέρνουν με ευχαρίστηση την μαννα τους, τον πατέρα τους, τον αδερφό τους επειδή βγαίνουν στον δρόμο και ζητούν τα συνταγματικά και φυσικά τους δικαιώματα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον αδέρφια για κανέναν Ελληνα πολίτη.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails