Thursday, April 4, 2013

5 μέρες δολοφονημένη στο σπίτι της!



Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής Κυψέλης, μετά την ανατριχιαστική είδηση της άγριας δολοφονίας μιας γυναίκας, που έμενε στην οδό Λέσβου 20-22. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μακελειό, η άτυχη γυναίκα έμενε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και βρέθηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη από τον γιο της. Όπως αναφέρουν οι πηγές, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στην κουζίνα μπρούμυτα και όταν επιχείρησαν να την γυρίσουν, διαπίστωσαν ότι ήταν φιμωμένη με μονωτική ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πρέπει να ήταν νεκρή τουλάχιστον πέντε μέρες, από τις 26 με 27 Μαρτίου όπου και πρέπει να πήρε την σύνταξή της. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες ή ο δράστης την ακολούθησαν από την τράπεζα μέχρι το σπίτι της και με την γνωστή πλέον μέθοδο «σκοτώνω και κλέβω ό,τι θέλω», της άρπαξαν τα χρήματα και την άφησαν νεκρή ή ετοιμοθάνατη.

Υπενθυμίζεται πως η Κυψέλη είναι μια περιοχή που υποφέρει καθώς οι κάτοικοι δέχονται πλέον σε καθημερινό επίπεδο, επιθέσεις από έγχρωμους συνήθως λαθρομετανάστες. Ειδικά στον δρόμο όπου βρισκόταν το σπίτι της άτυχης γυναίκας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τα συμβάντα με επιθέσεις που καταλήγουν σε ξυλοδαρμούς αλλά και θανάτους κυρίως ηλικιωμένων, είναι αρκετά συχνά σύμφωνα με καταγγελίες. Η Κυψέλη έχει εγκαταλειφθεί από την πολιτεία στο έλεος του Θεού και δυστυχώς γίνεται λόγος συζήτησης από κάποιους αρμόδιους, μόνο όταν οι κάτοικοι που έχουν πλέον απηυδήσει, παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους...!!! 


makeleio.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails