Thursday, April 4, 2013

Πρώην πρωθυπουργός Σκοπίων προς Σκοπιανούς: Είστε Βούλγαροι!

Το αντιπολιτευτικό Λαϊκό Κόμμα, του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, ισχυρίζεται ότι το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι- του σημερινού πρωθυπουργού των Σκοπίων- είναι το μεγαλύτερο ‘βουλγαρόφιλο’ κόμμα των Σκοπίων.


Απαντώντας σε διαφημιστικό κλιπ της κυβέρνησης ότι ο πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος είναι βουλγαρόφιλος (και όχι ‘πατριώτης’) ο Γκεοργκιέφσκι αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο λαός των Σκοπίων θα πρέπει να γνωρίζει ότι το VMRO- DPMNE του Γκρούεφσκι είναι το μεγαλύτερο βουλγαρόφιλο κόμμα στο κράτος των Σκοπίων.

Στη συνέχεια αναφέρεται σε δεκάδες πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος Γκρούεφσκι που έχουν δηλώσει βουλγαρική καταγωγή και λήψη βουλγαρικού διαβατηρίου, όπως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι, η Σιλβάνα Μπόνεβα, ο Βλάτκο Γκιόρτσεφ, υπουργοί της κυβέρνησής του, δήμαρχοι που υποστηρίζει το VMRO-DPMNE «καθώς και ολόκληρες πολιτικές οικογένειες όπως του Ντιμίτροφ, Λεπάφτσοβα, Μπόεβι ... για να μην αναφέρουμε όλες τις δημοτικές επιτροπές γιατί δεν θα μας φθάσει ο χώρος...» αναφέρει η δήλωση.


http://www.stoxos.gr/2013/04/vmro-kai-ton.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails