Thursday, April 4, 2013

Στην εκφυλισμένη Ευρώπη: Εκτός νόμου οι Εθνικιστές - Εντός νόμου οι παιδεραστές!!



Μπορεί στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο οι κατεστημένες δυνάμεις να ζητούν επιτακτικά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, αλλά με κάποιες άλλες οργανώσεις είναι πολύ ανεκτικοί! 

Όπως για παράδειγμα με τις οργανώσεις των παιδεραστών. Έτσι, στην πιο εκφυλισμένη κοινωνία της Ευρώπης, την Ολλανδία, η οργάνωση παιδεραστών Martijn, η οποία προωθούσε την “αποδοχή από την κοινωνία” των “συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων” μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, προτού διαλυθεί τον περασμένο Ιούνιο από δικαστήριο του Άσεν, δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, αποφάσισε το εφετείο! Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Εφετείο του Άρνεμ- Λόιβαρντεν, η αισχρή αυτή απόφαση βγήκε με το εξής σκεπτικό:

“Το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας. Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη “διάλυση” της κοινωνίας μολονότι προωθεί ως κάτι το συνηθισμένο τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί». 

Πρόκειται σίγουρα για μια απόφαση που ενθουσιάζει την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία την «πατικώνει» για να την εφαρμόσει και σε μας εδώ όταν (και αν…) έρθει η ώρα της… κυβερνώσας αριστεράς!

ethnikismos.net


elnewsgr.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails