Tuesday, April 9, 2013

Σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ απο τον Φωτόπουλο του Τσίπρα!



Ο άνθρωπος ο οποίος έχει ανάγει σε αγαπημένο χόμπι την εκτόξευση της απειλής πως θα βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι, κάθε φορά που απειλούνται τα προκλητικά προνόμια των μεγαλοσυνδικαλιστών, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες επισείουν ακόμη και την ποινή των ισόβιων δεσμών. Ο λόγος για τον «πολλά βαρύ» πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, τον άλλοτε πραίτορα του ΠΑΣΟΚικού βαθέως Κράτους και νυν συμπορευόμενου με το παιδί της «αριστερής στροφής», Αλέκο Τσίπρα.

Ο κρατικοδίαιτος Συριζαίος - πλέον- συνδικαλιστής, κατηγορείται για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, προκαλώντας ζημία στη ΔΕΗ Α.Ε. ύψους 10.409.880,05 ευρώ. Επιπλέον κατηγορείται πως έλαβε από τη ΔΕΗ Α.Ε., για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, δάνειο ύψους 500.000 ευρώ το έτος 2010, το οποίο δεν επεστράφη ποτέ. Επιπρόσθετα τον βαρύνουν οι κατηγορίες της λήψης μεγάλων χρηματικών ποσών του συνδικαλιστικού του φορέα, προκειμένου να διεξαχθούν ταξίδια και συνέδρια, τα οποία βεβαίως δε πραγματοποιήθηκαν ποτέ, ενώ ταυτόχρονα κατηγορείται για εικονικά τιμολόγια τα οποία εκδόθηκαν για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ο αριστεριστής βαρύμαγκας - και κατά δήλωσή του μαρξιστής- κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής, είχε συλλάβει για τα καλά το νόημα της αριστερίστικης ασυδοσίας επί της κρατικής περιουσίας, ήτοι της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, επί της ο-ποίας ασέλγησε προωθώντας τις προσωπικές και κυρίως τις κομματικές του επιδιώξεις. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 2010, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε και έλαβε δάνειο 15.000 ευρώ από τη ΔΕΗ Α.Ε., για υποτιθέμενη μελέτη επί θεμάτων προσωπικού. Την διενέργεια της μελέτης ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Λουκά Αποστολίδη(πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ), συνεργάτιδα του οποίου - συμπτωματικά- υπήρξε εκείνη την περίοδο η κόρη του μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΕΗ, Ρίζου Ρίζου! Ακόμη εξοργιστικότερο, το γεγονός πως το ανωτέρω χρηματικό ποσό δαπανήθηκε για την κατάθεση αίτησης ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αγωγής στα αστικά δικαστήρια κατά της ΔΕΗ Α.Ε..

Επί το απλούστερον, η ΔΕΗ πλήρωνε αδρά τους κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες της Αριστεράς, προκειμένου οι ίδιοι να κινούνται δικαστικά κατά της εταιρείας! Αυτή είναι η ουσία του αριστερίστικου παρακράτους, αρχικά του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του Σύριζα, το οποίο απλώθηκε σαν την πανούκλα πάνω σε ολόκληρο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού, κατακλέβοντας και καταστρέφοντάς τον.

Κι ενώ όλα αυτά αποτελούσαν κοινό μυστικό για τον μαρξιστή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο πρόεδρος του Σύριζα Αλέκος Τσίπρας, έσπευσε να τον εντάξει με περηφάνια στις ορδές των κρατικοσυντήρητων συμμοριτών του κόμματός του, οι οποίες αγωνίζονται με νύχια και δόντια για τη συντήρηση του υπάρχοντος Καθεστώτος της ρεμούλας και της διαφθοράς. Οι φωνές εντός του κόμματος, οι οποίες έκαναν λόγο για άστοχη κίνηση του προέδρου γρήγορα σιώπησαν, προκειμένου να πειστεί ο Ελληνικός Λαός για την πολυδιαφημισμένη «αριστερή στροφή» της ελληνικής κοινωνίας. Δυστυχώς όμως, ο μύθος τον οποίο επιμελώς χτίζει η παρασυναγωγή της Κουμουνδούρου σε συνεργασία με τους τοκογλύφους του διεθνούς κεφαλαίου και τα στρατευμένα δημοσιογραφικά φερέφωνα, καταρρέει, φέρνοντας στο φως την μία και μοναδική πραγματικότητα: η Αριστερή στροφή έχει ήδη λάβει χώρα από το έτος 1974 και οδήγησε αργά και μεθοδικά το Κράτος στη σημερινή χρεοκοπία σε όλα τα επίπεδα. Να τη χαίρεται ο Τσίπρας την αριστερή στροφή του και τους πρωταγωνιστές της, αλλά δε θα πάρουμε. Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν αποτελεί μονάχα ιστορική εθνική αναγκαιότητα, αλλά και απαίτηση των καιρών!

http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_4401.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails