Tuesday, April 16, 2013

Τα σπίτια μας θέλουν οι Ευρωπαίοι! Η Ελλάδα δεν έχει θέση στην παρανοϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν πάει άλλο. Προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να μας πείσουν ότι η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εγγυάται την ευημερία μας και άλλες τρίχες κατσαρές. 

Είναι τέτοιο το μέγεθος του δοσιλογισμού και του γραικυλισμού των πολιτικάντηδων που θέλουν να μείνουμε στο ευρώ που προωθούν τα σχέδια των Εβραίων τραπεζιτών ως "μόνη λύση".



Ποια είναι η λύση που προτείνουν;
Να μείνουν όλοι οι Έλληνες χωρίς σπίτια και γενικά χωρίς ακίνητα, επειδή λένε οι Ευρωπαίοι υπάλληλοι των Ρόθτσιλντ ότι αν έχεις ένα σπίτι να μείνεις είναι "πολυτέλεια" σε σχέση με τον μέσο Ευρωπαίο που δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει. 

Τους Ρόθτσιλντ ρε αλήτες που έχουν χιλιάδες ΒΙΛΕΣ σε όλο το πλανήτη τους ελέγξατε ποτέ; 

Τολμήστε να πάρετε τα σπίτια μας ρε αλήτες!

Το παρακάτω απο Δελτίο των 11

Μελέτη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έδειξε ότι τα νοικοκυριά στην Ελλάδα είναι πλουσιότερα από ότι τα αντίστοιχα γερμανικά. Επομένως , «οι πλούσιοι του Νότου να πληρώσουν περισσότερα», λένε διακεκριμένοι Γερμανοί οικονομολόγοι. Ο καθηγητής Πέτερ Μπόφινγκερ είπε στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού Der Spiegel: «Οι πλούσιοι θα πρέπει κυρίως να συνεισφέρουν περισσότερο και θα πρέπει εντός 10 ετών να δώσουν μέρος της περιουσίας τους». 
Και ο Αντωνάκης «γλέπει φως στο τούνελο», που έλεγε και ο άγιος Αντρέας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails