Saturday, April 13, 2013

Ποιος κυβερνά την Ονδούρα;



Το παρακάτω άρθρο είναι παλιό και προέρχεται από την ιστοσελίδα judicial την οποία κυνήγησαν οι Εβραίοι με μανία και την εξαφάνισαν απο το διαδίκτυο! Για αυτό και χάθηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες..

Ο Πρόεδρος της Ονδούρας ανετράπει απο εβραϊκή συνωμοσία


Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε απο 6 οικογένειες(εβραϊκές)

Η εθνική εφημερίδα της χώρας κατηγορεί τις 6 εβραϊκές οικογένειες

Οι οικογένειες αυτές ελέγχουν το 70% της οικονομίας της Ονδούρας


Αντισημιτικά συνθήματα στην Ονδούρα! Έξω οι Εβραίοι απο την Ονδούρα! Τα υπόλοιπα περι Αράβων και Παλαιστινίων τα γράφουν για "ξεκάρφωμα"!



Ο Victor Mesza είναι ένας Ισπανός Σταυροφόρος και συγγραφέας


Ενα απο τα πάρα πολλά ακίνητα της εβραϊκής ελίτ της Ονδούρας



Εξι εβραϊκές οικογένειες ελέγχουν την Ονδούρα

Τα τελευταία 90 χρόνια,εβραίοι μεταναστες απο την Ευρώπη,την Ρωσία και το Ισραήλ έχουν πάρει τον έλεγχο της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Ονδούρας.Ζούν σε φρουρούμενα γκέτο και ταξιδεύουν στις πόλεις με κονβόϊ με βαριά όπλα,σαν να είναι δικτάτορες.Τους απογόνους/διαδόχους τους μπορεί να τους δεί κανείς στα πανάκριβα εστιατόρεια της εβραϊκής ελίτ,να οδηγούν Ferrari,με ξανθιά "σεξουαλικά παιχνίδια" να τους συνοδεύουν.

Οι κοινοί κάτοικοι της Ονδούρας είναι άνεργοι και τα επίπεδα φτώχιας είναι λίγο πιο χαμηλά απο αυτά της Γάζας(σ.σ:ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ ΣΕ ΓΑΖΑ-ΠΗΓΑΝ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΝΔΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ)

Ενας Πρόεδρος μάχεται για την ζωή του





Ο προσφάτως ανετραπείς πρόεδρος της Ονδούρας,Manuel Zelaya,έπεσε απο την εξουσία επειδή είχε πολιτικές σχέσεις με τον Ούγκο Τσάβες και τον Φιντέλ Κάστρο--άνθρωποι τους οποίους συμπαθούν οι μάζες και αποτελούν κατάρα για τους πλουτοκράτες Εβραίους της Ονδούρας(Σ.Αντιπληροφόρησης:Στο θέμα αυτό η δική μας άποψη ταυτίζεται με αυτή του Λένιν οτι δηλαδή "Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς" και ο νοών νοείτο),οι οποίοι οδηγούν στους δρόμους τις πανάκριβες Rolls Royces και τις Ferraris,δημιουργώντας έντονο και λογικό αίσθημα ζήλειας στους πάμπτωχους πολίτες της Ονδούρας.

Τα πράγματα έφθασαν στο σημείο αυτό με την συνταγματική κρίση της Ονδούρας το 2009.Υπήρξε ένα "πλεονέκτημα για έναν αντίπαλο",θυμάστε;Ο Πρόεδρος Manuel Zelaya έπρεπε να φύγει.Ακόμη όμως και όταν έφυγε γιατί απειλούνταν η ζωή του,παραπονέθηκε πικρά για τους Εβραίους που τον έριξαν απο την εξουσία(Δείτε σχετικό δημοσίευμα της Χααρέτζ--http://www.haaretz.com/hasen/spages/1119808.html).
Το πραξικόπημα έγινε στην πραγματικότητα για τους δεσμούς του με την Βενεζουέλα του Τσάβεζ και του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ του Ιράν,οι οποίοι έχουν κατα καιρούς ασκήσει έντονη κριτική στο Ισραήλ.
Το εβραϊκό συμβούλιο της Λατινικής Αμερικής




"Η El Mundo χρωστάει μια συγγνώμη στους αναγνώστες της για την δημοσίευση γεμάτων μίσος σκουπιδιών",μαίνεται η Dina Siegel Vann,διευθύντρια του Εβραϊκού Ιδρύματος της Εβραϊκής Επιτροπής της Λατινικής Αμερικής."Η El Mundo θα έπρεπε να ντρέπεται για το γεγονός οτι προβάλλει αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας και δυναμώνει τη φλόγα του μίσους".
Οι Εβραίοι παρεισέφρησαν σιγά-σιγά στην Ονδούρα



Προχώρησαν με αργό και σταθερό ρυθμό κατα τη διάρκεια του 19ου αιώνα και επιτάχυναν σημαντικά τον αποικισμό τους στην Ονδούρα μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία της Γερμανίας.Οι Εβραίοι ξεκίνησαν να καταφθάνουν στην Ονδούρα όχι μόνο απο την Γερμανία,αλλά και απο την Ρωσία,την Πολωνία,την Ουγγαρία,την Ρουμανία,την Ελλάδα,την Τουρκία και την Βόρεια Αφρική και κατα τη διάρκεια της περιόδου αυτής,θα μπορούσε να υποστηριχθεί σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια,οτι υπήρξε μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της ανόδου του αντισημιτισμού και της αύξησης του αριθμού των Εβραίων στα τεκταινόμενα.Η αύξηση του αντισημιτισμού έγινε κατάφωρα προφανείς μετά τον μεγάλο αριθμό Ισραηλιτών που ξεκίνησαν να ξεχύνονται στην χώρα στα τέλη του 1970 και μετά.
Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν μπορούσαν να διαβάσουν,να γράψουν ή να μιλήσουν Ισπανικά όταν έφθασαν στην Ονδούρα,αλλά σταδιακά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο,ιδρύοντας εφημερίδες,εκμεταλλεύοταν ορυχεία,έφερναν ηλεκτρισμό και τηλέφωνα στην χώρα.

Η οικογένεια Facussés




Πάρτε την οικεγένεια Facussés,παρόμοια με τους Nassers,που στο πέρασμα μερικών δεκαετιών,διαίρεσαν τις δυνάμεις τους μεταξύ επιχειρήσεων και πολιτικής.Η οικογένεια είναι οι μεγιστάνες της κλωστουφαντουργίας στην χώρα,στην οποία κατασκευάζονται τα περισσότερα επώνυμα ενδύματα που πωλούνται στην Αμερική.Ελέγχουν επίσης την χημική βιομηχανία και τις βιομηχανίες μετάλλων.

Jaime Rosenthal



Ο Jaime Rosenthal ήταν υποψήφιος Πρόεδρος 4 φορές.Είναι ιδιοκτήτης τραπεζών,αεροδρομίων,ζυθοποιίων,ποδοσφαιρικών ομάδων και τηλεπικοινωνιών.Εχει κάνει επενδύσεις σε ακίνητα,τηλεφωνικές εταιρείες και επιχειρήσεις εξαγωγής κρεάτων.Επίσης σε ασφάλειες και τηλεπικοινωνίες.

Η οικογένεια Atalas



Οι Atalas:ιδιοκτήτες της τράπεζας Banco Fichosa.Ή αλλιώς οι Kafies,"οι πιο δυνατοί ανάμεσα στους δυνατούς",σύμφωνα με το βιβλίο "Ονδούρα:poderes facticos and poder politico coordinado”,που το έγραψε ο Victor Meza.Οι Kaffies είναι ιδιοκτήτες τραπεζών,βιομηχανιών τροφίμων,κατασκευαστικών και έχουν όλες τις συμβάσεις με της κυβέρνησης.

Η οικογένεια Canahuati



Οι Canahuati ελέγχουν δύο εφημερίδες,αλλά επίσης ελέγχουν βιομηχανίες εμφιαλώσης,φαρμακευτικές εταιρείες και αλυσίδες εστιατορείων fast food όπως τα KFC και η Pizza Hut.

Jorge Goldstein



Οι Goldstein είναι ιδιοκτήτες μεγάλου αριθμού ακινήτων.

Η οικογένεια Larach



Ελέγχουν την βιομηχανία κατασκευών

Η οικογένεια Nasser



Ο Dov Nasser είναι μετανάστης δεύτερης γενιάς,με εκπαίδευση απο το Harvard.Το εύρος των κεφαλαίων τους περιλαμβάνει εμπορικά κέντρα,σταθμούς πάρκινγκ,παραγκουπόλεις κ.α.
Οι εβραϊκές οικογένειες στην Ονδούρα παντρεύονται μεταξύ τους



Παντρεύονται μεταξύ τους,στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε αμερικανικά κολέγια και αφήνουν της παραδόσεις της μεσαίας τάξης απο την Γερμανία και την Ισπανία,απ'όπου και πήγαν στην Ονδούρα.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι...



Η ερώτηση είναι ποιός ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών,την βιομηχανία ποτών,την πορνεία,τους οίκους ανοχής,το λαθρεμπόριο,τα ορυχεία χρυσού,τα μεσιτικά γραφεία κτλ στην Ονδούρα;

Ποιοί βρίσκονται πίσω απο το οργανωμένο έγκλημα στην Ονδούρα;

Τα πράγματα είναι χειρότερα απο τη Ρωσία

Αυτοί οι γύπες ελέγχουν την κυβέρνηση,τις εφημερίδες,τον κινηματογράφο,τις τράπεζες,τα πάντα στην Ονδούρα.Πριν απο 100 χρόνια,ο Τσάρος Νικόλαος κράτησε αυτά τα πλάσματα υπο περιορισμό στο "Pale of the Settlement",μια περιοχή στην Νότια Ρωσία.Στη συνέχεια το 1917 οι Εβραιομπολσεβίκοι πήραν την εξουσία στην Ρωσία...

Το προηγούμενο μήνα στο Ράδιο Globo,ο David Romero,εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός οτι ο Αδόλφος Χίτλερ απέτυχε στο στόχο του.Αν το Ολοκαύτωμα είχε πετύχει,είπε ο Romero.Πολλοί λένε οτι ο Ρομέρο εκφράζει τους περισσότερους κατοίκους της Ονδούρας.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ 
ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails