Friday, April 5, 2013

ΣΥΡΙΑ: Φετβά ισλαμιστή κληρικού δίνει την άδεια στους «επαναστάτες» να βιάζουν γυναίκες


"Σεξουαλική τζιχάντ" από τους υποστηριζόμενους από το ΝΑΤΟ «αντάρτες» 

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Άλλος ένας ισλαμιστής κληρικός ανακοίνωσε δημόσια μια φετφά που επιτρέπει στους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ αντάρτες του ‘Ελεύθερου Στρατού της Συρίας’ (FSA) να βιάζουν μη σουνίτισσες γυναίκες στη Συρία, στο πλαίσιο μιας «σεξουαλικής τζιχάντ» που έχει φέρει στην χώρα κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αντι-Άσαντ μαχητών.

"Ο Σαλαφιστής Σείχης Yasir al-‘Ajlawni, Ιορδανικής καταγωγής (φωτο), που ζούσε στη Δαμασκό της Συρίας εδώ και 17 χρόνια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube την περασμένη εβδομάδα, όπου είπε ότι ετοιμαζόταν να εκδώσει ένα "νόμιμο φετβά" που καθιστά νόμιμο (στα μάτια του Ισλάμ) για όσους Μουσουλμάνους αγωνίζονται να ανατρέψουν τον κοσμικό πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ και να εγκαταστήσουν το νόμο της Σαρία να "συλλαμβάνουν και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με "όλες τις γυναίκες που δεν ανήκουν στο σουνιτικό Ισλάμ, ειδικά εκείνες που ανήκουν στην ‘αίρεση’ του Ασάντ, τους Αλεβίτες, καθώς και τους Δρούζους και αρκετές άλλες, βασικά, όλες τις μη-σουνίτισσες και μη-μουσουλμάνες», αναφέρει το Human Events.
Το CNS News ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών αποστέλλονται στη Συρία από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής μετά απόπρόσκληση του Σαουδάραβα ιεροκήρυκα Sheikh Mohamedal-Arifi (φώτο) στους αντάρτες να συμμετάσχουν σε μια «σεξουαλική τζιχάντ», ένα ονομαζόμενο "προσωρινό γάμο", που αναλογεί σε κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική δουλεία.
 
Αν και ο ίδιος αργότερα υπαναχώρησε μετά από πιέσεις, "ο al-Arifi είχε εκδώσει φετφά λέγοντας στους Σύριους αντάρτες ότι μπορούν να "παντρευτούν προσωρινά" κορίτσια από τη Συρία από την ηλικία των 14, και να υποσχεθούν "παράδεισο" στις "γυναίκες" τους", λέει η είδηση.
 
Η φετφά επέτρεπε "γάμο επαφής" με αιχμαλωτισμένες Σύριες γυναίκες που θα διαρκεί για λίγες ώρες, "προκειμένου να ξεδίνουν οι μαχητές", κάτι που, όπως σημειώνει το Human Events, είναι «γνωστό και ως βιασμός από συμμορίες».
Ο Αιγύπτιος Sheikh Ishaq Huwaini (φώτο) είχε επίσης κάνει έκκληση οι «αιχμάλωτοι άπιστοι» να οδηγούνται στην "αγορά σκλάβων, όπου πωλούνται τα κορίτσια σκλάβες και οι παλλακίδες» και να δίνονται στους τζιχαντιστές.
 
«Πήγαινε στην αγορά και αγόρασέ την και θα είναι σαν τη νόμιμη σύντροφό σου αν και χωρίς σύμβαση, ένας φύλακας, ή οτιδήποτε από αυτά τα πράγματα-και αυτό έχει συμφωνηθεί με την ulema .... Με άλλα λόγια, όταν θέλεις μια σεξουαλική σκλάβα, πήγαινε στην αγορά και πάρε όποιο θηλυκό επιθυμείς και αγόρασέ το», δήλωσε ο Huwaini.
 
Ενώ αμέτρητες εκθέσεις για βιασμούς Σύριων γυναικών από μαχητές της FSA έχουν αγνοηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σήμερα το Atlantic Wire ισχυρίζεται ότι μόλις το 1 τοις εκατό του συνόλου των βιασμών στη Συρία πραγματοποιούνται από μαχητές της αντιπολίτευσης και ότι η συντριπτική πλειοψηφία διαπράττεται από "στρατιώτες του καθεστώτος", παρά τις ενδείξεις ότι οι στρατιώτες του Άσαντ επανειλημμένα έχουν λάβει εντολές να μην παρενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες.
 
Οι Σύριες βιάζονται επίσης και από Ιορδανούς σε στρατόπεδα προσφύγων.
 
«Στους άντρες - συνήθως από τη Σαουδική Αραβία και άλλα κράτη του Κόλπου - δίνεται απόλυτη ελευθερία στα στρατόπεδα. Ερχόμενοι με το πρόσχημα των ευεργετών που προσφέρουν φιλανθρωπία, σε αντάλλαγμα πολλοί θέλουν μια γυναίκα, λέει το Channel 4 News. "Αλλά αυτοί είναι εικονικοί γάμοι - για τους άνδρες τουλάχιστον. Οι λεγόμενοι «γάμοι ευχαρίστησης», δίνουν κάλυψη - μια βιτρίνα αξιοπρέπειας – στους πλούσιους άνδρες που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά ευάλωτες γυναίκες».
Είναι ιδιαίτερα ειρωνικό το γεγονός ότι οι εξτρεμιστές σαλαφιστές μαχητές - οι οποίοι πιστεύουν ότι ο σκοπός τους είναι ‘ιερός’ και δίκαιος, ενώ αποκεφαλίζουν  κρατούμενους, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" εν αναμονή των 72 παρθένων τους στον ‘Παράδεισο’ - εξακολουθούν να ονομάζονται "μαχητές της ελευθερίας" από ταmedia, ακόμα και αυτές οι συμμορία που βιάζουν παιδιά και διαπράττουν μια πληθώρα από άλλες αγριότητες.
 
Ο Raymond Ibrahim, Αναπληρωτής Ερευνητής στο Middle East Forum, σημείωσε ότι η υποστήριξη των βιασμών από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους στη Συρία και αλλού είναι μια εκτροπή και ότι, "η μόνη ανωμαλία φαίνεται να είναι η χονδροειδής υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για αυτούς τους φανερά βιαστές και τρομοκράτες - στο όνομα της «δημοκρατίας».
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails