Monday, April 1, 2013

Χατζάρας: Ο Σατανάς λέγεται Ρότσιλντ


                                Φωτογραφία Γιάννης Κανελλόπουλος. 

Αρκετός και καλός ο κόσμος χθες στο Σπόρτιγκ, για να υποστηρίξει την υλοποίηση επιτέλους, 184 χρόνια μετά, της πρότασης του Ιωάννη Καποδίστρια, για την ανέγερση στην πρωτεύσασα της Ελεύθερης Ελλάδας Ναού, στο όνομα του Σωτήρος Χριστού. 



Ακούσαμε Ιεράρχες που απέδωσαν σε σκοτεινές δυνάμεις την καθυστέρηση και τόνισαν ότι διαφωνούν όπως και όλοι οι συγκεντρωμένοι με το να χτιστεί πρωτα το τζαμί του Σαμαρά και του Ιερώνυμου πριν από τον Ναό του Καποδίστρια. 

Ακούσαμε και έναν μητροπολίτη να λέει ότι θα είναι έτοιμος ο μεγαλοπρεπής ναός το 2021.Είθε. 

Ακούσαμε και παπαδο-ρουφιάνους που επανέλαβαν τα γνωστά. Ότι είμαστε αμαρτωλοί και φταίμε όλοι εμείς που δεν επιτρέπουν οι επικυρίαρχοι κι η συναγωγή να οικοδομηθεί ο Ναός, του Σωτήρος Χριστού, στην Αθήνα. 

Ακούσαμε και έναν παπα-Εβραίο που μας εξηγούσε στα ελληνικά τη γλώσσα του θεού του, και που χειροκροτούσε τον αρχιρουφιάνο των άγγλων και τοκογλύφο Μακρυγιάννη ως άνθρωπο του Γιαχβέ θεού. 

Εγώ είπα την Αλήθεια. Υπάρχει βέτο των Ρότσιλντ. Του σατανά δηλαδή.Και μακάρι να δώσει ο Κύριος να τους νικήσουμε.Αλλά με τόσους εβραιοροτσιλδικούς ρασοφόρους πολύ το αμφιβάλω.


http://deltio11.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3105.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails