Monday, April 1, 2013

Συριζαίοι εφευρέτες "ρατσιστικών επιθέσεων" - Να πάρουν βραβείο ευρεσιτεχνίας!!



Τι κάνουν οι σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑ (και των… λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων), όταν δεν υπάρχουν «ρατσιστικές επιθέσεις» της Χρυσής Αυγής σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», «γκέι»... 

«ευπαθείς» και λοιπές «μειονότητες»; Τις εφευρίσκουν! Έτσι, η γνωστή Επιτροπή Δικαιωμάτων (τρομοκρατών καθώς και του κάθε πικραμένου) του ΣΥΡΙΖΑ, ανακάλυψε «ρατσιστική επίθεση» της Χρυσής Αυγής κατά Ιεχωβάδων! Ιδού η… ανακάλυψη των… λαγωνικών:

Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τη ρατσιστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά χριστιανών μαρτύρων του Ιεχωβά στη Νέα Ιωνία

«Η επίθεση που σημειώθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής ενάντια σε Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά με αιφνίδια εισβολή σε ειρηνική εκδήλωση των τελευταίων αποδεικνύει ότι οι γκανγκστερικές πρακτικές της νεοναζιστικής συμμορίας επεκτείνονται διαρκώς πλήττοντας πλέον όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες που είτε αποτελούν μειονότητες είτε βρίσκονται σε ευάλωτη θέση ως προς την προστασία και απόλαυση των θεμελιωδών ελευθεριών τους. Κρούσματα έμπρακτης μισαλλοδοξίας και άσκησης οργανωμένης ωμής βίας σε βάρος πολιτών που ανήκουν σε μειοψηφικές θρησκευτικές κοινότητες δεν είχαν συμβεί συχνά στο παρελθόν, προτού εμφανιστεί στο πολιτικό προσκήνιο η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη στιγμή Ρομά, μετανάστες, θρησκευτικές μειονότητες, ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανς βρίσκονται πλέον ανοιχτά και ευθέως στο στόχαστρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής. 

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι όσο ο κύκλος των θυμάτων διευρύνεται, τόσο απειλούνται οι ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων μας. Κανένας πια δεν είναι ασφαλής, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται η μέγιστη πολιτική εγρήγορση για ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά παράλληλα και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά της Πολιτείας για πάταξη του φαινομένου της ρατσιστικής βίας και αξιοποίηση του θεσμικού οπλοστασίου προκειμένου να τιμωρούνται οι εκάστοτε δράστες».

Παρατήρηση 1η: Τα… σαΐνια δεν γράφουν τι επακολούθησε της «αιφνίδιας εισβολής». Γιατί άραγε; Προφανώς κάπου εκεί… στέρεψε η φαντασία τους.

Παρατήρηση 2η: Χαρακτηρίζουν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά «χριστιανούς»! Αφού ως δεδηλωμένοι άθεοι δεν τα γνωρίζουν τα ζητήματα της θρησκείας, γιατί καταπιάνονται με τέτοια; Προφανώς για… ποικιλία!

ethnikismos.net


elnewsgr.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails