Friday, April 5, 2013

Η γενοκτονία των λευκών συνεχίζεται στην Αμερική!


Τεράστια πολυτισμική αλλάγή στην Καλιφόρνια.


Η καταστροφή της οικονομίας, που οφείλεται στους Εβραίους τραπεζίτες, οδηγεί σε αφανισμό την λευκή μεσαία τάξη σε μια απο τις πιο πλούσιες περιοχές των ΗΠΑ. 

Τώρα πλέον το μέλλον της πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές ανήκει στους μετανάστες. Στοιχεία του κράτους δείχνουν ότι περισσότερο απο 41.000 μετανάστες μετακινήθηκαν στο Λος Άντζελες μόνο τη τελευταία χρονιά. 

Την ίδια στιγμή περισσότεροι απο 100.000 κάτοικοι έφυγαν απο την πολιτεία, κυρίως επειδή δεν υπάρχουν δουλειές.

Η αλλαγή στο πληθυσμό θα φθάσει σε σημείο ορόσημο την επόμενη χρονιά. Οι Λατίνοι θα γίνουν πλειοψηφία στην Καλιφόρνια. 

Το 2060 οι Λατίνοι θα αποτελούν πάνω απο το 50% του πληθυσμού, ενώ οι λευκοί λιγότερο απο το 30%.



3 comments:

Anonymous said...

Το γεγονός ότι η καλιφόρνια επιστρέφει στους ιδιοκτήτες της Μεξικανούς (γενικά γηγενείς ινδιάνικους πλυθησμούς) δεν θα πρέπει να μας στεναχωρεί.

Είναι το αντίστοιχα με εμάς να πλημμυρίζουμε με Έλληνες (λευκούς, άνευ τελετουργικής περιτομής) τα κατεχόμενα παράλια της μικράς ασίας μέχρι τον Πόντο, τα κατεχόμενα στη Β. Ήπειρο ή τα κατεχόμενα στη Κύπρο ....

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Δυστυχώς φίλε μου δεν επιστρέφει η Καλιφόρνια στους ιδιοκτήτες της... Αν υποθέσουμε ότι οι Μεξικάνοι είναι απόγονοι των Ινδιάνων που ζούσαν στην Καλιφόρνια πριν τους σκοτώσουν οι λευκοί(που δεν ισχύει) στην Καλιφόρνια θα είναι απλοί υπάλληλοι μερικών Εβραϊκών εταιρειών.. Δεν θα είναι κυρίαρχοι της περιοχής.. Το θέμα είναι ότι στις ΗΠΑ η αναλογία του πληθυσμού αλλάζει εναντίον των λευκών.. Και όχι μόνο στις ΗΠΑ το ίδιο γίνεται και στην Ευρώπη..

Anonymous said...

Δεν είμαι σίγουρος, ότι μπορούμε να παραλληλίσουμε την εισβολή της περιτομής και της Αφρικής στη λευκή Ελληνική Ευρώπη, με την επιδρομή των Μεξικάνων στις περιοχές τους ...

Η Καλιφόρνια είναι μεξικάνική όπως και κατα το ήμισυ το τέξας και άλλες όμορες περιοχές.

Και ακόμα και εάν τους πίνουν το αίμα οι γνωστοί - άγνωστοι - με τον ρυθμό που αναπαράγονται κάποια στιγμή θα τους καταπιούν ...

Εμείς απο την πλευρά μας, δεν συγκρινόμαστε με τους εβραιο-αγγλοσάξωνες εισβολείς.

Εμείς είμαστε λευκοί, άνευ τελετουργικής περιτομής αυτόχθονες ιδιοκτήτες της χώρας.

Δεν έχουμε κάποιο άδικο, έχουμε το δίκαιο μαζί μας και γι'αυτό και έχουμε κάθε δικαίωμα να τους απελάσουμε στο σύνολό τους, συντεταγμένα χωρίς κραυγές και αλαλαγμούς.

Για ότι αφορά τις διεθνείς συνθήκες, εγώ δεν ερωτήθηκα περί αυτών, οπότε και δεν τις αναγνωρίζω, ούτε και τις κυβερνήσεις που τις υπέγραψαν.

Φιλικούς χεραιτησμούς.
Δράκων

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails