Thursday, April 18, 2013

Περί Λοβέρδου..


Οι CAROUZO όπως και οι Luerdi πέρασαν στον ελληνικό χώρο για να κάνουν «δουλειές». Ένας CAROUZO, παντρεύτηκε τη Ρεβέκκα, της οποίας ο παππούς YOHN SKAFF(toyras), από το Γαλαξίδι, πήγε στην Πάτρα και μπάρκαρε για το Αμέρικα, όπου τον ξεμπάρκαραν στο Ellis Island, στις 27 Οκτωβρίου 1908. 
Ο αφορολόγητος CAROUZO , έκανε κάτι αφορολόγητες..
δουλειές με τον Μέγα προστάτη της Συναγωγής Βίκτωρα Ρ. που τις γνώριζε και ο Ιωσήφ (Ζοζέφ Χαλίμ). Κάπου ανάμεσα στην παρέα των αφορολόγητων Ταλμουδιστών μπλέχτηκαν και οι πολιτικοί τους φίλοι, που τους βοηθάει και στηρίζει η «Συναγωγή» , και οι μεγαλο-δημοσιογράφοι που επίσης βοηθάει και στηρίζει η «Συναγωγή» . 
Τα άλλα είναι λεπτομέρειες με «χρήμα, σεξ και βία» για το ΣΔΟΕ και τους αναγνώστες της Κυριακής. 

Σπύρος Χατζάρας

http://deltio11.blogspot.gr/2012/09/blog-post_911.html

Άλλος ένας χάβαναγκίλα. Μετά τον Alexis (από την Αρτα), ο Andrea (από την Πάτρα)

 Ετοιμάζεται να μας προσφέρει «Ανόρθωση», ο σαιεντολόγος δωρητής σπιτιού στη Βουλγάρα Κούνεβα, που την έκαψε ο ζηλιάρης αλβανός γκόμενος της. 
Ο συστηματικός Ψεύτης , ο χασάπης τής ελληνικής κοινωνίας και νεκροθάφτης τών φτωχών και ανήμπορων Έλλήνων. 
Καλά κρασιά. 
Ο Ανδρέα Λουέρντι, είναι εξελληνισμένος εκπρόσωπος, του σοσιαλ-ληστρικού οίκου των ιουδαίων τραπεζιτών Λουέρδων (Luerdi), της Κεφαλληνίας.* 

*Κεφαλληνιακά Σύμμικτα. (Τσιτσέλης Ηλίας 1850 - 1927)-(Λοβέρδος-Σελ. 317/8). Περί του οίκου των Λοβέρδων ή Λουέρδων (Luerdi), γινώσκομεν τάδε ώς …. 

ΥΓ. Και ο Φρανσουά Ολάντρεου  ανακοίνωσε ότι θα ορίσει μια «ατζέντα ανόρθωσης» για τη Γαλλία. 

ΥΓ. Νέα «στελέχη» και βουλευτές στρατολογεί ο Ελία Μόσια , και καθοριστικό ρόλο στα οργανωτικά θέματα της Ανόρθωσης διαδραματίζει ο Σαραγκούσης .Το ΕβραιοΠΑΣΟΚ σε πλήρη σύνθεση. Μαζί και οι άνθρωποι του Αβρούρι , Φλωρίδης, και Αλέκος Παπαδόπουλος.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails