Tuesday, April 9, 2013

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»



Ειδική έκθεση δημοσίευσε το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο», για τις «αντισημιτικές» επιθέσεις στην Ευρώπη, από την οποία προκύπτει πως τα καταγεγραμμένα περιστατικά αντισημιτικής βίας ανήλθαν σε 686 το 2012, έναντι 526 που έλαβαν χώρα το 2011 (αύξηση 30%) ενώ παράλληλα «παρατηρήθηκε συσχετισμός μεταξύ της ενίσχυσης της ακροδεξιάς σε Ευρωπαϊκές χώρες και της έξαρσης της αντισημιτικής βίας». Οι επιθέσεις κυμαίνονται από περιστατικά σωματικής βίας μέχρι βανδαλισμό συναγωγών ή εβραϊκών νεκροταφείων.

Και βέβαια, δε θα μπορούσε να μείνει έξω από τις διαπιστώσεις των σιωνιστών για «αναζωπύρωση του αντισημιτισμού» η Χρυσή Αυγή. Αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα: «Ανάμεσα στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου όπου παρατηρήθηκε αυτή η συσχέτιση βρέθηκε και η Ελλάδα, με τους ερευνητές να εκφράζουν την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όπως επεσήμαναν οι μελετητές, η οικονομική κρίση η οποία ταλανίζει την Ευρώπη αποτελεί πηγή ενίσχυσης κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή, το εθνικιστικό κόμμα Τζόμπικ στην Ουγγαρία και η παράταξη Σβόμποντα στην Ουκρανία».

«Αντισημιτικές επιθέσεις», λοιπόν. Οι οποίες οφείλονται στην άνοδο της Χρυσής Αυγής! Για ποιες άραγε «αντισημιτικές επιθέσεις» στην Ελλάδα μιλάνε οι σιωνιστές; Η τελευταία «αντισημιτική επίθεση» που έγινε στην Ελλάδα ήταν στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου του 2010, με τον διπλό εμπρησμό της συναγωγής των Χανίων. Δυστυχώς, όμως, για τους σιωνιστές και τα παπαγαλάκια τους, οι δράστες των εμπρησμών συνελήφθησαν από την Αστυνομία κι έφυγαν από την… πίσω πόρτα χωρίς να δικαστούν ποτέ!!! Γιατί; Σας παραθέτω αναλυτικό δημοσίευμα της εποχής, και μάλιστα από καθεστωτικό έντυπο (το «Έθνος» του Μπόμπολα):

«Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, με την αποκάλυψη των δραστών της επαίσχυντης πράξης. Έχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι… δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Έλληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! Όπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!

Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών. Εννοείται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το θέμα χειρίζεται απευθείας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης λόγω του εκρηκτικού πολιτικού χαρακτήρα του θέματος.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως… εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διατάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

(ΥΓ): Τις περισσότερες επιθέσεις κατά εβραϊκών στόχων στην Ευρώπη τις κάνουν αποδεδειγμένα φανατικοί μουσουλμάνοι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και ουχί Ευρωπαίοι «ρατσιστές» και «αντισημίτες». Αλλά αυτό «λησμονούν» να το αναφέρουν οι «ειδικοί» επί του θέματος σιωνιστές. Γιατί άραγε;

ethnikismos.net

http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_8574.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails